reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No ja mam nadzieje że już w lipcu na wizycie poznam co tam kryje sie pod moim serduchem. A co do wagi to na całe szczęście nie mam w domku bo bym chyba wiecznie sie ważyła a nie lubie sie tak kontrolować staram sie jeść tak normalnie aby sie nieprzejadac ale jak przechodze koło pizzerii to aż mnie skreca z głodu i nie potrafie sobie odmówić :p a co tam raz sie żyje.
Wiecie co chyba wariuje co wieczór leze w łóżku i wyszukuje jakiegos znaczku od kruszynki a tu nic, a tak juz bym chciała :(
Bunio juz ładnie widać aż sie wszyscy zachwycają jak pieknie wygladam itp itd, a mi jest jakoś tak głupio jak ide ulica bo mam wrazenie ze obcy sobie mysla ale sie baba nażarła i ja wydymało 8)
Ok lece cosik porobiec bo taka pogoda ze tylko spac a nie moge bo o 23 wyczekiwany programik na ktory czekam ponad miesiąc!!!

puk puk
Chyba bede pisać sama do siebie :(
Co do filmiku jestem nim zachwycona aż mi serducho szybciej biło jak oglądałam i nagle albo miałam zwidy albo naprawde poczułam delikatnie moja kruszynke (cały czas miałam ręke na brzuszku) i wczoraj to samo. Więc chyba to juz to!!!!!! ale poczekam jeszcze czy sie powtorzy dopiero wtedy bede pewna.
Nieistotna jak tam USG bo chyba dzisiaj miałas miec?
aenye jak egzamin???? bo wyczytalam na głównym że dziś miałas.

hellou :)

no spiewajaco - 5 ;-) hehehehe :) jednak szczesciara ze mnie! :)

a na filmik sie kurka wodna spoznilam, ogladalam tylko jakies 15 min. buuu. ja na razie nic nie czuje, ale na razie nie mialam nawet czasu sie "wsluchiwac". teraz bedzie wiecej okazji, by spokojnie polezec i poczekac :)

ale ci zazdroszcze juz tych ruchow...

no jestem w szoku ze ktoś sie odezwał a juz sie bałam ze sama do siebie bede pisać.
Kate dawaj nam znac co i jak u lekarza choc wiemy ze i tak ok:)) i oczywiscie sciskam kciukasy napewno sie uda w piatek i bedziesz miala kolejnego mgr
sugar wyjdz czasami z tego kata i napisz jak maluszek i mamusia sie czuje. Bo mi tak smutno samej pisac:((

Na teamt USG nie bede sie juz nawet odzywac.. z podowu strajku rejestracje zawieszone do odwolania.. babka powiedziala ze moze mnie zarejestrowac dopiero na 29. Mam wiec termin na 29 o 12.00. Zaraz bede miala praktycznie robic usg polowkowe a nie mialam jeszcze pierwszego ech

Poza tym mialam robiony cukier na czczo, pozniej musialam wypic kubek glukozy (test obciazenia glukoza) i siedziec tak przez godzine.. na czczo.. glukoza wychodzila mi nosem, godzine walczylam z wymiotami.. straszne.. a potem jeszcze pobranie krwi z palca.. ech

reklama
Ratunku.. czy Wy tez macie takie problemy z zatykaniem sie uszu.. ja juz nie moge tego wytrzymac.. boli mnie od tego wszystko, nie moge mowic bo sie nie slysze, jak tylko jedno sie odetka, drugie sie zatyka, albo oba na zmiane.. straszne..
czy to wina cisnienia?
czy tez tak macie?

Do góry