reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

roni to zakup sobie jakies winko czy cos mocniejszego jak sie napijesz to nie bedziesz mogla Johniemu cyca dac i wtedy wieksza motywacja:-p

reklama
Ja tam melisę pije, ale nie za bardzo działa hehe
Roni, a co Jasiek wyprawia??
Atol, z winkiem niezły pomysł, też mi to po głowie chodzi ;-)

Roni bede mocno trzymac kciuki!!
a jakiego masz plana? jak chcesz to zrobic?

moj tez ma jakiegos pierdolca od tygodnia, w dzien zlote dziecko a na noc nie chce mi zasypiac!!:no:
teraz jeszcze nie spi :wściekła/y:
a wstal z drzemki o 18!!

nie wiem juz co wymyslec!
mam nadzieje ze to tylko jakis kryzys bo pierdolca dostane!!!!!!!!!

roni - tak jest, kup se winko, wyżłop 3/4 butli, wyluzujesz się, będziesz miała motywację do nie dania cyca małemu..
Tak jak ja wczoraj - się ubzdryngoliłam no i w nocy musialam wstawać po butlę i odciągać cyca... ale i tak musiałam wstać, bo mnie suszyło tak,ze na raz wypiłam 3 szklanki kranówy,hehe coś nie wiedzieć czemu...:-D:zawstydzona/y::-)

kulka
- spoko - lepiej jak dziecko zje bakterię niż bakteria ma zjeść dziecko.
W skranym najgorszym czarnym scenariuszu mała pleśniawki dostanie.

miłka
- uwielbiam te twoje puenty:-D:cool2::-D

Ja melis nie piję, bo to na mnie nerwusa ani trochę nie działa,hehe

jesli chodzi o smoczki to jestem totalnym olewusem

Helen ssie smoka aveent ktorego hania nie chciala ssac i lezal sobie w szufladzie jakis rok:szok: :szok: :szok:

teraz Hanka ma faze zabierania smoka i pakuje go sobie do buzi a potem pakuje go Helen, odpukac jeszcze nigdy nie miala ani jedna abni druga plesniawek:elvis:

atol ze smokami to tak jak u mnie. Nie wiem kiedy ostatni raz wyparzalam. Nie wspomne o butelkach i duperelkach. A znam mamy co, co kilka dni myja i czyszcza zabawki swoich pociech.( nawet 3 latkow).
Roni trzymam kciuki. Badz dzielna i nie daj sie "wycyckac" malemu Bin Ladenowi!
Ditka ja to sobie pociagam pyfko, bo moje ulubione winko jest niestety zbyt ciezkie i mocne.
A ja wlasnie sobie siedze sama w domu, przy pyfku tymze bawie sie dekupazem ( moj maz ma skojarzenia z defekacja:confused::confused::confused:). Jutro jak mi wyjdzie walne fotke.
I ogolnie dzis mam w d*** wszystko, balagan jak cholera, koty wielkosci tygrysa walaja sie po katach.
Jesli chodzi o spanie, to Maniana codziennie chodzi spac o 21.30. Klade i zasypia. Dostaje zryc o 21, pozniej zawsze przez sen o 24-1 w nocy wciaga sinlaca i spi do rana. Pojedyncze ma pobudki na zaladowanie jej smoka, ale to wszystko.
No a teraz ide spac.

reklama
kicia na noc zasypia bez problemow, ale potem jest pobudka 1-2 i k.urwa mac zjada z laski 70ml zasypia i budzi sie co 30 min z rykiem ze smok wypadl:no: :no: :no: :no:

nonek moze glupie pytanie ale jak karmisz Majerane prze sen, bo nie mam pojecia

Hanka przez sen w ogole ciagnac jedzonka nie chcilal tylko ciumala jak smoka i Helen chyba ma to samo:confused:

wyciagasz malutka z lozka cz w lozku:confused:

Do góry