Jej - sugar - jakby ze mnie się coś czerwonego polało w ciąży to bym natychmiast do szpitala leciała... moze panikuję, alejeśli jeszcze ci poleci albo będzie cię brzuch bolał - to błagam, pójź do tego lekarza wcześniej niż we wtorek...
reklama
Olga Bruno witajcie:-) Martencja i Pomarańczka witajcie:-)
Fajno tu u nas wiec piszcie :-)
Ja raczej wole piec miesa ale ciacho tez moge:-)
aenye ja miałam wypalanie nadzerki i spoko kobieto, jest ok. Troszkę potem jak ból okresowy ale po 2 apapach zniknął i po wszystkim.
Kinga jak u gin??? Relacja po wizycie obowiązkowo.
Olga przecke Ty pieknaś jest!!! Sio kompleksy!!!
Bierzemy przykład z naszej Kasienki
Fajno tu u nas wiec piszcie :-)
Ja raczej wole piec miesa ale ciacho tez moge:-)
aenye ja miałam wypalanie nadzerki i spoko kobieto, jest ok. Troszkę potem jak ból okresowy ale po 2 apapach zniknął i po wszystkim.
Kinga jak u gin??? Relacja po wizycie obowiązkowo.
Olga przecke Ty pieknaś jest!!! Sio kompleksy!!!
Bierzemy przykład z naszej Kasienki
K
Kinga85
Gość
Hej laseczki!;-) wróciliśmy.
Jestem zadowolona na maksa! Byliśmy w kinie na filmie "300" Niesamowity filmszok! Opowiada o przebiegu legendarnej bitwy stoczonej w wąwozie Termopile w roku 480 p. n. e. Wtedy to niewielki oddział Spartan, liczący sobie 300 żołnierzy pod wodzą króla Leonidasa stanął do nierównej walki przeciw ogromnej armii perskiej. Polecam wam abyście obejrzały!:-) (jest mocny; ucinają głowy nogi itd) Serce waliło mi jak młot hhehe.
Dziś byliśmy na spacerze ponad 4 godziny i FILIP cały czas spał! rewelka!
kulka79 oj warto dać dziecko na noc dziadkom;-) można wykorzystać super ten czas
luckymama jeszcze nie byłam u gina, nie wiem kiedy pójdę... ja będę miała czas.
p.s. witaj martencja wśród nas
Pozdrawiam!!!
Jestem zadowolona na maksa! Byliśmy w kinie na filmie "300" Niesamowity filmszok! Opowiada o przebiegu legendarnej bitwy stoczonej w wąwozie Termopile w roku 480 p. n. e. Wtedy to niewielki oddział Spartan, liczący sobie 300 żołnierzy pod wodzą króla Leonidasa stanął do nierównej walki przeciw ogromnej armii perskiej. Polecam wam abyście obejrzały!:-) (jest mocny; ucinają głowy nogi itd) Serce waliło mi jak młot hhehe.
Dziś byliśmy na spacerze ponad 4 godziny i FILIP cały czas spał! rewelka!
kulka79 oj warto dać dziecko na noc dziadkom;-) można wykorzystać super ten czas
luckymama jeszcze nie byłam u gina, nie wiem kiedy pójdę... ja będę miała czas.
p.s. witaj martencja wśród nas
Pozdrawiam!!!
Boze Laski nie bylo mnie 4 dni, ale Wy pomykacie.
1)Dziekuje za zyczonka dla Mercusi, Dita wielka buzka.
W dzien 3 urodzinek mala 2 razy sie przewrocila z pleckow na boczek i
brzusio!!! A dzisiaj Prima Aprylis i Mercunie robilismy rok temu
2)Witam nowe dwie Grudnioweczki z maluszkami,fajnie ze nas coraz wiecej.
