reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
nie za dobrze wam z tymi wyjazdami?
ja olałam mecz i poszłam na koncert Depeche Mode
mistrzostwo swiata
ja olałam mecz i poszłam na koncert Depeche Mode
mistrzostwo swiata
hej panienki a tu jeszcze cisza???
A ja sie dzisiaj ciulowo czuje, głowa mi pęka chce mi sie rz... a nie moge. buuuu juz dawno sie tak nie czulam. Ale to chyba mi wychodzi sobotni grill, tak sie najadłam ze jeszcze wczoraj wygladalam jak na 6 miesiąc)
A ja sie dzisiaj ciulowo czuje, głowa mi pęka chce mi sie rz... a nie moge. buuuu juz dawno sie tak nie czulam. Ale to chyba mi wychodzi sobotni grill, tak sie najadłam ze jeszcze wczoraj wygladalam jak na 6 miesiąc)
..aenye
Mama grudniowa'06
ojejku, Czarna, masz mdlosci i sie usmiechasz ladnie ja jak mi niedobzie to padam i zdycham ;-) i smiac mi sie nie chce ;-)
ale, odpukac, odkad bylam chora (juz ponad 2tyg) nie mam mdlosciow w ogole wstaje rano i jestem zywiutka i zadowolona a czasem, jak wstawalam na wczesnoporanne sisi ok 6, to straaaasznie mnie mulilo a teraz cisza! oby tak juz zostalo
jutro mam wizytke u gina... wow! sie doczekac nie moge mej kruszyny
ale, odpukac, odkad bylam chora (juz ponad 2tyg) nie mam mdlosciow w ogole wstaje rano i jestem zywiutka i zadowolona a czasem, jak wstawalam na wczesnoporanne sisi ok 6, to straaaasznie mnie mulilo a teraz cisza! oby tak juz zostalo
jutro mam wizytke u gina... wow! sie doczekac nie moge mej kruszyny
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
no
i wklej co i jak szybko!
ja to wogule nie mam mdlosci
cud natury ;D
i wklej co i jak szybko!
ja to wogule nie mam mdlosci
cud natury ;D