reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a co z atol??

w ogóle to Wam powiem, że gdzie się nie rusze to mnie prześladujecie
ide sobie deptakiem a tam hotel atol, babka wcina kinder pingwinka, dziecko woła za psem Lucky, mała dziewczynka woła do drugiej dita dita oć, babka w sklepie z wózkami skaraca mi nazwe wózka z casulaplay na kasu itd
normalnie szoł

Pingwinku, to miłych wojaży i super pogody życzę! Rób dużo zdjęć :-):-)

Saraa :-D:-D:-D

Z moczowymi to u nas trochę tak jest, że każde odstępstwo od normy (dziwne marudzenia, ryki) może oznaczać zakażenie, więc kontrolnie badamy mocz. Ale tylko raz na razie chorował, w sumie już dawno, teraz raczej szansa mała, ale strach, żeby nie przegapić.
Heh, w tym roku się moczu nabadam... Asia też pewnie tak samo, co?

sa_raa - buhahahaha:-D:-D:-D
Swoja dorgą to ja tak właśnie się przedstawiałam jak byłam malutka - dita balam (panieńskie nazwisko baran ;-) )

I Miłka też coś się nie odzywa...

Kasiu 3mam kciuki , zeby to nie było to zakażenie :no:

Pingwinku z łezką w oku i nutką zazdrości w serduchu mówię Ci papa ! ;-) Bawcie się dobrze i róbcie miliony fotek :tak::-)

Sara :-D:laugh2:

U mnie w nocy tez dziś koszmar :sick: na szczęście nie przez Mikołaja ( ten odpukać śpi dobrze - chociaż już chyba trzeci dzień z kolei popłakuje sobie przez sen - knebel łagodzi sytuacje :cool2: ) - nie spałam bardzo długo , bo już kilka dni temu wlazł mi na plecach taki ból - ale dziś w nocy to juz było przegięcie - bolało niemiłosiernie, aż nie mogłam się przekręcić - nie wiem co to :confused: w ciągu dnia na szczęście jest znośnie :dry:

Pingwinek, bawcie sie dobrze:tak::tak:

Anita, a to nie jest zwiazane z ta chorobą, która niedawno przeszłas?

przypomniało mi się: kiedyś miałam takie coś, poszłam do lekarza i okazało się, że po prostu mnie przewiało. miałam brać ibuprom i smarować plecy naproxenem. ale Ty chyba nie możesz?

reklama
O Jezu, Anitko, biedulko :-:)no: Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ale warto się chyba do lekarza wybrać... może to jakies zapalenie nerwu czy cuś?

Do góry