reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej, hej
ja tez wyjezdzam na dwa tygodnie w niedziele, ale nie wiem czy bede miala czas zeby tu jeszcze zajrzec wiec zycze dobrego samopoczucia i niech brzuchy rosna zdrowo :)

reklama
atol no popatrz kolejnej wypoczynku sie zachciało:)) Wypoczywaj dużo.
Ja jedynie wybieram sie na pierwszy meczyk "Biało-Czerwonych" echhhh co za emocje ciuszki i farbki czekają:))

hej panienki a tu jeszcze cisza???
A ja sie dzisiaj ciulowo czuje, głowa mi pęka chce mi sie rz... a nie moge. buuuu juz dawno sie tak nie czulam. Ale to chyba mi wychodzi sobotni grill, tak sie najadłam ze jeszcze wczoraj wygladalam jak na 6 miesiąc:))

Już sie o niebo lepiej czuje nawet okienka pomyłam, zostało mi tylko w kuchni ;D Fakt głowa jeszcze troszke pobolewa i cały czas mi sie odbija ale w porównaniu z rannym samopoczuciem teraz jest wyśmienite.

ale tu u nas cisza kobitki chyba pozasypiały po weekendzie. A mnie znów wzieło rz... ale tak to ze mną jest póki wszystkiego z siebie nie wyrzuce ;)

ojejku, Czarna, masz mdlosci i sie usmiechasz ladnie :) ja jak mi niedobzie to padam i zdycham ;-) i smiac mi sie nie chce ;-)

ale, odpukac, odkad bylam chora (juz ponad 2tyg) nie mam mdlosciow w ogole :) wstaje rano i jestem zywiutka i zadowolona :) a czasem, jak wstawalam na wczesnoporanne sisi ok 6, to straaaasznie mnie mulilo :) a teraz cisza! oby tak juz zostalo :)

jutro mam wizytke u gina... wow! sie doczekac nie moge mej kruszyny :) :) :)

reklama
Do góry