reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej dziwczynki!
ja bylam wczoraj na usg 4d :) dzidziolek ma okolo 20cm (z nogami) i wazy 315 gram ;D
pan doktor sprawdzal serduszko, pecherz, nerki, zoladek, kregoslup, mozg - wszystko ok :laugh:!!
niestety maluszek tak sie ulozyl, ze nie dalo rady zobaczyc co ma miedzy nozkami :( podwinol nozki pod pupcie i w dodatku odwrocil sie tylem!
musimy wiec jeszcze poczekac na zaspokojenie ciekawosci!
acha i akurat ssalo paluszka ale slodki widok ;D

sugarspunsister gratulacje synka!

reklama
gratuluje zdrowej dzidzi :D
A czy to chłopczyk czy dziewuszka może sie okazać przy porodzie, jeżeli nadal będzie takie "skryte". I tak juz je kochasz. Pozdrawiam.
Dzieki za zaktualizowanie listy. :laugh: :laugh: :laugh:

sa_raa twoje suwaczki pokazują różny tydzień ciąży. Ten z chmurkami pokazuje 10 tydzień, a reszta ok. Zwróciłam uwagę bo mamy ten sam termin ;)

wiem wiem!!
najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe ;D
mi i tak obojetna jest plec!
tylko ta ciekawsc ...syneczek czy coreczka ::)

KICIA ach ta ciekawość jest najgorsza wkońcu to pierwszy stopień do piekła podobno :p ja też już się nie moge doczekać kiedy wreszcie będę wiedziała, zeby spory z Mężulkiem się skończyły i zebym mogła po imieniu do brzucholka mówić :D

lukcymama samopoczucie ogulnie nie źle, taki śpiący dzień mam dzisiaj, nic mi się nie chce a dzieciątka jeszcze nie miałam okazji poczuć :( czekam z niecierpliwością...a twoje już kopie ???

reklama
Do góry