reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej dziewczyny,

co tu tak cichutko??? Długi weekend niedługo, gdzie się wybieracie???

Czarna, jeśli chodzi o ból głowy - to mam tak samo! Boli głowa, że aż mi się wymiotować chce. Tak mnie muli i jest mi niedobrze. Mam skrzywioną twarz i wyglądam okropnie. Nic mi się nie chce!
Ale dzisiaj NIE! Dziś jest fajnie, super się czuję i idę do fryzjera. Jak szaleć, to szaleć!!!
A wcześniej odbieram moją pracę mgr z oprawiania i... 23 czerwca będę /mam nadzieję/ podwójną magister!

Już niedługo koniec roku szkolnego, wakacje i urlopik!!! Super. Dziś mam fajny dzień!!! Oby tak dalej :D

reklama
Cześć Dziewczyny,

Mnie w niedzielę tak potwornie głowa bolała, że nie mogłam wytrzymać. Ale tabletek bałam się brać. Koleżanka powiedziała mi że to przez wysoką temperaturę na dworzu. Wczoraj zaopatrzyłam się w wentylator i faktycznie ból przeszedł.

Czarna - a Ty nie boisz się myć okien? Ja mam już tak strasznie brudne (pyłki i budowa), ale boję się, że coś może mi się stać.

nie ma sie co bac
jesli wszystko jest ok i nie ma zadnych przeciwwskazan nie ma sie co zadreczac
najwazniejsze pozytywne myslenie i traktowanie siebie z luzem
moj gin mowi ze martwienie sie jest 4 razy gorsze niz robienie czegos innego np mycia okien
i trzeba robic to na co sie ma ochote bo w koncu mamy wszystkie zdrowy rozsadek si?

tak wiec powolutku i z usmiechem a bedzie dobrze ;)

zgadzam sie z sugar! wiadomo, ze nie mozna za bardzo sie forsowac, ale przeciez ciaza to nie choroba :) wiec zyjmy normalnie :) lepiej umyc teraz niz pozniej, kiedy bedziesz miala duzy brzuszek - jakbys (odpukac) sie przewrocila, to mniejszy szok dla dzidzi. najlepiej stanac na jakims stoleczku, coby rak nie podnosic wysoko i do roboty :) chyba ze sie meczysz zbyt, to wtedy odpoczynek :)

ja zauwazylam, ze mam zadyszke, jak wchodze na 2 pietro. i w uszach mi troche szumi rzy wiekszym wysilku. czy ma to zwiazek z przyrostem krwi?
nie wiem, co czynic, bo przeciez bedzie coraz gorzej! dzisiaj gina wypytam, czy moge jakies cwiczonka, basen, cos...

No hej panienki
Co do mycia okienek to wczesniej miałam obawy tak do 12 tyg ale teraz to juz nie fakt ostrozna jestem ale powoli powoli i do celu co okienko 10 min odpoczynku i nastepne ;D A czasami mam ochote przewrocic chałupe do góry nogami, boziu tak mi tego brakuje mebelki w moim mieszkanku dłużej niz 4 miesiace nie ustały w jednym miejscu a teraz aż jestem zła :mad: dobrze ze w wakacje mam remont wiec bede w swoim żywiole :p
aenye czekamy na wieści na która idziesz do gina?

reklama
On jutro przyjmuje rano, wiec juz popludniu powinnam zdac Wam relacje
chcialam pojsc w czwartek, bo przyjmuje popoludniu, a ja lubie sie wyspac, i mnie oswiecila znajoma ze przeciez jest to durne swieto i moze byc nieczynne
i dlatego jutro sie nie wyspie i musze isc rano ech

Do góry