reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ROni do Matki Polki mam jakieś 50-60 km także jakbym wczesniej zaczeła rodzić to raczej sie tam nie wybiore:no:

Dzisiaj jade do Pani docent z Madurowicza i zobaczymy co mi powie:tak:
Tak wogóle to gratuluje sobie i luckymamaie i adze i wszystkiem pozostałym małych rocznic:-D

DZISIAJ CESARKE MA MEGIK CHYBA NIE?? cholerka czekamy na wiadomości:-)

Luckymama skoro dzisiaj 36 tydz zaczynamy to gdzieś za 2 tyg pewnie mi cc ustalą:nerd:

Megik nie ma cesarki.
Ona miala na dzis termin porodu i ma sie zglosic do szpitala. Dogadala sie z polozna ze chyba beda wywolywac porod. Badz co badz plan jest taki ze rodi naturalnie :)
Trzymam za nia kciuki

Piekna przypowieść..

" W brzuchu cieżarnej kobiety byly bliźniaki. Pierwszy zapytał sie drugiego:

- Wierzysz w życie po porodzie?

- Jasne. Cos musi tam być. Mnie sie wydaje, ze my własnie po to tu jestesmy, zeby sie przygotować na to co będzie potem.

- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?

- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....

- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przeciez żywi nas pępowina.

- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.

- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według ciebie w ogóle jest?

- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.

- Nie wierze! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...

- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz
świat.
Wiesz, ja myślę , ze prawdziwe życie zaczyna się później..........."

reklama
ja wlasnie wstalam hehe
dzisiaj mam wolne i dawno tyyyyyle nie pospalam :-)

ja tez zrozumialam ze megik ma dzisiaj cesarke :tak:

Do góry