reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

roni to zakup sobie jakies winko czy cos mocniejszego jak sie napijesz to nie bedziesz mogla Johniemu cyca dac i wtedy wieksza motywacja:-p

reklama
Ja tam melisę pije, ale nie za bardzo działa hehe
Roni, a co Jasiek wyprawia??
Atol, z winkiem niezły pomysł, też mi to po głowie chodzi ;-)

Roni bede mocno trzymac kciuki!!
a jakiego masz plana? jak chcesz to zrobic?

moj tez ma jakiegos pierdolca od tygodnia, w dzien zlote dziecko a na noc nie chce mi zasypiac!!:no:
teraz jeszcze nie spi :wściekła/y:
a wstal z drzemki o 18!!

nie wiem juz co wymyslec!
mam nadzieje ze to tylko jakis kryzys bo pierdolca dostane!!!!!!!!!

roni - tak jest, kup se winko, wyżłop 3/4 butli, wyluzujesz się, będziesz miała motywację do nie dania cyca małemu..
Tak jak ja wczoraj - się ubzdryngoliłam no i w nocy musialam wstawać po butlę i odciągać cyca... ale i tak musiałam wstać, bo mnie suszyło tak,ze na raz wypiłam 3 szklanki kranówy,hehe coś nie wiedzieć czemu...:-D:zawstydzona/y::-)

kulka
- spoko - lepiej jak dziecko zje bakterię niż bakteria ma zjeść dziecko.
W skranym najgorszym czarnym scenariuszu mała pleśniawki dostanie.

miłka
- uwielbiam te twoje puenty:-D:cool2::-D

Ja melis nie piję, bo to na mnie nerwusa ani trochę nie działa,hehe

jesli chodzi o smoczki to jestem totalnym olewusem

Helen ssie smoka aveent ktorego hania nie chciala ssac i lezal sobie w szufladzie jakis rok:szok: :szok: :szok:

teraz Hanka ma faze zabierania smoka i pakuje go sobie do buzi a potem pakuje go Helen, odpukac jeszcze nigdy nie miala ani jedna abni druga plesniawek:elvis:

atol ze smokami to tak jak u mnie. Nie wiem kiedy ostatni raz wyparzalam. Nie wspomne o butelkach i duperelkach. A znam mamy co, co kilka dni myja i czyszcza zabawki swoich pociech.( nawet 3 latkow).
Roni trzymam kciuki. Badz dzielna i nie daj sie "wycyckac" malemu Bin Ladenowi!
Ditka ja to sobie pociagam pyfko, bo moje ulubione winko jest niestety zbyt ciezkie i mocne.
A ja wlasnie sobie siedze sama w domu, przy pyfku tymze bawie sie dekupazem ( moj maz ma skojarzenia z defekacja:confused::confused::confused:). Jutro jak mi wyjdzie walne fotke.
I ogolnie dzis mam w d*** wszystko, balagan jak cholera, koty wielkosci tygrysa walaja sie po katach.
Jesli chodzi o spanie, to Maniana codziennie chodzi spac o 21.30. Klade i zasypia. Dostaje zryc o 21, pozniej zawsze przez sen o 24-1 w nocy wciaga sinlaca i spi do rana. Pojedyncze ma pobudki na zaladowanie jej smoka, ale to wszystko.
No a teraz ide spac.

reklama
kicia na noc zasypia bez problemow, ale potem jest pobudka 1-2 i k.urwa mac zjada z laski 70ml zasypia i budzi sie co 30 min z rykiem ze smok wypadl:no: :no: :no: :no:

nonek moze glupie pytanie ale jak karmisz Majerane prze sen, bo nie mam pojecia

Hanka przez sen w ogole ciagnac jedzonka nie chcilal tylko ciumala jak smoka i Helen chyba ma to samo:confused:

wyciagasz malutka z lozka cz w lozku:confused:

Do góry