reklama
No i gdzie wy?
No jak to????
korzystamy z uroków wiosny
opalamy się, grillujemy...
itd...
hehe,
Weźcie, kuźwa, jak lubię zimę tak już przesada U nas w nocy do -16, w dzień -4, śniegu po kolana.
Ale co tam, święta idą, choinkę już kupiliśmy, będzie dobrze
któreś święta muszą być białe, nie? ...
no równowaga musi być i koniec
jak nie będzie wiosny w ciągu najbliższych kilku dni, serio, kogoś zabiję
bo chodzę i warczę na otoczenie
reklama
Wow - atol, super! Moja Ala ma 12 lat i nie wiem, czy pojechałaby sama na obóz... Nie za bardzo jej się widzi nocleg u cioci/babci a już obóz/kolonie
Dobrze, że mają siebie, dadzą radę A dokąd jadą?
Mojej Ali marzy się obóz jeździecki (są takie organizowane pobyty dzienne, z noclegiem w domu), niestety brak $, będę jej chciała wykupić kurs jazdy, o ile mi jaśnie pan szef zapłaci (za maj jeszcze nie wszystko wzięłam, o czerwcu jeszcze nie myślę )
W ogóle chciałam się Alą pochwalić, skończyła V klasę ze średnią 5,45, najwyższa średnia w szkole, odebrała nagrodę o samej pani wójt:-), poza tym obie dziewczyny moje w konkursach recytatorskich doszły do samego szczytu - Wojewódzkiego Koncertu Laureatów, też poodbierały nagród parę.
I tyle, na dodatkowe zajęcia dla nich brak $:-(
Widzę,ze większość dziewczyn udziela się na FB, mnie tak denerwuje to coś, tam piszą wszyscy o wszystkim, a ja nie jestem aż na tyle ekshibicjonistką,żeby tematy które tu poruszamy obwieszczać wszem i wobec.
Piszcie,co u was? Pingwinkowa Mercunia robi karierę w szołbiznesie, wow!, Pingwinek, napisz coś więcej!
Sa_raa - GRATULACJE!! :-)Jak tam niunio? Jak Oli w roli starszego brata?
Dobrze, że mają siebie, dadzą radę A dokąd jadą?
Mojej Ali marzy się obóz jeździecki (są takie organizowane pobyty dzienne, z noclegiem w domu), niestety brak $, będę jej chciała wykupić kurs jazdy, o ile mi jaśnie pan szef zapłaci (za maj jeszcze nie wszystko wzięłam, o czerwcu jeszcze nie myślę )
W ogóle chciałam się Alą pochwalić, skończyła V klasę ze średnią 5,45, najwyższa średnia w szkole, odebrała nagrodę o samej pani wójt:-), poza tym obie dziewczyny moje w konkursach recytatorskich doszły do samego szczytu - Wojewódzkiego Koncertu Laureatów, też poodbierały nagród parę.
I tyle, na dodatkowe zajęcia dla nich brak $:-(
Widzę,ze większość dziewczyn udziela się na FB, mnie tak denerwuje to coś, tam piszą wszyscy o wszystkim, a ja nie jestem aż na tyle ekshibicjonistką,żeby tematy które tu poruszamy obwieszczać wszem i wobec.
Piszcie,co u was? Pingwinkowa Mercunia robi karierę w szołbiznesie, wow!, Pingwinek, napisz coś więcej!
Sa_raa - GRATULACJE!! :-)Jak tam niunio? Jak Oli w roli starszego brata?
Ostatnia edycja: