reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Amelka strasznie nam przykro.. Wracaj szybko do zdrowka i dobrej mysli.. Niebawem dolaczysz do mamusiek z innego miesiaca czego Ci zycze..

Ja mam na mysli doslownie imie Inka.. Ina to u nas taka rzeka w miescie, i raczej zle by sie kojarzyla :)
Wiem ze wsrod polskich imion nie figuruje Inka ale skoro przechodzą Jessicki to i Inka przejdzie :)

hellou :)

jejku, Amelkaa.. jak to mozliwe... ??? tak mi przykro... jejku... 12 tydzien... nie wyobrazam sobie takiej straty... az nie wiem, co powiedziec :( wracaj szybko do zdrowia... i na pewno bedziesz miala dzidzie!!!

a jak cos z moim dzidziolem nie tak...? :( teraz sie zestrachalam znowu :(

Amelka bardzo mi przykro ale trzymam kciukasy abys jak najszybciej znów mogła cieszyc sie maleństwem
monia72 Witam wsród mamusiek grudniowych i tak bez pytania wciagnełam cie na nasza liste ;)
aenye a ty kobieto niezamartwiaj sie, bo stres szkodzi główka do góry i myśl pozytywnie wszystko jest dobrze. Wiem że to smutne i przykre co spotkało Amelke ale nie można odrazu myśleć że i nas to czeka.

Co do kremu na rostepy to ja używam od tygodnia "babydream- olejek przeciw rozstępom" rossmann. Bardzo ładnie sie rozciera, skóra milutka i nieklei się!!! i ma bardzo przyjemny zapach ( m się pytał czy zmienilam perfumy:)) ) cena tez przystepna ok 14 zł. Z tej serii jest jeszcze balsam, żel pod prysznic i krem do nóg (na zmeczone i obrzmiałe) i wszystko dla ciężarnych. Jeżeli sprawdza sie zamierzam z tej serii zakupic kosmetyki dla maleństwa bo tez w ofercie maja ;D

no i klasa
ja tez kupie ta oliwke tak pro forma :)
aenye nie rob strachow :)
bedzie dobrze

a ja wam powiem ze dzisiaj odebralam wyniki z cytologii i wcale nie sa takie zachwycajace jak wyniki krwi
mam jakis stan zapalny i lekarz przepisal mi clotrimazolum
tam napisane ze nie moze byc stosowany przez kobiety w pierwszym trymestrze
ale ja chyba juz drugi jestem
a wy jak?
mialyscie jakies problemy?

odpisywac szybko

reklama
Ja bylam u lekarza bo tez mnie jakas infekcja dopadla.. mam zapisana nystatyne oraz furagin (na bialko w moczu) tez na nim napisano by nie brac w pierwszym trymestrze, a ja juz biore od 1,5 tyg.. mam nadzieje ze lekarz wie co robi :)
czekam na to cholerne USG bo lubie wiedziec, a niepewnosc mnie dobija..ech

Olivke "babydream" z rossmanna ogolnie chwale tylko przeszkadza mi to ze nie mozna sie po stosowaniu ubrac przez dlugi czas by ubran nie poniszczyc, nie zatluscic, no ale takie sa minusy oliwek
mysle ze wyprobuje reszte z serii dla brzuchatek :)

Do góry