reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Ech,
Mam nadzieję że jednak to nie szkarlatyna - nie tworzy jej się charakterystyczny trójkąt na twarzy. Gorączka cały czas jest, ale z tą wysypką dziwna sprawa - raz blednie, raz czerwienieje... Wczoraj wzięłam wolne, dziś już musiałam do pracy, młoda jest z mamą moją, dzwoniłam, niby nie jest najgorzej...

Maja - ja też wiedziałam, od Kasi, gratulacje!!:tak::tak:

reklama
no i fak, Nat ma szkarlatynę:no:
Dostała antybiotyk, jako-tako się trzyma o ile jej gorączka właśnie nie bierze. Zsypana bidulka cała.

Dita, wspolczuje.. bedzie dobrze. antybiotyk szybko pomoze. gorzej, ze moze was zarazic.. i te trzy tygodnie niewychodzenia z domu... bidna :-( bidniscie wszyscy.
causy.

u mnie chlop na stowke, wlasnie wrocilam od gina :-) 400gram zdrowego i bardzo ruchliwego stworzenia, ciezko bylo badac :-) slodki.

Dita strasznie współczuję:-(. Uściskaj Maleńką.

Maju wielkie gratulacje. Macie imię dla synka?

Kasiu ciesze się ze zdrowiejecie :-) A smutno mi bo strasznie duzo mam na łbie i to wcale nie przyjemne sprawy, niestety.

Kate naj naj najlepszego:-)

Aenye cudnie że zdrowy, ruchliwy. Będzie git.

U nas jakby lepiej, odpukać. Klacid działa. Pingwinku miałas rację. U nas tez zadziałało.
Dziś rano tylko Motyl miała nawrót kaszlu ale mam nadzieje ze alergicznie tylko. Przeszło. Śpią.

hej dziewuszki
Lucky ciesze sie ze u Was juz lepiej
Dita ucałuj córcie i mam nadzieję że się nie zarazicie

U nas zmiany, zmiany. Nic nie pisałam wcześniej żeby nie zapeszyć, ale we wtorek dostaliśmy kredyt na domek, który chcemy kupić. Daleko od Wawy bo 100 km, ale wielka działaka 3000m2, nowy dom - dopiero co oddany do użytku, 200m2. Aż nie wierzę ze nam się udało. We wtork podpisujemy umowe u notariusza i mysle że już świeta będziemy obchodzić w nowym domku

Pingwinku, super wiadomość :-):-):-)
A gdzie dokładnie? Masz jakieś zdjęcia?

Aenye - super, że wszystko dobrze z fasolakiem. A ty jak? Przyzwyczaiłaś się już do myśli, że to chłopiec? Lepiej? Jakieś koncepcje imionowe?

Lucky - oj, to ściskam i życzę dużo sił i cierpliwości :tak:

A ja dostałam pracę. Od środy. Do środy muszę znaleźć opiekę dla Maćka :szok:

WOW:szok:

same zmiany - SUPER!!!

Aenye no i jak twoje myśli co do płci? dawaj propozycje imionkowe:tak:

Kasiu no cudnie, pisz co i jak

Pingwinek brawo i tez się cieszę, daj fotki

Dita jak Nat dzisiaj? no i uważajcie, martwię się...

Lucky bardzo współczuję, i trzymam kciuki, żeby było dobrze

A jak walczę z NFZ o kontrakt, właśnie odrzucili moją ofertę ze względu na to, że mam za długo czynną poradnię (taka konkluzja oczywiście, a moja nadgorliwość była zbyt daleko idąca). Piszę odwołanie... koszmar :no:
P.S. Kasiu Twój Darek zna się na sprawach NFZ-owskich może?

Buziaki i miłego piątku

reklama
pingwinek - super! foty koniecznie!!! ale wam zazdroszcze :-) 3000m dzialki dla dzieciarni.. to raj!

kasia
- ale ci fajnie!!! jaka praca? gdzie? jak w ogole? za dobre pieniadze? :-D strasznie sie ciesze!

kate
- ode mnie tez naj :-)

lucky
- buzia, ciesze sie, ze zdrowieja. bedzie git ;-)

u mnie samopoczucie super - moze nie akuratnie teraz, bo jakis nastroj niemrawy, ale nastawienie do mojego trzeciego bojsika cudne :-) ciesze sie, kocham i wyobrazam sobie ten malenki lepek i stopki :-) bedzie moim malym krolewiczem. nawet sie ciesze :-) ja bede zawsze najladniejsza :-D

a imienia brak. moze wy macie jakies pomysly? sypcie jak z rekawa, bo u nas zero pomyslu. mowimy Junior poki co. no i klotnie tylko o to ;-) D chce Borysa, ja w zyciu. ale sama nic lepszego nie wymyslilam. LEONARDO :-D to moj typ :-D nie, mysle, ze jakis Kubuś, Michaś (ale juz mamy w rodzinie).. nie wiem. Leoś ladnie, ale ani Leon, ani Leonard.. no nic mi sie nie podoba.
Milan mi sie podoba, ale zajete przez kuzynowego. ;-)

Do góry