reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
noooo i właśnie doleciała, jest już u swojego Pedro;-)
Teraz ciekawe czy będzie chciała wrócić;-)

Bosz, jak pięknie pięknie leje:happy:

Dzień dobry,

Żyje, żyje ale jeszcze musimy skończyć przedpokój - położyć przy wejściu tapetę co by nie było wszystko obkopane za raz :tak: i cały czas się rozpakowuje i końca nie widać a jeszcze mam rzeczy u mojej Mamy na strychu nie wiem gdzie to upchnę :dry:

Mnie osobiście pogoda się podoba nie puchnę i mam 2 kg na minusie więc jak dla mnie całe wakacje mogą takie być ;-)

kasia - super, że guzki nie złośliwe :tak:

Dita -trzymam kciuki co by Ci tam nic poważnego w tych badaniach nie wyszło :tak:

Niesitotna - zadzwoń do NFZ i niech Ci szukają innego miejsca paranoja jakaś, żeby tyle czasu z dzieckiem czekać :wściekła/y:

anita - łączę się w bólu ja od połowy kwietnia meczę się z zapaleniem zatok, wyszły mi w wymazie pneumokoki i skończyłam ćpać drugi antybiotyk i dalej kuźwa mam nos zapchany chyba po rozwiązaniu dopierdzielę sobie jakieś zastrzyki czy coś aby się tego gów na pozbyć :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Miłka dopiero teraz jestes a ja byłam dziś w Kato chciałam się na herbate wprosić ale Cię nie było ;-) hehe żart

Kasia_z kiedy wracacie z tych wojaży? Bo my pod koniec sierpnia będziemy w Gdyni może tym razem uda nam się spotkać?

mam skierowanie dla Mai do poradni Wad Postawy, byłam ją zapisac na początku maja bo nikt w szpitalu nie był łaskaw odebrać telefonu a tam mi mówią, żeby w grudniu przyjechać zapisac się na następny rok bo już miejsc nie mają, też się wkurzyłam...

dzień dobry:cool2:

Miłka- wyniki mam w porządku. Oprócz podwyższonej bilirubiny nic mi nie wyszlo. Teraz już tylko gastrolog, bo dalej mnie boli brzuch, ale jakoś mi nie spieszno do badań rurowo-otworowo-przełykowych, dostałam leki, działają, olewam;-)

A my byliśmy u kate w weekend:-)
Dwa szczyty zdobyte - Ślęża i Wielka Sowa.
ps - tylko kompletni wariaci wybierają się na szczyty gór z czteroipółletnią gówniarzerią:cool2:
kate- wielka buzia:tak::tak::tak:

spoko loko, dały radę:-):-):-) na grzbietach rodziców, no ale nie cały czas:-D
wielka buźka dla Was też, już tęsknimy:tak:

hej, hej wszystkim Wam
pozdrawiam
czytam
nie piszę (no time)
buziaki

Dita - ja już zaliczyłam kolonoskopię więc co Ty wiesz o badaniach ;-)

A TAK SERIO RUSZ DUPSKO !!!

Dziewczyny zazdroszczę górskich eskapad no i oczywiście spotkania :-D

reklama
eee - bez paniki, nawet mój lekarz mi gastrologa na razie odradza, bo naprawde wszystkie wyniki mam dobre, prócz tej bilirubiny, ale w moim ,,stanie po cholecystektomii" (tzn po usunięciu woreczka:cool2:) to możliwe no i słabe trawienie też możliwe. I co za tym idzie wzdęcia i bóle brzucha.
Jeśli nic nie wyszło ani we krwi ani na usg, to mam się nie przejmowac i utrzymywać dietę lekkostrawną:cool2: (tiaaaa;-):cool2::-D)

W ogóle to ruszcie się dziewczyny, no kurcze, jak Pati i Kasia_z wyjechały to cisza jak makiem zasiał....
Miłka - a jak sie czujesz btw? Nie zazdrość wojaży, ty masz góry na wyciągnięcie ręki;-) A jak nie masz z kim wypić w górach (czyt. jak już urodzisz) to ja+góry+alkohol=będęchoćbyniewiemco :cool2::-D
Fakt - z kate i rodzinką było cudnie, ja z nimi bosko wypoczywam:tak:

Do góry