reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No u mnie na razie (odpukać) śpi sobie z 1 pobudką, a czasem i żadną. Mam nadzieję, że się nie zmieni, ale podejrzewam, że nie będzie tak uroczo..

Kiedy dzieci zaczynają normalnie spać (tj te swoje 10 godzin ciągiem) - koło roku?:confused:

Dita, mój zasnął w końcu. Jednak zmęczony był, wypróbowałam wszystkie możliwe sposoby na usypianie i nic. W końcu zestaw wózek plus suszarka zadziałał :-D

reklama
kasia to roznie, wiekszosc po okolo pol roku zaczyna przesypiac noce a niektore kolo 2 lat :-)

synek mojej kolezanki budzi sie 2 razy a ma juz 19 miesiecy, ale jak byl maly to budzil sie co pol godziny :szok: takze i tak jest postep!!

Moja Ala zaczęła przesypiać noce jak miała 2,5 roku.... Wszystko przez cyca - dopiero jak odstawiałm, przestała się budzuć w nocy:eek:

ja tez mam taka nadzieje :-)

chociaz juz sie przyzwyczailam w miare do nocnego wstawania!
tylko maz sie ze mnie smieje ze jak sie budze w nocy to jestem strasznie "zajebana", nie wiem o co chodzi i tylko wyciagam malego z lozeczka i szybko daje cyca!
a jak byl malutki to czasem zapominalam ze go po karmieniu odlozylam do lozeczka i szukalam go w lozku, przewracajac koldre i prawie juz plakalam ze go nie moge znalesc, dopiero Piotrek mnie budzil i mowil ze synus jest w lozeczku! :laugh2: :-D

Dziękuję za Miniego:-)

Dita tulę i ściskam mocno:tak:

Maja Twoja Mariczka ma dziś 4 miesiące!!!
Sto lat dla maleńkiej!!!

Melisa z pomarańczą u nas piiicha:happy:

Jestem za zamkniętym wątkiem zwierzeń:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
Juz sobie wyobrażam że wiecej nas tam bedzie niz gdziekolwiek indziej:cool2:

:-D sto lat dla Mariczki :-D

ja też jestem za tym aby jakiś wątek był przyczajony na nasze smuteczki :cool2: co by tam jakieś niepowołane chopy zagladały ;-)

Dziewczyny z takim wlasnie zalozeniem powstala wyzywaczka. Moze aby nie zasmiecac nastepnym watkiem, zakodowac wlasnie ten watek? To tylko moja propozycja.:-)

MARICZKA STO LAT I JESZCZE TROCHE!!!

reklama
Wszystkiego najjjjj dla MARICZKI :-)

Agnieszka to że twoj synek pokasłuje nie musi oznaczac ze jest zaraz chory moja droga. Dziecko w ten sposób oczyszcza sobie płucka. Martwic sie mozesz dopiero gdy dojdzie gorączka, katar...marudzenie. Wiec spokojnie.

Dita ja też cie sciskam mocno wirtualnie!

Również jestem za tym aby powstał nowy wątek zwierzeń :tak:

Do góry