3)Ja za mlodu sie strasznie wyszalalam, takze uzyweczki, impry, faceci. Niczego nie zaluje bo wiem ze teraz swiadomie weszlam w okres zycia tworzenia wlasnej rodziny. Mam 29 lat (stara dupa), moj maz takze. Jestem zootechnikiem, czyli kocham zwierzaki, glownie konie. Z mezem jestesmy od 4 lat, jest slodko, tak jak na poczatku . Od 4 lat siedze na obczyznie i ......MAM JUZ DOSYC!!!
4)Moja mala na dworzu od 12tej. Spacer, spanko, karmienie, spanko i ........duzo wolnego czasu dla mamy
Caluje Was wszystkie goraco, ciesze sie ze juz jestem i moge byc tutaj z Wami
1)Dziekuje za zyczonka dla Mercusi, Dita wielka buzka.
W dzien 3 urodzinek mala 2 razy sie przewrocila z pleckow na boczek i
brzusio!!! A dzisiaj Prima Aprylis i Mercunie robilismy rok temu
2)Witam nowe dwie Grudnioweczki z maluszkami,fajnie ze nas coraz wiecej.
3)Ja za mlodu sie strasznie wyszalalam, takze uzyweczki, impry, faceci. Niczego nie zaluje bo wiem ze teraz swiadomie weszlam w okres zycia tworzenia wlasnej rodziny. Mam 29 lat (stara dupa), moj maz takze. Jestem zootechnikiem, czyli kocham zwierzaki, glownie konie. Z mezem jestesmy od 4 lat, jest slodko, tak jak na poczatku . Od 4 lat siedze na obczyznie i ......MAM JUZ DOSYC!!!
4)Moja mala na dworzu od 12tej. Spacer, spanko, karmienie, spanko i ........duzo wolnego czasu dla mamy
Caluje Was wszystkie goraco, ciesze sie ze juz jestem i moge byc tutaj z Wami
K
Kinga85
Gość
Pingwinku ja często wyjeżdżam do Paryża do Lil. Mam tam rodzinkę. A Paryż wspominam bardzo miiiiło:-) uwielbiam jeździć do Francji. Już tam mieszkasz na stałe??
Mój Filip dziś też ciągle na spacerku.. a mamuśka wypoczywała w miedzy czasie. Filip też już sam przewraca się z plecków na boczek, ale na brzuszek tylko raz na razie mu się udało. I tak jestem z niego dumna, silny bąbel
Mój Filip dziś też ciągle na spacerku.. a mamuśka wypoczywała w miedzy czasie. Filip też już sam przewraca się z plecków na boczek, ale na brzuszek tylko raz na razie mu się udało. I tak jestem z niego dumna, silny bąbel
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Sugar natychmiast idz do lekarza!
Moj staruch skonczyl dzis 4 miechy i dostal łyzeczke kaszy
a ja zezarlam mu juz 2 opakowania kaszy, jablkowa i malinowa, teraz nie bede sie szczypac i kupie sobie kolejne 2 po 12miesiacu
Moj staruch skonczyl dzis 4 miechy i dostal łyzeczke kaszy
a ja zezarlam mu juz 2 opakowania kaszy, jablkowa i malinowa, teraz nie bede sie szczypac i kupie sobie kolejne 2 po 12miesiacu
K
Kinga85
Gość
Wszystkiego najlepszego dla Filipka!
Nieistotna no wiesz co... hehehe śmieszne
Nieistotna no wiesz co... hehehe śmieszne
Nieistotna ucaluj Filipka.
Ja uspilam mala i wracam do lektury, strasznie sie rozpisalyscie
Poza tym o 23 bede licytowac bujak dla malej. FISHER PRICE TAKE ALONG SWING-HITOWY LEŻACZEK (179495382) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem ciekawa ile on kosztuje w sklepie moze sie orientujecie?
Ja uspilam mala i wracam do lektury, strasznie sie rozpisalyscie
Poza tym o 23 bede licytowac bujak dla malej. FISHER PRICE TAKE ALONG SWING-HITOWY LEŻACZEK (179495382) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem ciekawa ile on kosztuje w sklepie moze sie orientujecie?
reklama