reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mój pisklak pociągnął własnie 150ml i śpi dalej:happy2: a beknął jak stary chłop:szok: hehehe.
No to i ja idę spać! Cześć dziewczyny

reklama
ja wrocilam i w domu , w calym budynku plus na podworku smierdzi jakimis palony,mi kablami
masakra
nie ma czym oddychac!!!
dzwonilismy na straz pozarna to pan nam powiedzial zebysmy pochodzili i poszukali po osiedlu
normalnie jakas paranoja!!!!

Ilona - no chociaż zainteresowania, umiejętności, bujna przeszłość, pikantne wspomnienia.... hehe;-) A to że jesteś laska siedemnastka to my wiemy od dawna!:tak:

sugar - no wiesz co, panom strażakom pokera przerwałaś. Ech ty bez serca. Sama poczułaś to sama zapierdzielaj szukać źródła!:eek:

Kate - jej, ale na razie twoje córcie niepodobne:-). Nat pulchniutka, Asia ma pociągłą buźkę:tak: Pewnie dlatego niepodobne, bo Asia wkracza niedługo w młodzież, natomiast u mnie obie to jeszcze dla pulpeciki na buzi:tak:
Ja też mam nadwagę, wielkie cycki i nie potrafię się czuć sexi...:-(

Kinga - po masowanku marsz do gina:-D

Ech ty Roni - mistrzyni Polski, indeks filmówki wygrała, w wieku 21 lat ma męża syna, mieszkanie nad morzem;-) - daj spokój z tym zerem!

Zapuszczasz Dżonemu sterimar? Rewelacja - nawet do 6 razy, potem na brzuszek - gile same wypłwają i spokój (na chwilę, hehe)
Ja też to przeszłam tydzień temu -najgorzej byo w nocy - nie spałam do 5:eek:

Kurde, znowu tyle nadrabiania.
Nieistotna, to, ze ty wygladasz jak dziecko to zdazylam sie przekonac na wlasne oczy.
Roni gratuluje berecikowego. A rodzinka sie nie przejmuj. Nawjawzniejsza jest Wasza trojka!
Sugar zyjesz? Normalnie pojechalabym do tych strazakow i zdrowo dala kopa ze szpica na rozped...( niech rozluznia zwieracz i poczuja maksimum przyjemnosci;-))
Jesli chodzi o ciasta to ja pieke czasem takie z proszku, zawsze wychodza! Mam tez ulubione rogaliki, ktore robie. I to wsio.
Ja nie wygladam na swoj wiek i dwojke dzieci. Po Julce schudlam wiecej niz przybralam w ciazy. Z majerana mam pewnie jeszcze jakis kg do przodu. I to wszystko. Dalej jestem dluga i chuda ( 174cm, 60 kg) i wygladam podobno na jakies 23 lata.
A tak wogole wczoraj mielismy miec pierwszych ludzi ogladajacych nasze mieszkanie, zabralam sie do porzadkow. Pozniej wzielam Majerane na rece i jakos nieszzescliwie usiadlam, ze cos mi strzelilo w krzyzu. Od wczoraj chodze zgieta w pol, jak musze podniesc mala to placze i krzycze z bolu. Az dech zapiera. Na dodatek Macieja ma zapalenie korzonkow ( meczy sie od dwoch tyg)wiec oboje jestesmy polamani. A ten kretyn pojechal dzis ustawiac trase na rajd. Skonczy sie pewnie zastrzykami i bedzie mial nauczke. Nie mowiac o tym, ze zostawil mnie sama z dwojka.
Aenye jeszcze powracajac do aut, Macieja jest red nacz miesiecznika Auto Ekspert. Ale to nie taka gazeta do kupienia w kiosku, ale rozprowadzana w roznych zakladach i miejscach zwiazanych z motoryzacja. Taka specjalistyczna.

Roni, to już wiesz, że masz słuchać cioć z bb a nie rodziny :-D:tak::-)
Gratuluje becikowego! :tak:

Mój oczy miał granatowe, teraz ma jasne niebieskie i mu turkusieją - więc niewykluczone że będzie miał kiedyś zielone :-p

Dita, ja wytwarzam obciachowe torty: spód z ciasta piaskowego z hipermarketu do kupienia, 2 kremy do tortów Oetkera (smaki obojętne), owoce wg uznania (najlepiej puszka ananasa, brzoskwiń, mandarynek, banany).

Spody nasączamy herbatą z alkoholem, w miarę możliwości aromatycznym, ale może być i spiryt. Kremy wytwarzamy wg. przepisu mikserem. Przekładamy plasterki spodu kremem i owocami. Górę smarujemy kremem, wytwarzamy okolicznościowy napis mazakiem lukrowym lub dekorujemy owocami w ładny wzorek. Można też zrobić wersję bita śmietana - owoce sezonowe (jagody, jeżyny, maliny, czarne porzeczki), ale to bardziej na letnią porę.

Moja rodzina uwielbia :-) Tylko trochę obciachowe, bo z półproduktów :-)

reklama
Dzięki dziewczny - dzięki Fanti - za te ciasta.
Kurde, widze,że solidarnie unikamy pichcenia:-)
Roni - jeszcze na cos od twojej mamy czekam:tak:
I moze jakoś będzie.

Do góry