reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
atol normalnie;-). Podchodze do lozeczka, smyram koncem smoka po policzku, ona otwiera dziubek i jak tylko poczuje, ze cos leci zaciaga. I wtedy je najszybciej i najwiecej, bez wierzgania itp. Normalnie 5 min. i flaszki nie ma. Julka miala to samo.

atol moldawski KAGOR. Tylko to nie jest wino dla lubiacych wytrawne i powytrawne wina. Raczej takie polslodkie ( a nawet slodkie). Dla mnie rewelacja. Jest jeszcze jedno ktore lubie, ale nigdy nie pamietam jego nazwy. Wloskie, lekko pogazowane ( ale nie ma nic wspolnego z pseudo szampanami itp., tylko takie doslownie leciusienkie muskanie w jezyk). Jak Macieja wroci to mi powie nazwe.
A jak Ci sie uda tak Helen nakarmic, to najwieksza moja radoscia bedzie Wasz sukces. Mam nadzieje, ze sie uda!:-):-):-):-):-)

Moj Filip po kapieli przez 30 min wisi na cycu az zasnie, nie zdarza mu sie nigdy zasnac samemu (to moja najwieksza bolaczka)
w nocy budzi sie co okolo 2-3h, czasem 4, wstaje gdy zaczyna sie krecic, a zanim jeszcze zacznie drzec ryja i karmie go na siedzaco, potem odkladam i kima. czasem marudzi ale sporadycznie.
czasem budzi sie przez sen i szuka cyca, podaje mu smoczek wytytłany w moim mleku ale nie daje sie oszukac i pluje na kilometr siet
wstaje o 6 i potem kimamy o 8 godzinke, jak dla mnie to za malo

moja zasypia miedzy 21 a 22 i wstaje miedzy 7 a 9tą, nie je w nocy.

niby fajnie,ale za to w dzien nie spi prawie wcale, a ostatnio jeszcze drze ryja. dzis sie darla na spacerze:angry: popierdalalam do domu jak maly motorek..

kurde na polsacie "Prawdziwy romans" jeden z moich ulubionych filmow ktory widzialam juz z 30 razy hehe
gary oldman, patricia arquette etc
tylko jak to zwykle bywa puscili pozno i skonczy sie po 1 w nocy a ja juz padam na pysk

Nieistotna wiem o czym mowisz, bo Stonka taka byla. A ja tak jak sugar jestem mega spiochem i jak swojego nie przespie to amen w pacierzu. Nie zyje ( tak jak dzis, ale to przez Macieja). Na moje szczescie Mjeranka spi tak mniej wiecej od 21.30-8-9 rano, pozniej 1-2 godzinki pogadanki do wyimaginowanych rozmowcow w kojcu i znow lulu. Ja do zycia jestem kolo 12.
Ja nie wiem jak mi sie udalo w nocy wstac i po Ciebie przyjechac wtedy na dworzec.:-):-):-)
Ja ogolnie jestem stworzeniem nocnym, prawdziwa sowa. W nocy rzadzi, w dzien przesypia.

reklama
Roni a co mu bedziesz podawac zamiast cyca??
Biedny bedzie bez cycochow, ale po tygodniu zapomni a ty musisz wkoncu isc na te badania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nie wiem czemu sie zepsulo moje dziecko :confused:
przeciez normalnie zasypial!

ja juz sie nawet przyzwyczailam do nocnego wstawania (dwa razy) ale szlak mnie trafia jak on wieczorem jeczy i nie chce isc spac :wściekła/y:

Do góry