reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nooo.. super dzidziol!

U mnie dziś ciut lepiej... Wiadomo - po nocy przychodzi dzień. Mi też dzisiaj głupio bo cholera trzaskałam tymi drzwiami wczoraj mało szyby nie wyleciały... Cholera, chyba się z melisą przeproszę...

reklama
kate_less mam z czego :tak: na tych zdjeciach w ci ul waże :szok: tylko u mnie wszystko jest w du pie i udkach ;-)
Roni szkoda zdrowia na takie leki, spacery spacery i jeszcze raz spacery to kg polecą :-p
anita fajny ten Twój Mikołajek :cool2: napisz na PV do kate less co by Cię do watku zamknietego ze zdjeciami dopisała
Dita ja jestem na melisie cały czas bo mnie ku rwa roznosi :sorry2: :dry: ale lepiej sobie pokrzyczeć, drzwiami potrzaskac niż to dusić w sobie :tak:

u mnie znowu noc jak z horroru...
boi sie czegos babel, albo cos go boli.. placze przez sen, jak tylko wypluje smoka, to ryk... dzisiaj zasnelismy razem w lozku, ja sie za chwile budze, bo cos mnie szarpie, a to filip sam dorwal cycka, hehe...
ale znowu szalal przy nim, poplakiwal, rzucal sie, wyginal, byleby mu nie uciekal z paszczy... ale najadl sie w jakies 20min i przeszlo...

boje sie o niego :-( moze mu zrylam czyms psyche..? ;-)

moze za duzo ostatnio wychodzimy z domu...? ale przeciez nie moge sie z nim zamknac... akurat tak sie zlozylo, ze swieta, potem moja psiapsiola... teraz bal i przygotowania typu sukienka, fryzjer.. eeech..
on chyba nie lubi zmian...
ale pilnuje, by kapany byl o tej samej godzinie zawsze, i zasypial o tej samej.. ech.. aha, w dzien jest zawsze oki - chociaz zaczal ryczec w aucie!? szok.. i ryczy tez przy ubieraniu, jakby wiedzial, co sie swieci.. siet.. chyba juz sobie wkrecam!
aha, i budzi mi sie na spacerach demit! wczoraj niemal bieglam w gdyni przez miasto!!!

Hej, na specyfikach odchudzaniowych się nie znam niestety, ale podejrzewam że raczej szkodliwe... :-p

Anita, twój Mikołajek fajowski chłopak :-) Już się nie mogłam też doczekać, aż uda ci się te zdjęcia wstawić :-)

U mnie dziś też chłopak cuś niespokojny. W ogóle nie wiem, czego on chce. Powinien spać, a nie chce, pić nie, jeść nie, bawić się niezbyt. Piszczy i piszczy, rękę w gębę wkłada... fak
Może zmiana pogody?

Jezu, laski spokój! Dzidzie sa bardzo wrażliwe na WSZYSTKO: zmiana pogody, księżyc, nadmiar wrażeń, nowy kocyk... WSZYSTKO!. I jeśli nie ma temperatury - to znaczy że ma właśnie gorszy dzień i trzeba po prostu przeczekać.
Albo zęby - a tu i temperatura moze wyskoczyć.
Spokojnie!!!!

aaa -zapomniałabym... sugar... - wiesz, te gumy..yyyy ja dziękuję, nie trzeba..... Kupię sobie jednak...:cool2:

Kurcze ale tu w Iławie wieje wiatr i jest brzydka pogoda a ja muszę lecieć do ortodonty za chwilkę zrobić zdjęcie ząbka do leczenia kanałowego i muszę ciągnąć ze sobą Alana bo nie mam go z kim zostawić,mam nadzieję że się nie rozchoruje gorzej.A więc życzę wszystkim miłego dnia:-).Odezwę się póżniej:-)
POZDRAWIAM

aenye napisalam ewentuala przyczyne na karmieniu piersia, zobacz!
plus pewnie mu zeby ida, tedy tez dzieci sa niespokojne w nocy!

reklama
acha kasia z fajny pomysl zeby zrobic zamkniety watek na POGADUCHY!!
to co nie chcemy zeby wyszlo poza grudniowki bedziemy pisac tam!!!:tak:

Do góry