reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny wlasnie czytam ze ta noc to jakas koszmarna byla dla wszystkich. Marika w zyciu sie tyle razy nie budzila. Mam dosc .
Dzis od rana tez krzyczy. Pakuje ja do wozka i na szoping lece .. moze sie uspokoi.

reklama
ja tam nie wiem. Majerana obudzila sie dopiero o 8.
Ja z plecami mam wiecznie problem. Cigle mnie bola. rano wstaje jakby mnie Macieja w nocy kijem obil. Materac jest juz usztywniony na kasa.
Dzwiganie majerany daje mi juz w kosc.

moja też sie dziś budziła. może jakis układ gwiazd niedobry?;-):cool:

na szczescie odpalała sobie pozytywkę i szła spać dalej zanim zdążyłam podnieść swoje zwłoki z kanapy:rofl2:

u mnie też nocka fatalna-wrzask i Bóg wie o co??
Anitko współczuję.Kiedyś miałam takie bóle pleców że jak mnie chyciło to aż z bólu kładłam się na ziemie.Raz mnie dopadło na przystanku ale jakoś przetrzymałam-spędziłam w autobusie godzine (z przesiadką) i płakałam z bólu

japiernicze przeczytanie watku z postami od wczoraj od 18 tej do dzis rana zajelo mi tyle czasu ze hej. ale fajnie.
Dawidek spal normalnie pobudki dwie i wstal super zadowolony o 10 rano.
ja w plecach tez mam ten bol ale wiem ze mnie przewialo, bo zakladam krotkie bluzki i nery na wierzchu, a mama mi mowila ....
smaruje mascia bursztynowa amolem lub wickiem, do tego apap raz dziennie. w pierwszym dniu nie umialam malego ani umyc ani na rece wziac ani do lozeczka polozyc, a tesciowej nic nie gadam bo musze byc twarda i final.
a od czytania o tych przepisach zrobilam sie glodna a lunch za godzine, zdechne z glodu:sorry:
Pingwinku udanego urlopu, duuuuuzo slonca i duuuuzo lenistwa

ANITKO
Miałam tak samo-okazało się, że to korzonki...przeszło po wygrzewaniu w ciepłej kąpieli.

KATE

Jutro wypróbuję Twój przepis.Czy zamiast pleśniowego może być camerbert?

KASIU
Mój Piotruś miał zapalenie w tym samym czasie, co Twój.Od tego czasu (odpukać)spokojnie.

DZIEWCZYNY!
Piotruś od urodzenia ma chrypkę i w nocy, co jakiś czas kaszle.Lekarz mówi, że to taka uroda,ale ja myślę, że to refluks.Co Wy na to?

reklama
A próbowałaś nawilżać? Mój tak miał i po włączaniu nawilżacza w nocy mu przeszlo. A otwarcie okien, które w sumie też powinno dziąłać, nie dziąłało...

Do góry