reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem:))))
Pisze dopiero teraz bo wizyte miałam po 15, nastepnie zakupy pozniej zrobiłam sałatke i teraz mam chwile laby ;)A wiec tak : płci nie poznałam bo maluszek wypinał pupcie zamiast pokazać sie z drugiej strony :mad:, tak jak sądziłam kruszynka jest bardzo nisko dlatego czasami jak zadlugo siedze albo mam nogi podkurczone czesto mnie kłuje. W czasie badania gin stwierdziła zew. rozwarcie na 1 cm!!!!! i zaraz zrobiła USG dowcipne i naszczescie wszystko jest ok, ale jeżeli za miesiac będą zmiany będe miała zakładany szew :( Wyniki tak jak mówiłam rewelka aha i musze dużo pić (choć i tak dużo pije) bo mam mało wód, a za 2,5 tyg USG połówkowe i idę tam z mężulkiem. Już sie nie mogę doczekać choć dziś ogladałam swoją kruszynkę i tak czuje niedosyt :p Aż mi się wierzyć niechce że już takie duże jest!!!!

reklama
Ah i zapomniałam zapisała mi Aspargin 3x1 na to moje rozwarcie ;D
Nieistotna jak miło a jak się czuje mamusia już po połowie ciąży???? No i nie będę przypominać że jakaś fotka się należy ;D

Czarna to dobrze, że z robaczkiem wszysko w pożądku :) troszke się zmartiwłam tym rozwarciem ale jak gin mówi, zę narazie wsio ok to musi być wsio ok :) oszczędzaj się. No a za 2 tyg. czekamy na newsy czy to chłopczyk czy dziewusia :)

Nieistotna nio po połówkowe zdjątko to by się przydało :)
Ja swojec co prawda nie połówkowe ale wieczorne przed chwilunią zrobiłam i już wstawiam :)

hej kochane :) :) :) ja na moment wpadlam, coby sie pochwalic moja najwieksza radoscia :) :) :) czuje ruchy dzidziusia! i to jak mocno! kopie czasem calymi seriami :) :) :) maly pilkarzyk - albo tancereczka rosnie :) :) :)

i to musi sie ruszac calym cialkiem (glowka, raczkami, noziami) bo odczuwam te ruchy w roznych miejscach na brzusiu ;-) suuuuuuuper uczucie! :) :) :) wspaniale :)

a juz sie martwilam.. ;) gupie my matki ;)

w ogole strasznie aktywny jest... caly dzien sie rusza... jak j moglam wczesniej tego nie czuc??? szok... takie to mocne teraz kopniecia sa, ze hej :) :) :)

buziaki :)

..aenye super!! cieszymy sie razem z toba! niepotrzebnie sie martwilas :laugh:
luckymama witamy :)

Zdjecie zrobie jutro, obiecuje, jakos lenia mialam, a i brzuszek sie nie powieksza :)
Dzidzia kopie regularnie rano i wieczorem.. cudne uczucie.. az ciarki przechodzą :)

Bole mnie troszke meczyly, wiec swa aktywnosc ograniczam prawie do zera. Jak widze nie tylko ja mam problemy z szyjka, zaczely sie u nas masowo, zly omen wam przynioslam.. ale bedzie dobrze
jak trzeba bede lezec ale maluszek nie ucierpi na tym :)

aenye gratuluje pierwszych ruchow :)

reklama
Do góry