reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
O bojku Aenye biedny Filipek:-(
cos strasznego Ja bym pejechala na pogotowie
cos strasznego Ja bym pejechala na pogotowie
..aenye
Mama grudniowa'06
u nas tez viburcol nie jest cudem natury, moze odrobinke pomaga, a moze sobie wkrecam..?
w kazdym razie, pierwsza dawka nurofenu nic nie dala (ta z rana), nie wiem, moze ja wyplul jak nie widzialam czy co.. no i po 2,5h meki, jekow, placzu, histerii dalam druga dawke.. i viburcol w dupke.. i zasnal.. i obudzil sie w dobrym humorze.. i zjadl nawet niezle sniadanko :-) i wypil leki z herbatka :-)
God bless nurofen! ale mam nadzieje, ze nie zrobilam mu krzywdy ta wielka dawka..
na razie niezle :-) Kicius marudny, ale kochany i przynajmniej nie rozpalony!
kto wie, jak powinnam dawac nurofen? bo z info na opakowaniu wynika, ze co 6h, a mlody juz po 4h od podania dawki jest detkowaty... i rozpalony...
w kazdym razie, pierwsza dawka nurofenu nic nie dala (ta z rana), nie wiem, moze ja wyplul jak nie widzialam czy co.. no i po 2,5h meki, jekow, placzu, histerii dalam druga dawke.. i viburcol w dupke.. i zasnal.. i obudzil sie w dobrym humorze.. i zjadl nawet niezle sniadanko :-) i wypil leki z herbatka :-)
God bless nurofen! ale mam nadzieje, ze nie zrobilam mu krzywdy ta wielka dawka..
na razie niezle :-) Kicius marudny, ale kochany i przynajmniej nie rozpalony!
kto wie, jak powinnam dawac nurofen? bo z info na opakowaniu wynika, ze co 6h, a mlody juz po 4h od podania dawki jest detkowaty... i rozpalony...
sugarspunsister
matka polka superstar
biedaki
moj budzi sie w nocy i dostaje piciu
smaruje mu smoka od butli dentinoxem ( super sprawa) i spi dalej
kasu
ku rwa ten Twoj facet to debil
niech sie sam wynosi palant jeden
dziecko mu przeszkadza
dla mnie jest juz totalnie skreslony
moj budzi sie w nocy i dostaje piciu
smaruje mu smoka od butli dentinoxem ( super sprawa) i spi dalej
kasu
ku rwa ten Twoj facet to debil
niech sie sam wynosi palant jeden
dziecko mu przeszkadza
dla mnie jest juz totalnie skreslony
kasuelf
mama grudniowa'06
Sugar mnie juz nic nie zdziwi
kamila1983
Fanka BB :)
Współczuję bolacych zabków :dull: i ściskam wszystkie maluchy oby szybko sie skonczyło żąbkowanie
Nie rozumiem facetów którym przeszkadza płacz dziecka które cierpi bo je cos boli zreszta nie rozumiem wogóle człowieka obojetnego na płacz sorry Kasu ale on jakiś dziwny
Nie rozumiem facetów którym przeszkadza płacz dziecka które cierpi bo je cos boli zreszta nie rozumiem wogóle człowieka obojetnego na płacz sorry Kasu ale on jakiś dziwny
reklama