reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Roniak powodzenia z odstawianiem pomysł na głodniaka jest najlepszy ;-) ja też musze zrezygnowac na 3-4 dni z karmienia żeby zrobic prześwietlenia bo mam aż 4 zdjęcia RTG ale na razie olewam poczekam jeszcze :tak:

Ja też jeszcze nic nie daje Milence oprócz cyca ale w przyszłym miesiącu zaczne wprowadzac jabluszko i marcheweczke :-p

Ditka powodzenia u fryzjera jak Ci sie fryz nie spodoba to zrób awanture i wyjdź bez płacenia :cool2:

reklama
Coś ni ma Dity... jak wygląda???:ninja: niech sie pokaze... i czy był kac? hehehe

Roniak - trzymamy kciuki...

Nieistotna - hmmm, przesilenie... tak? a ktoś tu testy kupił..

Roni trzyma, kciuki ze sie uda odstawic Jasia od cyca, bedziemy trzymac kciuki, mysle ze jak bedzie bardzo plakal to na spacerki go bierz.

Fanti dobre jaja, maluch spi a Ty niezadowolona, ale razja jak zabki przyjda to znowu sobie powstajesz

A moze Dita na izbie wytrzezwien wyladowala??? Jako wyrodna matka ktora pije winko, a pzeciez ma dziecko??;-) ;-) ;-)

My weekend u przyjacoil, ja sie raczylam Karmi i po butelce jednej mleka mi przybylo, jak nigdy. Maz chce mi kupic kilka skrzynek do Francji :-D
A moja Mercedes byla dzisiaj u fryzjera. Na oczka jej wlosy strasznie wchodzily.
42jb9te.jpg

3zvtglt.jpg

hehehe - guupie...:-D Nat nakarmiłam o 5, wcześniej dostała butlę. Lekko mnie rano suszyło, ale kaca nie było;-).

Jestem, jestem. No i kurw oczywiscie nie jestem zadowolonoa. Teraz tak bardzo pilnowałam,aby nie przycięła zbyt dużo i zbyt awangardowo,że w sumie nie zmieniła NIC:baffled:. Mam za to balejaż czy pasemka jakoś tak. Zaraz fotkę pierdyknę to wstawię;-)

Pingwinek - no super klientka!!!:-D

Roni - jak musisz natychmiast odstawić, to zrób to brutalnie. Będzie rk i walka, ale trzy dni i koniec. A jak będziesz przeciagać i próbować stopniowo to nic z tego nie wyjdzie. Powodzenia.

Pingwinek super klientkę miał zakład do którego się wybraliście.. sama bym taką chciała mieć..;-)
Roni.. jeśli się zdecydujesz na tak drastyczny krok to będę trzymać kciuki.. nie wiem jak to zniesiesz.. biedactwo.. przecież najgorsze dla mamy jest płacz jej dziecka a Jaś na pewno będzie baaaardzo płakał..:-(
Nieistotna mam to samo.. wiecznie znajduję na małym włosy a jak tylko mnie dotknie to w łapkach całe garście ich ma.. ja wiecznie w związanych jak się da włosach a i to pełno kudłów w całym domu..:baffled:
A co do mojego narzekania na nocne pobudki to jak już mówiłam.. nie normalna jestem. Teraz zamiast spać to ja siedzę na bb a przecież wg starego czasu już 1 dochodzi..:baffled: Mały śpi od 21, mąż już też dawno chrapie.. Wczoraj oglądałam film do 1.30 ... a rano zamiast spać to ja od 8 się po domu kręciłam.. Normalnie brakuje mi tego niewyspania, tego narzekania, że kiedy ja się wreszcie wyśpię.. tych marzeń o przespanej nocy..hehe..:dry: normalnie stuknięta jestem.. a na dodatek dziś wypiłam dwa malibu i za cholerę nie chce mi się spać..:baffled: Ale.. jak świętować to świętować..:cool2:

moje dziecie od 3 dni śpi od 21:00 do 6:00 a ja czuje sie gorzej niż jak wstawałam w nocy :tak: he he coś w tym jest Fanti i w ogóle zastanawiam się dlaczego tak długo śpi zamiast się cieszyć :szok: pogieło mnie :eek:

a w ogóle cieszę się, że wreszcie wrociła piękna pogoda chociaż u nas wiało jak s***wysyn :sick: i będe mogła z moją popierdółką latać na spacerki :cool2:

Miłego Dnia Dziewczyny

Cześć Dziewczyny!!!

U nas wszystko dobrze; maleńki próbuje siadać i strasznie się ślini (ząbki?)
Cały czas jestem zagoniona (przy dwójce podwójna robota). Na szczęście mały zaczął przesypiać nocki, więc jest juz lepiej.

Obiecałam sobie, że przynajmniej jeden post dziennie napiszę.Mam nadzieję, że się uda.Cały czas jednak jestem na bieżąco, bo czytam.

Też byłam u fryzjera i ściełam się całkiem na krótko!Jest wygodniej!Mały nie ma takiego dostępu jak przy długich

Marzę już o wakacjach; zarezerwowaliśmy z mężem noclegi w Dębkach nad morzem (04.07-18.07).Może odwiedzę którąś z Was z Trójmiasta?

Pozdrawiam!!!

moj tez mnie targa za wlosy! :-D

Pingwinku ale klientka :-) chyba sie smieli u fryzjera co?
a obcielas jej wszystko czy tylko grzywke?
Dita pochwal sie fotkami!
Oczekujaca moj tez sie slini na maksa!

reklama
hehe wariatki
zle im ze dzieci spia do rana hehe
ja ostatnio wstaje o 12
wczesniej jakos nie moge
moj luby przynosi mi snaiadanka do lozka hehe

kuzwa a ja schudlam i wogule juz jest super a tu znowu jakas sciema mi wyrosnie z przodu
i wkurwiona jestem na to wesele mojej siostry ( moj facet mowi ze jestem nienormalna ;-) )

wekendy spedzalismy na jakichs obiadach i schadzkach znajomo rodzinnych
mlody znowu dostal pake ciuchow od szalonej ciotki ze stanow

ja mlodemu dodaje juz kaszki ryzowej do butli i on wysysa wszystko do ostatniej kropli hehe

dzisiaj dam mu tez jabluszko z gerbera

Do góry