reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe, thx, ale dopiero zauwazylam, ze tylko jedno zdjecie przeszlo :-D to jeszcze raz ;-)

tak spal wczoraj moj mis, po prostu szok! pierwszy raz ktores z moich dzieci samo sie uspilo paluszkami:

a tu aniolek w chuscie:

moj dzielny dzokej:

i nieustraszony!

i Masio pyta krasnoludka, gdzie mieszka:

Pati - Feliks cudny! aż mi się zachciało takiego szkraba; a Filip taki duży się wydaje...

Miłka ja również czekam na zdjęcia :tak:

Kasiu super żeś zdrowa! no i fajnie Wam wakacyjnie! a czy ci dziadkowie, nie wzięliby jeszcze jednego miłego, uczynnego chłopca? :cool2:

Ilona masakra z tymi terminami, ech cierpliwości i wytrwałości życzę!

Ja od trzech tygodni nie mogę się wygrzebać z zapalenia oskrzeli, wkurzam się, bo nawal pracy, a po lekach dość otumaniona jestem
Myślami jestem już na wakacjach... za tydzień na przedłużony weekend na mazury jedziemy, niezależnie od pogody; fajnie będzie, namioty, ogniska, świeże ryby...
a 30.lipca off road do Czarnogóry, na dwa tygodnie, aaaa bez służbowego telefonu, nie mogę się doczekać :happy2:

Pati - udanego wypoczynku zycze! Wpadaj do nas jak bedziesz tylko przy necie:tak:

Wczoraj przyszła trampolina. Jest świetna:-):tak:

Halo? kobiety?
Miłka? Żyjesz? Niektórzy się martwią;-)

Zdjęcia jakieś wstawcie, odezwijcie się, kurde, jak nasza Pati wybyła na wakacje to juz kompletnie nie ma kto pisać:-( A ja za wami tęsknię;-)

Ps - jest cudownie, ten deszcz, ten wiatr, te 12 stopni, ta perspektywa całego kolejnego tygodnia tej cudownej pogody.... żyć nie umierać:blink:
kur wa

Hej,
Ja sobie siedzę w Warszawie i zdaję egzaminy. 3 już do przodu, jutro ostatni, ale najgorszy za to. A jutro późnym wieczorem/w nocy śmigamy już do Francji pożerać żaby ;-) I mamy szczerą nadzieję, że będzie tam lepsza pogoda niż tu :-D

kasiu_Z - alez ci zazdroszczę:tak::tak::tak:
ps - moja najmłodsza siostra właśnie w Paryżu na lotnisku koczuje od 12 godzin, bo okazało się że mieli kur*a overbooking czy cos, miała wylecieć o 10 rano, przebukowali jej na 23 ,moze się uda, a jak nie, to w razie czego wiem juz do kogo w błagi uderzyć by ja przejąć i odesłać czymś do nas;-):tak:
Leci moja sis do Brazylii na miesiac, kurde, 16 lat, pierwszy lot w zyciu, sama w Paryżu i jeszcze takie przygody... Ona ok, cały czas sms-ujemy, jest tylko mocno zmęczona, gorzej z moja mamą, strzępek nerwów, sic...
:nerd:

reklama
Do góry