reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej to ja :-)Właśnie wróciłam od dentysty okazało się że mój ząbek do końca się nie zatruł i kanałówkę przełożyła mi na za 2 tygodnie:wściekła/y: myślałam że dziś będę miała to już za sobą ale jednak nie do ząbka włożyła mi nową truciznę i tyle...
Alanek przysną sobie a ja mam chwilkę wolną :-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DLA NASZYCH JUBILATóW !!! :-):-):-)

reklama
agnieszka co wiecej u was??:-) Biedaku masz się z tym zębem. A jak tam Alanek sie miewa? Mój własnie zjadł i teraz gada z karuzelą:laugh2:. Tez mam chwile dla siebie

Nigdy wiecej alkoholu. Odchorowuje pozniej strasznie.
Zaraz ide z Maniana na spacer, mam nadzieje, ze jakos dojde do siebie.
Agnieszka mnie niestety tez czeka dentysta. Ale musze poczekac jak Macieja skonczy rehabilitacje, zeby mogl zostac z dziewczynkami.
Jezu jak mi glowa ciazy....

nonek ja po weselu całą niedziele zdychałam:sick: okropienstwo! 19go maja nastepne wesele ale na pewno tak sie nie struje o niee:no:

Luckymamo nie myśl , ze zapomniałysmy o Maksiu ! ;-) sto lat ! :-)

Ja ostatnio też się chwaliam koleżance , ze moje dziecko zrobiło się samowystarczalne i chyba zapeszyłam , bo już nawet bawić się sam nie chce terrorysta-masochista ! Nie wspominając o porannych drzemkach najlepiej przy cycusiu .

Anitko wiem że nie zapomniałyście:tak: , a jak przeczytasz wątek kilkadziesiąt stron wstecz to zobaczysz że mój Maksio to Dominik Czy Miniś;-) :-D I chyba dostał od ciebie podwójne życzenia, za któe bardzo dziękujemy:happy:

Wszystkim ciociom dziękujemy i
składamy Jasiowi i Helence najwszpnialsze życzenia szczęścia i radości, żeby wszystkie zabawki po lini prostej w dziobie lądowały i siniaków nie robiły;-) :-) i niech mleko strumieniami płynie nie tylko z cycka maminego i uśmiechajcie się ile można, dziś skończyliście 4 miesiące:happy:

Kate super że kolacja się udała:-)
Aenye gratuluję wycieczki:-)
Pingwinek Ty nie, kuś tymi zaproszeniami bo faktycznie wszystkie z rodzinami Ci się zwalimy na głowę:baffled: :laugh2:
Miłka no lipa co:confused:
Dita normalnie Nonkowi jak z ciastem:tak: :laugh2:
Agnieszka bidulo zębowa:sick:
Aga fajnie że jesteś już:-)

Kinga85 ząbki mi sie po ciąży trochę popsuły :-) lecz mam ogromna nadzieje że szybko je wyleczę.A u Alana prawie wszystko jest ok??troszkę mi ostatnio przychorował ale to minimalne tylko przeziębienie.Poza tym jest ok,Alanek właśnie sie obudził:-) KINGUś a kiedy mogę spodziewać się zdjęć Twojego Filipa??

!!!!!!!!!! Jasiek - STO LAT !!!!!!!!

Skąd ta kolacja się pytacie...
jak zwykle na krzywy ryj:laugh2: :laugh2: :laugh2:
tak działa marketing ING Banku Śląskiego:happy: :happy: :happy:

Moja mama jest dyr. finansowym - główną księgową w dużej firmie /już nie "Bielbawie":eek: / i dostaje takie zaproszenia... taty już nie ma...
ponieważ sama nie jeździ... to już rozumiecie...

byłam już na kolacji z Grabowskimi i Peszkiem /i grali "Sztukę dla 3 aktorów" ... to z Pawłem moim, bo mama nie chciała... a to jeszcze tato żył...

Mam nadzieję, że teraz częciej będziemy się tak zabawiać...:tak: :tak: :tak:

reklama
agnieszka ja też miałam niezły problem z zębem - na sczeście znalazlam superdentyste i wyleczony - neźle się nacierpiałam , bo nie mogłam nic przeciwbólowego brać :sick: - odkąd karmię cyckiem pojawiło się u mnie uczulenie na WSZYSTKIE leki przeciwbólowe (paracenamol , wszystkie pochodne ibubromu, a nawet ukochaną przeze mnie pyralgine ) .

Lucky - nie było mnie prawie pół roku i wierz mi , ze nadrobienie wszystkich zaległości nie jest wcale prostym zadaniem! chociaż staram się jak mogę ! :tak:

Do góry