chyba jestem jakas wyrodna (zeby nie bylo, zartuje) albo co, ale czuje, ze moglabym w tej chwili wysmazyc jeszcze bardziej soczyste niz chylinskowe MACIERZYNSTWO TO SCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE WSTAWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE PRZYTULANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE PISKI I ZABAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE KUZWOSZE (coby nie rzec rozkosze) MACIERZYNSTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE 5-KROTNE ZMIENIANIE PIELUCH I MYCIE OBSRANEJ PUPY!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM NOCNE KARMIENIA CO POLTOREJ GODZINY!!!!!!!
W DUPIE MAM USYPIANIE!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM BUJANIE LOZECZKA!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM SPIEWANIE KOLYSANEK!!!!!!!!!
W DUPIE MAM CHRAPANIE MEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuzwa moje dziecko lezy za mna na macie i kuzwa nie namowicie mnie, nie usmiechne sie do losu, ze mnie tak cudownie doswiadczyl kuzwa!
obudzil sie o 1 i kuzwa darl ryja, dopoki nie nakarmilam cycem (poniewaz jadl dwa cyce dwie godziny wczesniej chcialam go zapic herbatka). potem udawal, ze zasypia dwa razy, ale jak tylko zamykalam oczy, budzil sie i ch#$%. sral minikupy juz trzy razy, za czwartym nie przebralam i czekam na reszte.
W SUMIE TO JEST KUZWA FAJNIE.
WIOSNA, KUZWA, SLONECZKO ZA OKNEM OD 6, SWIERGOTAJA ZA ZAKUZWIONYM OKNEM PTASZKI.
dziecko kuzwa nie spi, matka wyladowuje sie na bb, bo kuzwa nikt jej nie slucha, maz kuzwa najmadrzejszy (bo maly sie rozregulowal jego zdaniem przez "moje zakupy, co je robilam do 21 dwa tygodnie temu, przez co maly byl kapany godzine pozniej niz zwykle. oczywiscie zrobilam to nieswiadomie, zeby nie bylo, prawda, a na drugi raz bedziemy juz wiedziec, ze tak nie mozna", kuzwa)
kuzwa maz chrapie, bo idzie jutro na 3 godziny na zajecia, ja sie zajebiscie boje, ze mnie wywala ze studiow i ch$%^.
chyba przejde na sztuczne mleko na noc, trudno. bede mu dawac kaszke i kuzwa tyle z cycolenia w nocy kuzwa.
przysiegam, jeszcze tydzien takich kuzwa nocy i tak zrobie.
kuzwa.
sory, powinno byc na wyzywaczce, ale tematem pasuje tutaj. no i ch...
ciekawe, co mlody nam jutro za atrakcje zafunduje. bo powoli wyczrpuje repertuar.