reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

hejka

Spóźnione życzenia dla Natalki!:happy::happy:

Roni, nie martw sie, Marek pewnie miał problemy z netem albo był zajęty.przesyłam pozdrowionka dla Jaska. ja na szczescie nie wiem jeszcze co to chore dziecko i nie chcę wiedzieć...
na pneumokoki chętnie bym zaszczepiła bo po 1sze od pażdziernika chciałam ją wysłać do żłobka, a po drugie, tak jak Kicia, pewnie będziemy się z nią przemieszczać i gdzieś się może zarazić.
a synek mojej koleżanki miał sepsę 2 lata temu:sad:nie wiem od jakich wirusów

reklama
Roni na pewno dzis sie odezwie. Pewnie byl bardzo zajety. Nie martw sie na zapas kobitko Ty moja kochana. Jasiowi daj wielkiego buziaczka od tesciowej!
My bylysmy wczoraj na szczepieniu. To juz trzecie bylo. Majerana rozwija sie bardzo dobrze, wrecz troszke za szybko. Wazy 6800. Jedynie lekarka jak uslyszala, ze podaje jej troche manny, myslalam, ze mnie zabije. To zawiera zbyt duzo glutenu. Polecila mi kupic SINLAC. Dalam jej wczoraj na noc. Normalnie rewelacja. Wciagnela jak malpa kit i spala po tym do 5 rano. A karmilam ja tym o 23. To jak na nia jest super, bo ostatnio wstawala w nocy co dwie godziny i podjadala.
Przyszedl mi ten zel na zabkowanie. Ale dowiedzialam sie w aptece, ze w Polsce tez juz jest. Nazywa sie ORAJEL BABY. Jest rewelacyjny. Sama sprobowalam na czubek jezyka i rzeczywiscie od razu mi lekko zdretwial. Przy pozostalych zelach jakie sama probowalam to ten jest kosmiczny. Dziewczyny, on jest tez dobry na osemki!!! Jak sie wrzynaja.
Poza tym dzis jest dla mnie smutny dzien. Mam dzis urodziny i oczywiscie ak sie zlozylo, ze Macieja pojechal w Piiiiiiiiiip do Poznania i ja siedze sama. Nawet pewnie by Palant nie pamietal o tym gdybym mu wczoraj nie wypomniala. K***a mac, dlaczego ja mam takiego pecha. Nic mi sie nie chce i pewnie bede dzis siedziec pol dnia w wyrku. A co, tez mi sie lenistwo nalezy.

Nonek - STO LAT STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Noneczku - nic nie matw, jak wrócia Macieja, to na pewno odrobicie ten wieczór, może nawet z nawiązką...

Ja już się przyzwyczaiłam do nieobchodzenia moich urodzin, bo nie miałam już siły o przypominaniu. Teraz pamięta gad, ale zawsze to wygląda tak,ze nigdy nie kupi sam prezentu tylko po pierwsze pyta, co chcę, potem chce żebym sama sobie coś kupiła, ale nie daje mi gotowki, tylko kartę, która ja mu zwracam, bo żeby nie robic zamieszania, używam mojej. Ot, romantyczny prezent;-)

nonek sto lat wszystkiego najjjj!!:-D
Nie martw się, na pewno jak wróci to sobie nadrobicie ten czas;-) Proponuje Ci abyś wypiła sobie lampek wina wieczorkiem, poprawia nastrój:-)

nieistotna jest wiekszy niż Jaś Roni??? poważnie? o jeny a przecież to zawsze Jas był najwiekszy..

Roniak nie stresuj sie napewno wszystko jest ok! usciskaj naszego wielkoluda, niech szybko zdrowieje!!!!!!!!

Kinga faktycznie maly bardzo urosl!! ale na butli to tak jest, ze dzieci szybciej rosna, zwlaszcze chlopcy!! takze sie nie martw! gorzej by bylo jakby nie rosl! a moze w rodzinie macie jakiegos wielkiego chlopa i po nim tak Filip rosnie!?

Nonek wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!
Sto lat sto lat ....

Natalko sto lat :-D
Nonek dwiesta lat :-p

mojej chyba zeby wyłąża bo wszystko pcha do paszczy i obgryza mi suty :sick: mam nadzieje, że nie będa się tak brędzlowac jak moje 8 bo mnie ch uj trafi :szok:

Roniak przesyłam buziaki i nie mart się ;-)
Malwinko jestem za pierwszym projektem :tak:

Kicia80 to dlaczego pediatra uważa że On jest za duży?! pogryzłabym ją najchętniej:wściekła/y: wiem że na butli dzieci szybciej rosną i w ogóle tym bardziej że to chłopiec, ale że ona tego nie wie i że uważa że coś się dzieje nie tak!:confused: kuźwa mać!
Ze strony mojego męża w rodzinie są wielkoludy... :-D

a mowilas lekarce ze macie w rodzinie wielkich chlopow??
unormowania genetyczne to podstawa rozwoju dzieci.
wiesz to jest lekarka ona musi ci zakomunikowac jesli cos jest ponad norme.
swoja droga czy jego wymiary mieszcza sie jeszcze w siatce centylowej (masz z tylu w ksiazeczce zdrowia)?

a jesli uwaza ze cos jest nie tak to czy skierowala cie na jakies badania?

Miłka - mi też demon obgryza brodawki (czego nigdy nie było) i nie wiem, co zrobić z tym fantem. Ale na zęby nie wygląda (no trochę się ślini, ale nie masakrycznie, do gęby pcha wszystko, ale czy dlatego) Na zęby to chyba jeszcze czas?? :confused:
KOmuś jeszcze obgryza?

reklama
Do góry