reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

wogole czasem mi rece opadaja

jak to jest ze wieczorem mała po kapieli ma butle i odlozona zasypia w lozku(czasem pokwili,utuli misia) a za dnia jak ma drzemke od 8-11 i 14-16 to musze na rekach usypiac bo nie lubi dziennego swiatla:szok:
jakby nie mogla zrozumiec ze jest zmeczona i jest jasno

w wozku nie chce lezec,bo sie nudzi,a siedziec jeszcze nie moze'
woec na spiaco wylazimy i sie czaimy aby sie nie obudzila,czasem jak sie obudzi to wytrzyma z 15 minut a potem chce na rece i rozgladac sie dookola

rece mi odpadaja [[[[[[:baffled: ]]]]]

reklama
Oczekujaca napewno musi ci byc ciezko!! to wasze pierwsze rozstanie na dluzej? a jak malyto znosi?

Asia no to teraz taki troche ciezki okres miedzy lezeniem a jeszcze nie siadaniem, dzieci sie nudza!! ale jeszcze troche!

Roni jak walka ze sztuczniakiem??

Kate gratulacje kolacji! super!!

Kiciu- dzieci sie troche nudza. Ja bym to nazwala dzieci sie wkurwiaja :-D

STO LAT DLA NASZEJ TROJECZKI NIEZ ZYJA ZDROWO I SZCZESLIWIE

My dzisiaj po szczepieniu. Mala poczula ale nawet niezajaknela. Nadal przyrasta na minimum, no ale taka jej uroda...albo hujna waga u lekarza, bo u nas ladnie wazy ponad 5kg. Za to mala ma zamiar byc wysoka bo ma 60cm (pewnie pomyslicie ze dopiero:-D , ale ona malutka byla.)

Oczekujaca niestety coraz czesciej synus bedzie wyjezdzal, mimo ze tesknisz to laduj baterie na czas kiedy synus wroci :-)

Mamusia Asia, ja w dzien zaslaniam okna grubymi zaslonami, a tutaj w zamku szczelnie okiennice zamykam, a i jeszcze malej na oczy pieluche klade-POMAGA.

Kasia oj uzaleznia, uzaleznia.

Sugar - dostałaś moje pyt na priv?
Proszę, jeśli możesz, bo wiesz to mi odpisz...
to wazne dla brata mojego super-szwagra...

Dobranocki...

idę się doić:baffled:

Ide spac. mam dosyc dzisiejszego dnia. Niby taki sam jak inne dni, ale moze wlasnie dlatego. Papatki. Acha:

STO LAT DLA JUTRZEJSZYCH NASZYCH DWOCH FILIPKOW W ICH SWIETA!!!!!!!!!!!!!

sugar to straszne ze ja sie uzalezniam:eek: moj mąż informatyk i tez non stop komp itp i jeszcze ja?? o nieee:no: ide spać i koncze na dzis z forum.
Dobranoc laski;-)

reklama
Dobranoc.
trochę przesadził z tym uzależnieniem:-Dzwlaszcza, ze Ciebie Kinga, aż tak duzo tu nie bylo.po prostu wkurza się że mu blokujesz komputer.

Do góry