reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
oj mnie sie nie zdarzaja takie sny. Nie pamietam, zeby przy julce mi sie tez snilo. Ja tylko przez cala ciaze czulam, ze bedzie to dziewczynka i nawet nie myslalam o imieniu dla chlopca. Teraz tez czuje, ze bedzie pipuszka. Znam pewna wrozbe z igla i nitka. Trzeba nad lewa reka( bez zadnych pierscionkow) trzymac igle na nitce bez ruchu. po chwili igla zaczyna sie ruszac. Jak toczy kolka to dziewczynka, jak wahania to chlopiec. I ile razy sie w ogole zaczyna igla ruszac tyle po kolei jest dzieciaczkow. Ja w to nigdy nie wierzylam. Jak jeszcze nie bylo Julii zawsze pojawialy sie dwa razy kolka. Mezowi tez. Mojej tesciowej po kolei wychodzily chlopiec, dziewczyna, chlopiec. I rzeczywiscie tak miala. Tylko ta mala zmarla zaraz po urodzeniu. I tak kazdemu co robilam taka wrozbe wychodzilo tak jak jest. dziwne, ale zaczelam w to wierzyc.

ja mam przeczucie na chlopca ;D nie mialam snow, tylko taka kobieca intuicja! moj slubny by sie cieszyl, bo chcialby juniora!
wedlug "nitki" pierwszy syn, druga corcia ;) ciekawe czy sie sprawdzi ???

Swiat sprzysiegl sie na syna. wszyscy mowia syn.. kolezanki na Sunsilku snia o synu.. nawet mi sie syn snil... lekarz mowi ze wydaje sie chlopiec.. tylko igla mnie pociesza i robi kolka.. i w nia wierzyc bede :) :)

A ja mam przeczucia na synusia, tylko nie wiem dlaczego pipeczka mi sie śni, ale za 3 tyg kolejna wizyta u gina i moze juz sie dowiem jak bedzie chciała sie moja kruszynka pokazac :p
Dałam sie dzisiaj namówic na wyprawe nad jeziorko z córcia i istny horror zero wiaterku, woda ciepła i niebyło gdzie sie schłodzic no i oczywiscie spiekłam sie choc sie ochraniałam, ale moim dzieciom sie podobało córa zachwycona a i kruszynka dawała znac o sobie ;D

hehe zdecydowanie latwiej dla dziewczynki!! my juz mamy dawno wybrane a dla chlopca cos ciezko!
mi generalnie obojetne co bedzie, kiedys myslalam o dziewczynce ale teraz tak samo sie bede cieszyc na chlopca :laugh:

reklama
Do góry