reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

qrcze czy u was tez nasze forum ma białe tło;-) i jest taaakie inne??

ja zrezygnowalam z kleiku sinlac dla alergikow bo po 5 dniach Alka zaparcia dostala ze czopki musialam dawac a i po czopku dopiero po 2 dniach zesrała 3 pampersy

lepsze jablko,ja nawet do herbatki hippa daje ciut soku jablkowego

odd poniedzialku przechodze na mleko bebilon pepti 2 wiec zatwardzolce murowane:baffled:
qrcze zgubilam fajne reklamowki z hipa gdzie bylo napisane jakie warzywka sa na rozluznienie a jakie na zespolenie

a moze macie jakas sciage na ten temat:cool2: :cool2:
:-)

reklama
jesu dajecie czadu
, nie nadazam
dzisiaj jakos nic mi sie nie chce ide zaraz obalic tabliczke czekolady bo cos mi jakos do bani hehe

musze sie wybrac na jakies zakupy sukienkowe i butowe i te pe
ale same szmaty w tych sklepach
kiecki wszystki na jedno kopyto i wogule be
moze w zarze cos bedzie oni tam czasami maja polot na sukienki
buty to bedzie masakra juz czuje ze jak znajde takie jakie mi sie podobaja to zaplace za nie milion dolarow
ble
chyba ze pojade do berlina na jakies zakupsy do mojej siostry
dwa wesela do obskoczenia
wez sie tu pociachaj

piatka dla wszystkich malolatow

HEJ!

Ale dzisiaj Piotruś był marudny; nie umiał sam się zająć tylko cały czas chciał być noszony.

Już czwarty dzień jestem bez mojego drugiego synka;z dziadkami wygrzewa się w Egipcie. Tak za nim tęsknię! Na początku nie chciałam go puścić,ale potem zdałam sobie sprawę z tego, że przecież nie mogę być egoistką i się zgodziłam.

Niech żyje Jasiek i inne dzieciaczki!!!

oczekująca napisała: Już czwarty dzień jestem bez mojego drugiego synka;z dziadkami wygrzewa się w Egipcie. Tak za nim tęsknię! Na początku nie chciałam go puścić,ale potem zdałam sobie sprawę z tego, że przecież nie mogę być egoistką i się zgodziłam.
Nie dziwie ci się że tesknisz:-( to przecież twoje dziecko. Twoj synek sobie troche swiata zwiedzi i na pewno jest zadowolony:-). Sprawilas mu wilką radośc naprawde. Dobra mama z ciebie;-)

reklama
eh:baffled:
a ja mam dosc dzisiejszego dnia
caly dzien w domu bo tyle w skali boforta ze strach wyjsc
Alka miala bol brzuszka po gerberowej marchewce:-( :-( dopiero wieczorem zrobila kupe i to taki jeden wielki zbity kawalek(ale nie twardy)

zostane na razie przy jablku z marchewki nici bo od poniedzialku przechodzimy na bebilon pepti 2 wiec i tak zatwardzenie murowane

eh sama juz nie wiem co podawac malej aby jej nie zatkalo)(ona od razu ma bole brzuszka,marchewka bokiem wyszla po 3 dniach

Do góry