reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jej - sugar - jakby ze mnie się coś czerwonego polało w ciąży to bym natychmiast do szpitala leciała... moze panikuję, alejeśli jeszcze ci poleci albo będzie cię brzuch bolał - to błagam, pójź do tego lekarza wcześniej niż we wtorek...:sorry:

reklama
Olga Bruno witajcie:-) Martencja i Pomarańczka witajcie:-)
Fajno tu u nas wiec piszcie:tak: :-)

Ja raczej wole piec miesa ale ciacho tez moge:-)

aenye ja miałam wypalanie nadzerki i spoko kobieto, jest ok. Troszkę potem jak ból okresowy ale po 2 apapach zniknął i po wszystkim.

Kinga jak u gin??? Relacja po wizycie obowiązkowo.

Olga przecke Ty pieknaś jest!!!:tak: :-D Sio kompleksy!!!
Bierzemy przykład z naszej Kasienki:-D

Hej laseczki!;-) wróciliśmy.
Jestem zadowolona na maksa! Byliśmy w kinie na filmie "300" Niesamowity film:szok:szok!
Opowiada o przebiegu legendarnej bitwy stoczonej w wąwozie Termopile w roku 480 p. n. e. Wtedy to niewielki oddział Spartan, liczący sobie 300 żołnierzy pod wodzą króla Leonidasa stanął do nierównej walki przeciw ogromnej armii perskiej. Polecam wam abyście obejrzały!:-) (jest mocny; ucinają głowy nogi itd) Serce waliło mi jak młot hhehe.

Dziś byliśmy na spacerze ponad 4 godziny i FILIP cały czas spał!:-D rewelka!

kulka79 oj warto dać dziecko na noc dziadkom;-) można wykorzystać super ten czas
luckymama jeszcze nie byłam u gina, nie wiem kiedy pójdę... ja będę miała czas.

p.s. witaj martencja wśród nas

Pozdrawiam!!!

Boze Laski nie bylo mnie 4 dni, ale Wy pomykacie.
1)Dziekuje za zyczonka dla Mercusi, Dita wielka buzka.
W dzien 3 urodzinek mala 2 razy sie przewrocila z pleckow na boczek i
brzusio!!! A dzisiaj Prima Aprylis i Mercunie robilismy rok temu :-D
2)Witam nowe dwie Grudnioweczki z maluszkami,fajnie ze nas coraz wiecej.

3)Ja za mlodu sie strasznie wyszalalam, takze uzyweczki, impry, faceci. Niczego nie zaluje bo wiem ze teraz swiadomie weszlam w okres zycia tworzenia wlasnej rodziny. Mam 29 lat (stara dupa), moj maz takze. Jestem zootechnikiem, czyli kocham zwierzaki, glownie konie. Z mezem jestesmy od 4 lat, jest slodko, tak jak na poczatku:tak: . Od 4 lat siedze na obczyznie i ......MAM JUZ DOSYC!!!

4)Moja mala na dworzu od 12tej. Spacer, spanko, karmienie, spanko i ........duzo wolnego czasu dla mamy :laugh2:

Caluje Was wszystkie goraco, ciesze sie ze juz jestem i moge byc tutaj z Wami

Pingwinku ja często wyjeżdżam do Paryża do Lil. Mam tam rodzinkę. A Paryż wspominam bardzo miiiiło:-) uwielbiam jeździć do Francji. Już tam mieszkasz na stałe??

Mój Filip dziś też ciągle na spacerku.. a mamuśka wypoczywała w miedzy czasie. Filip też już sam przewraca się z plecków na boczek, ale na brzuszek tylko raz na razie mu się udało. I tak jestem z niego dumna, silny bąbel:-D

Sugar natychmiast idz do lekarza!

Moj staruch skonczyl dzis 4 miechy i dostal łyzeczke kaszy
a ja zezarlam mu juz 2 opakowania kaszy, jablkowa i malinowa, teraz nie bede sie szczypac i kupie sobie kolejne 2 po 12miesiacu

reklama
Martencja,masz sliczną córeczkę.dobrze ze to wszystko sie dobrze skonczylo:happy: znam podobny przypadek;w listopadzie moja znajoma urodzila w 26tyg.ale tamto dziecko przezylo 2 godz....

Do góry