reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita a moj jest wegetarianinem :)

Sugar zdrowia!!

Mariczka 100lat!!!

Fifi robi postepy w jedzeniu, idzie na karmionko wolno ale za bez strat w odziezy :)

Niuni ma lepsze i gorsze dni, niestety porywaja sie z moimi, jak mam fatalny dzien to on akurat tez i beczymy oboje

reklama
Kasia super zdjecie heheheeh a marchewka ponoc ciezko schodzi!!
Aenye bo to boli jak sie zeby wyzynaja jak juz sa na wierzchu to nie boli!!
Asia ja jeszcze nie wiem bo mu nie dawalam, raz troszeczke, a kaszka nie pluje!
Nieistotna i jak to po tej ryzowej z jablkiem mial rozwolnienie, czy juz wcina?
Sugar ucaluj mala chora buleczke!
Pingwinek pewnie stuirdesa nie ma swoich dzieci dlatego taka upierdliwa i nie rozumie!

Kicia nie daje mu bo go brzuch meczyl po kaszce.. widocznie to jeszcze nie jego czas.. dostaje tylko jablko z marchewka

w tym roku jest szal z tym weekendem majowym! nigdzie nie ma wolnych miejsc!

Aenye masz juz paszport dla malego? dlugo czekalas??

Nieistotna no pewnie nie ma co na sile!! sam dorosnie!!

jakiś cichy dzień dzis u nas ... :hmm:
może ta pogoda tak zamuliła wszystkie grudniówki i dlatego się tak rzadko się odzywacie :confused:

Ja tam nie wiem czy zamula, ja poprostu nie mam czasu po d*** sie podrapac. Maniana ogolnie grzeczna, za to Stonka stroi fochy jakich malo. Mam az ochote jej lutnac.
A wogule to chyba juz powinnam miec ciezkie dni, tak cos mi sie wydaje, a tu cisza....Uwaga nadchodzi ciazofobia:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Mistrzostwa Europy w piłce nożnej 2012r będą w POLSCE w Gdansku!:angry::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-)

Extra! Już z mężem ustaliliśmy że się wybierzemy z synkiem, Filip bedzie mał 6lat. Na pewno będzie szczęśliwy:-D
Nawet i ja się ucieszyłam hehe. To będzie niesamowite:tak:

reklama
Do góry