reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Lista ok :) Nieistotna , Stargard, 24l :)

dzis bylam u lekarza.. koszmar.. nie chce mi sie narazie o tym znow pisac wiec odsylam na moj blog
http://www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=924&entry=41485
Wieczorem sie odezwe

reklama
o Ludu nieistotna aż mi dech zapierało z każdym słowem jakie czytałam ale na szczęscie wszystko sie unormowalo, a kiedy teraz masz sie pokazac u lekarza by sprawdzic czy wszystko wrocilo do normy po Nospie? I gowa do góry i dużo spokoju bo nerwy maleństwu napewno nie pomogą i napewno wszytko bedzie dobrze.

Juz mi usmiech wrocil :) ale przez chwilke pomyslalam ze juz wogole nie bedzie bilo i az mi sie slabo zrobilo :) strachu sie najdlam jak glupia.. ale dobrze ze juz maluszek ma tetno normalne :) dzieki bogu :)

mam wrocic na 3 tygodnie, ale jaby bolalo mnie znow to przyjsc od razu i wtedy chyba na oddzial bo mi sie szyjka mocno skrocila.. mam nadzieje ze no-spa wystarczy :)

Ja od poczatku mam bardzo krótką szyjke ale na szczescie twarda i mam nadzieje że nic sie nie zmieniło. Najlepiej jakbys w miare mozliwości dużo lezała i zmniejszyła aktywnosc fizyczna, to tez pomaga.

No moja niestety nie jest twarda, lekarz mowi ze juz mocno sie rozpulchnila, zaczela otwierac.. co do aktwynosci to oszczedzam sie bardzo, nie biegam, nie skacze, nie jezdze na rowerze :)
Jestem dobrej mysli :)

O Jezu, Nieistotna, ja też mało nie umarłam z nerwów czytając...
Dobrze, że tętno wróciło. Straszne to było. :-/
Głowa do góry i trzymaj się!

A jak to jest z tą szyjką? Bo ja miałam przez dwie wizyty 42mm a teraz 32 mm. To ona się powinna skracać czy nie powinna? Bo już sama się zaniepokoiłam :(

Nieistotna,

ty to masz pecha do tych lekarzy! i badań! coś strasznego :o

najważniejsze, że się dobrze skończyło!!!

Mamusie nieaktywne - jeśli będziecie chciały - to piszcie do Czarnej i aktualizujcie się!!

reklama
melduję  sie :) i uściślam moje dane na rzecz listy grudniowych mamuś :) lekarz wyznaczyl termin na 21 grudnia , jestem z Bielska-Białej i mam 23 lata

musialam wczesniej wstać . zaraz jade do miasta. beda mi pobierać krew bo nie znam jeszcze swojej grupy krwi i rh. nie wiem jak to sie stalo ale przez cale lata jakos mi to umkneło.
chyba zapisze sie gdzies na prywatne usg. ja jeszcze nie mialam :( mój lekarz z tych jest co chyba tylko dwa razy wysyła, no bo to na kase chorych.

muszę się wam pochwaliś moją suknią ślubną. kupiona dopiero dwa dni temu. teraz jest jeszcze skracana (bo ja malutka jestem ) . na zywo jest jeszcze piękniejsza. wszystkie perełki i hafty się mienią. na pewno będe miala fotki ze ślubu to coś wrzucę.

a teraz lecę juz na badania. buziaczki dla wszytkich mamuś. nie dawajcie sie upałom :)

Do góry