reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar gartulacje, ja myslalm ze u mnie to szybko 16 miesiecy roznicy ale jak u ciebie sie potwierdzi to rekord normlanie, jest taki watek w dziale rodzenstwo rok po roku, zapraszam:tak:

coz tak jak nonek pisze przesrane na poczatku, a kiedy jest lepiej? chyba jak skoncza 18 lat;-)

u mnie jak na razie ciezko ale co tam juz narzekalam nie bede ciagle tego samego pisac

pingwinek ja ne znam zadnego pediatry prywatnego to nie pomoge niestety

atol dawaj ten link hehe

dobra dziewczyny juz mnie nie oslabiajcie
zobaczymy pozyjemy hehe
ide kapac małpkę

co wy
imprezy to byly na grzecznego
tej moj facet ma jakies nadgorliwe naboje

sugar troszke szybciej niz planowaliscie ale pare miesiecy w ta czy w ta ...;-)
moj piotrek ma brata o rok mlodszego sa wlasnie tak rok po roku i maja super kontakt! zawsze sie super bawili i nigdy nie bylo przepasci w zwiazku z roznica wieku!
znajomi maja tez dzieci rok po roku i sa bardzo szczesliwi z tego powodu! dzieci sie fajnie chowaja i sa ze soba tak zrzyte jak blizniaki!!

ja mysle ze to super sprawa plus oszczednosc na ciuszkach ksiazkach itd :-)

gratulacje Sugar:laugh2:
nie chce Cię martwić ale jak rok temu miałam 2 kreski na teście to lekarz powiedział że nie ma mowy o pomyłce..
a te minipigułki dla karmiących są bardzo słabe.trzeba brać codziennie o tej samej porze i nie pić alkoholu w okolicach tej godziny:eek:

to sie nonkowi snilo
ona jest jak czarownica hehe
niech zacznie na tym zarabiac ;-)

nie znecajcie sie hehe
moze jestem wyrodna ale najbardziej mi szkoda imprezy mojej siostry
weselisko w zamku a ja co?
:cool2: :cool2: :cool2:

jutro sie okaze

ide w kime

calusy

Sugar to bedziesz winko saczyc a balowac przeciez mozesz!! :tak:
przynajmniej nie bedziesz miec kaca ;-)

reklama
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sugar - to ja ci skladam - WAM - wczesne gratulacje!!! bo albo rak - nie saaaadze, taka zdrowa i mloda laska - albo ci nie spadlo hcg (raczej nieprawdopodobne, skoro dostalas @), albo uroilas sobie ciaze ;-) BRAWO!!! dla twojego faceta ;-) ustrzelil bez pudla po raz 2 ;-) to ci dopiero kinder surprises!!!!!!! szczesciaro ;-)
ja tez mam juz chetke na drugiego, ale brakuje mi odwagi.. a tak to masz z glowy decyzje.. hhihiii!!!
i jak wspaniale, ze znowu w grudniu... cud!!!

Do góry