reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejka
Sto lat dla Ali :-)
Maja no i jak z dwójką :cool2: dzieci? a w przedszkolu straszne babsko u was pracuje
Aenye wspólczuje spotkanie z taką sucza nie znosze takich ludzi brrr
A co do dyskusji z takimi wrzaszczuchami, wrednymi ludzmi mój sposób jest taki jak Kate :-D jak pracowałam i miałm bezposredni kontakt z klientem co 20 miał jakis problem i wyrzywał sie na mnie :confused: krzyczał o byle ***** na co ja zawsze spokojnie :cool2: smieszne było to ze im ja spokojniej mowiłam do nich tym oni bardziej sie gotowali :-D:-D szczeze mów3iat lubiłam to :cool2:
Atol wspólczuje remontów na warszawskich drogach
co u Kici??? halo
Kasia u mnie tez młody cos chlipie ostatnio pzrez sen a nawet sie posikał :zawstydzona/y: co mu sie nie zdazyło jeszcze. Dzisiaj wkoncu pozegnanie w przedszkolu bez płaczu :-) super pani mowi ze swietnie sie bawi we wszystkim pomaga nawet nie mowi ze chce siku tylko idzie sam no samodzielny strasznie sie tam zrobił :cool2:
I gada jak najety teraz ostatnio wchodzi do pokoju pijemy z M kawe on patrzy na stól dwa kubki tylko stoja a on "gdzie filipa kawka?" no padaka
A dzisiaj przyjechała moja mama obiecala ostatnio mu samochód ona wchodzi a on "gdzie mochód" :-D:-D

Sie pochwaliłam dzieckiem i ide jesc babke ziemniaczaną :-)

reklama
Odnosnie sikania to ja chyba znow pieluchy zaczne kupowac na noc. Noz ku.... co nic sika do lozka...juz mam dosc wstawania i sprawdzania czy ma mokro czy nie i zmieniania podkladw i ciaglego ich prania. Zawsze miedzy 22.30-23.30. Jak wysadze na ubikacje to ok ale kurcze ilez mozna wysadzac, chyba sie przyzwyczaila do tego wysadzania i zapomina ze jest w lozku.

Kamila z dwojka super dzis bylo. Dziewczyny megagrzeczne. Tylko jak je na chwile zostawilam i swoich malowidel nie pozwolilam ruszyc to podejrzalam jak Marika chwycila pedzel i pomalowala sobie czolo pozniej Gabi i rzucila spowrotem do koszyka hehe. Ale ogolnie bajka.I obie nie plakaly jak je do przedszkola odstawilam.

A teraz sobie siedzimy z M w ogrodzie przy piweczku i gawedzimy:) Znow z pracy wyszlam wczesniej bo ruchu nie ma.

Kolorowych snow wszystkim zycze.

hej:-)

juz po imprezce u Nonków
zrobiliśmy mikroIstebną i dalismy czadu, hehe:-D
jak zwykle było fajnie:tak:

PYTANIE:

prawdopodobnie będę w piątek w Gdańsku-Sopocie
w sobote mam w Sopocie sympozjum czy cos takiego
która mnie przenocuje? z pt na sb
tylko sie nie pchac:-p

Dawaj do mnie kate. Gdańsk, Bychawa co za róznica:cool2:

My tez po imprezce urodzinowej Ali (z tym że Ala grzecznie padła o 10 a my imprezowaliśmy do 2 :cool2:

Kate, chętnie bym cię przenocowała, ale akurat robimy Maćka roczek i będziemy mieli na noc rodzinę. Także nie uda się u mnie :-(

ejlo;-)

A wy dzie?

U nas gluty welcome, syrop z czosnku w obiegu;-)
Kurde, dół finansowy u nas, nagle skończyły się wszelkie pieniadze:baffled: Jedziemy jutro po kredyt jakiś, elewację robimy, mam nadzieję że zrobimy już na cacy z kredytem:dry:
Fak, i znowu pewnie ze dwa lata w plecy z ratami,
A nowsze auto dzie??
No ale przynajmniej z zewnatrz chata przestanie straszyć;-)

ejo ja jestem

u nas tym razem Hanka chora, w sobote i nedzile goraczka do 40stopni, a dzis juz ok

a z njusow to w przedszkolu szkarlatyna panuje:dry:

no nie wiem, posylam helene, bo jak sie miala zarazic to sie juz chyba zarazila co?

dita u nas tez dol, wyskoczyl nam przeglad samochodu po 60tys i fak ze 2 tysie w plecy:angry:

Smarki witamy :-( dwa tygodnie zdrow jak ryba teraz zółte gluty zobacze jak jutro bedzie :-(i juz sama nie wiem czy do przedszkola puszczac,
Prosze o prezepis na czosnek bo jak zwykle nie moge odnalesc
Atol straszne u nas w tamtym roku było słychac o szkarlatynie duzo w przedszkolach trzymam kciuki zeby małej nie dopadło
Dita, Atol witam w klubie dołów finansowych :-p
Po wczorajszym pieknym dniu :) lesie grzybach (trzy wiadra:tak:) dzisiaj byłam z maja na chirurgii kleszcz welcome :-( bidula mała strasznie płakała jak jej wyciagali :-(mam obserwowac czy sie rumien nie robi oby nic z tego nie było :-(
Pati kiedy jedzieci na wakacje? :-) i poprosze pare fot z nowego aparatu

reklama
Kamila, a to sama nie wyciągałaś? Myśmy mieli u Piotrka, ale Darek wyciągał. Gorzej że noga została... chociaż w ogólnym efekcie to nic nie było potem.
My właśnie mamy szafy, teraz będziemy się rok otrząsać finansowo ;-)
Czosnek i cebula w postaci warstwy (poszatkowane), warstwa cukru, warstwa czosnku i cebuli i tak w kółko.
U nas też dziś rano był żółty smark, ja daję do przedszkola aż nie zacznie kaszleć w nocy. Jak tylko katar to daję, bo inaczej by tam wcale nie chodził. :sorry2:
Myślę że dzisiejszy smark to już coś z przedszkola, bo był jeden dzień przerwy, kiedy obaj nie mieli smarka. I długo nie potrwało (Maciek jeszcze zdrowy znaczy).

Piotrek już nie płacze w przedszkolu :-) I śpi w nocy :-)

Do góry