reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja o tym słyszałam...
ale czy to na prawdę dobre? mi chodzi o te wszystkie procesy co zachodzą podczas zażywania... może Kasia_z jako naukowiec coś poradzi?
I żeby nie szkodziło...

Obiecałam szwagierce /tej co do USA poleciała/ dać w prezencie coś takiego i teraz się gowię nad tym... przecież nie dam jej herbatki "Figury"

reklama
dita tulimy, tulimy

meridia bardzo dobra, sparwdzona na kilku osobach, na recepte, tona dzialan ubocznych, z ktorymi trzeba sie liczyc, blokuje osordek glodu w mozgu czy jakos tak w kazdym razie dziala "na glowe", po prostu nie chce ci sie jesc i je sie o wiele mniej, oczywiscie po skonczeniu kuracji trzeba bardzo uwazac coby nie zacazac znow sie obzerac bo powrot do starych czasow murowany:-p

ze specyfikow bez recepty to moge polecic BIo CLA z zielona herbata, to ze dziala to info z wrotne od kobitek ktore kupowaly, ja nie uzzywalam ani nikt z moich znajomych

dobra lece pociczyc miesnie brzucha, mam taki zestaw cwiczen ze z moja kondycja to nawet jednej pelnej serii 6 cwiczen po 6 powtorzen nie moge zrobic:no:

Przepraszam,że ja dziś nie na temat... Wyżaliłam się na ,,zdjęciach" - bo mamy ten wątek kodowany.. a ja nie chcę aby ktoś obcy (albo przeciwnie) to czytał...

reklama
Do góry