To będzie mój pierwszy dzidziuś i pewnie dlatego nie czuje jeszcze jak sobie bryka za to słycham na każdej wizycie serduszka i przeważnie wtedy się kręci a więc chociaż tyle mam radości do czasu kiedy je poczuje
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
ja tylko wpadam czytam co bazgrolicie i lece spac
upal mnie dobija
upal mnie dobija
Gratuluję zdrowej dzidzi!! A co do płci, u nas jest gin, co robi 4D, jeśli bejbik nie chce pokazać płci to każe pochodzić sobie po schodach i przyjść za 15 min po następnej pacjentce na chwilkę i podobno w większości się ładnie przekręcają Możecie spróbować dziewczyny namówić swoich ginów na takie coś
U mnie też już po półmetku i już z górki
Pozdrawiam wszystkie mamusie!
U mnie też już po półmetku i już z górki
Pozdrawiam wszystkie mamusie!
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
"A co do płci, u nas jest gin, co robi 4D, jeśli bejbik nie chce pokazać płci to każe pochodzić sobie po schodach i przyjść za 15 min po następnej pacjentce na chwilkę i podobno w większości się ładnie przekręcają."
to super lekarz!
ja niestety mialam usg na 20:15 (chcialam po pracy) a przychodnia jest czynna do 20 !!
i tak wyszlismy okolo 21! podejrzewam ze lekarz juz nie chcial cekac! mowil ze moze obrocic sie za 5 min albo za dwa tygodnie
wolalam zeby dokladniej zbadal dzidzie niz szukal plci.
to super lekarz!
ja niestety mialam usg na 20:15 (chcialam po pracy) a przychodnia jest czynna do 20 !!
i tak wyszlismy okolo 21! podejrzewam ze lekarz juz nie chcial cekac! mowil ze moze obrocic sie za 5 min albo za dwa tygodnie
wolalam zeby dokladniej zbadal dzidzie niz szukal plci.
reklama