reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
haha , pomyslecie ze jeszcze mamy wyjatkowe prawo do tego lenistwa :D
ja troche sprzatam, ale okna tesciowa mi pomyla ( ale bym dostala jakbym tylko szmatke do ręki wziela) pranie jak chcę wyniesc na strych to ona prawie zawału dostaje. ale lazienke to sprzatam sama bo lubie i musi lsnic i już.

musze sie pochwalić ze dzis pierwszy raz od pół roku przespałam cała noc. calusieńką. czuje sie jak nowonarodzona ;-)

a wczoraj dostalam informacje ze wygralam w konkursie babyboom zestaw kosmetykow Dove :) ale juz zamkneli ten konkurs bo za malo chetnych bylo.

hehee - Dee - gratulacje!!!
Ja nie biorę udziału w konkursach sms-owych bo mi kasy szkoda.
Za te smsy to sobie sama zestaw kosmetyków kupię...:-D

A mi wczoraj moje siostry okna pomyły, bo ciemno już w domu było i chcąc nie chcąc ściągnęłam je pod pretekstem fasolki po bretońsku...

Hej babeczki

Dee ja wygralam ostatnio zestaw kosmetykow Olay.. raz ominela mnie nagroda za 100zl bo bylam w niemczech i nie moglam tel. odebrac.. ale wsciekla bylam
a z konkursu na bb nie skorzystałam bo mieli smsa za 2,44 a ja wysylam tylko na te po 1,22 hehehe

:) a tak wysłałam jednego smsa. nigdy w zadnym smsowym nie bralam udzialu ,bo tez mi szkoda tak wiec za 2,44 zł bede miala jakis zestawik. zazwyczaj biore udzial w takich zwyklych bezpłatnych internetowych i duzo rzeczy juz wygralam.

pod pretekstem fasolki po bretonsku sama bym wpadla i sprzatala. uwielbiam ją. ale mi smaka zrobilas :) poprosze mala porcyjke mailem.

Mailem? No to ja tak forumowo babyboomowo zapraszam wszystkie mamuśki na fasolkę po bretońsku - nagotowałam cały gar - póki jeszcze możemy:-)

Ja mam dosc fasolki bo moj chlop ja uwielbia i czesto gotuje
ale ja gotuje bez mieska bo moj chlop to wegetarianin wiec to nie to samo

a tak wogole to snil mi sie dzis moj synek
jezuuu jaki byl piekny.. mial ciemno brazowe wloski i strasznieee dlugie rzesy
wciaz probowalam go karmic piersia ale cos nam to nie wychodzilo, maly lapczywie ssal przez minutke a potem wypluwał i tak w kółko a ja uparcie próbowałam dalej..
piekny sen

az sie nie moge doczekac :)

też mi sie raz mój mały snił, też karmiłam. miałam takie geste mleko. piekne to było.na pasku na rączce mial napisane ze urodzil sie 23 ale nie wiem ktorego miesiaca (dziś czy w grudniu :-) ? )
a drugim razem snilo mi sie ze zadzwonili ze szpitala i powiedzieli mi ze mi sie syn urodzil, a ja bylam w domu i zbieralam sie w nerwach zeby jechac tam go zobaczyc. hahaha..... dobre. ominal mnie poród.

reklama
heheheheh

mnie raz sie snilo ze po porodzie okazalo sie ze mam bliznieta.. patrze sobie na nie a one na raczkach maja zawieszone zegarki, jeden chodzi 2sek. szybciej.. polozna mi wytlumaczyla ze ten malec jest o 2sek. starszy od brata.. :)

Do góry