reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja dziś wieczorkiem ide na wizytę :) Pewnie będzie USG, ale na razie nie to super-hiper tylko takie zwyczajne. Mam cichą nadzieję, że poznam co za rodzaj malucha zamieszkał w brzuszku..
A propos USG połówkowego: mojemu bratu lekarz powiedział, że teraz się odchodzi od USG w 20-22 tygodniu i poleca się USG w 24-28 tygodniu, jako że dużo lepiej widać poszczególne narządy i lepiej ocenić ich stan. Powiedziałam mojemu M., że może poczekać z tym USG jeszcze miesiąc, ale on na to: nie ma mowy :)) Już się nie może doczekać filmiku :))

hej dziewczynki :)

fajosko.. ja mam wizyte 14 sierpnia, wtedy juz na pewno bede wiedziec, kto we mnie mieszka :) juz sie doczekac nie moge, chociaz mysle, ze to musi byc Filip ;-) taki maly rojber! mowie wam, jak on tanczy... tak mocno juz czuje te ruchy, i tak czesto, ze juz nawet kiedy chodze i nie mysle o tym, to je czuje. wczesniej musialam sie wsluchiwac w swoj brzusio troche :) a teraz juz nie! i naprawde, moj maly rusza sie non stop... szok :)

eeech. ja chyba tez pojde na to polowkowe z nagraniem ok. 24-26tc. na razie u nikogo sie nie umawialam, heh. a chce, zeby to bylo 4D. musze sie wywiedziec, gdzie isc...

a poza tym po staremu :) wymyslilam sobie jeno sukienke na slub, bedzie przepiekna, o ie krawcowa zechce taka uszyc! w stylu lat 20... powloczysta, luzna, dluga, piekna w kolorze bezowym lub takim "cielistym" z atlasu (lub w ten desen ;-) ) i bez plecow ;-) Seximama :D

Czesc Mamusie! Nie bylo mnie tyle czasu, bo mialam wylaczony net. cholewcia.
dwa tyg temu bylam na usg i na 80% bedzie Marianna. Ogolnie wszystko jest ok. Dzidzia rozwija sie prawidlowo, wierci i kreci, ze spac w nocy nie moge. No i te upaly...
Mam nadzieje, ze teraz bede czesciej tu wizytowac ;D ;D ;D szczegolnie, ze Julenia poszla dzis do zlobka. Mam czas wreszcie na odpoczynek i pogadanki ;D ;D ;D

aenye pomysł na sukienkę ekstra będziesz wyglądała super, utęsknieniem będziemy czekać na fotki ze ślubu :laugh:
nonek gratuluje Marianny a najważniejsze że z dzidzią wszystko w porządku :laugh:

reklama
A tak poza tym deprecha powoli mi minela, no moze czasem lapie jeszcze, ale jest duzo lepiej. Na razie ciesze sie jak cholera, bo mnie babka z praktyk letnich zwalnia....Jak mnie dzis zobaczyla, kazala isc do domu :p
tak wiec rano Jula do zloba a ja pol dnia tylko dla siebie.......rewelacja! wreszcie mam nadzieje odpoczne.
aenye widzialam kiedys dziewczyne w sukni na lata dwudzieste, wygladala przepieknie! Gratuluje pomyslu. Juz bede czekac z niecierpliwoscia na zdjecia!

Do góry