reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
według terminow OM ( a te sa wazniejsze niz usg) to nasze dzieciaczki mają jeszcze czas
wiec nie dziwie sie im ze nie chca wylazic
poczekamy moze Megik nam przyniesie niespodzianke
wiec nie dziwie sie im ze nie chca wylazic
poczekamy moze Megik nam przyniesie niespodzianke
Sa_raa, Aga gratulacje:-)
Hahahahahaha!!!! Ale sie uśmiałam z Waszych fajnych snów, Dee poród ominął, a Roni widzi mnie piekącą babkę
Superowo!!!
A co do artykułu to jestem trochę zawiedzina bo dla mnie Bebilon był jednym z najlepszych mlek zastepczych, fakt nie miałam do czynienia z Pepti ale jednak niesmak zostaje... Kiedyś też zawiodłam się Bobowitą słoiczkami dla niemowląt, bo okazało sie że doszukali się w jednej partii słoiczków szkła!!! Takie coś maleńkie dzieciaki miały zjadać na obiad:sick:
Sa_raa za 2 tygodnie świat Ci sie rozświetli;-)
A ja dziś mam rosołek z cycka z kury z makaronikiem. Bedzie git. Myślę.
Hahahahahaha!!!! Ale sie uśmiałam z Waszych fajnych snów, Dee poród ominął, a Roni widzi mnie piekącą babkę
Superowo!!!
A co do artykułu to jestem trochę zawiedzina bo dla mnie Bebilon był jednym z najlepszych mlek zastepczych, fakt nie miałam do czynienia z Pepti ale jednak niesmak zostaje... Kiedyś też zawiodłam się Bobowitą słoiczkami dla niemowląt, bo okazało sie że doszukali się w jednej partii słoiczków szkła!!! Takie coś maleńkie dzieciaki miały zjadać na obiad:sick:
Sa_raa za 2 tygodnie świat Ci sie rozświetli;-)
A ja dziś mam rosołek z cycka z kury z makaronikiem. Bedzie git. Myślę.
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Jaś potrzebuje jakiejś zachęty.. albo jest niesmialy