reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

kasuelf, bidulo, pomoglabym chetnie, ale nie mam pojecia... moj czasem tez ma dziwne jazdy, zwykle w nocy...
moze na polspiaco go pokarm... przed snem...?
a czopek viburcol uspokajajacy masz? jak nie, to niech ci ktos z polski wysle, miodzio :-) hopeopatyczny srodek od 1 dnia zycia :-)

reklama
Sto lat sto lat dla kuleczki Juleczki!!!!!!!!

Kasuelf - daj tego paracetamolu. Jak go oś boli to na pewno pomoże. I nie martw się, może to tylko chwilowe

Wszystkiego Naj Naj dla Julki-małej Kulki :-D:happy::-)

Kasuelf, współczucia :-(

Mój demon przeprosił się w końcu z butlą hiphiphura! Wciągnął właśnie 1oo ml w 4 minuty :)szok:), zeżarł pół słoika jabłka, co się na nie krzywił :-D Więc jestem przeszczęśliwa.
No to od jutra co najmniej raz dziennie butla, bo znowu zapomni, że ją lubi :tak:

Witam!
Dopiero teraz znalazłam chwilkę,żeby wpaść na bb!

Dziewczyny, jak Wy to robicie, że jesteście tu prawie bez przerwy

;ja zawsze mam coś do zrobienia, prawie codziennie gości, na szczęście przynajmniej dzieci grzeczne!

Mimo moich szczerych chęci nie daję rady !

Ostatnio stałam się strasznie przewrażliwiona;na spacerku boję się słońca,jak nie ma słońca boję się wiatru i tak w kółko

Każde wyjście na spacer kosztuje mnie wiele nerwów, a przecież powinnam się zrelaksować....

Chyba jestem przemęczona; za duzo od siebie wymagam; najgorsze jest to,że zawsze muszę mieć posprzątane, bo inaczej jestem nieszczęśliwa!!!

Nie potrafię się wyluzować.....POWOLI WARIUJĘ!!!

reklama
oczekująca szkoda życia na perfekcjonizm :-D :cool2: ja sprzątam raz w tygodniu bo wole się poobijać albo poczytac książke niż sprzątać ;-)
a gości tylko w weekend ;-) zapraszam

Do góry