kamila1983
Fanka BB :)
hejka
Sto lat dla Ali :-)
Maja no i jak z dwójką
dzieci? a w przedszkolu straszne babsko u was pracuje
Aenye wspólczuje spotkanie z taką sucza nie znosze takich ludzi brrr
A co do dyskusji z takimi wrzaszczuchami, wrednymi ludzmi mój sposób jest taki jak Kate
jak pracowałam i miałm bezposredni kontakt z klientem co 20 miał jakis problem i wyrzywał sie na mnie
krzyczał o byle ***** na co ja zawsze spokojnie
smieszne było to ze im ja spokojniej mowiłam do nich tym oni bardziej sie gotowali 
szczeze mów3iat lubiłam to 
Atol wspólczuje remontów na warszawskich drogach
co u Kici??? halo
Kasia u mnie tez młody cos chlipie ostatnio pzrez sen a nawet sie posikał
co mu sie nie zdazyło jeszcze. Dzisiaj wkoncu pozegnanie w przedszkolu bez płaczu :-) super pani mowi ze swietnie sie bawi we wszystkim pomaga nawet nie mowi ze chce siku tylko idzie sam no samodzielny strasznie sie tam zrobił 
I gada jak najety teraz ostatnio wchodzi do pokoju pijemy z M kawe on patrzy na stól dwa kubki tylko stoja a on "gdzie filipa kawka?" no padaka
A dzisiaj przyjechała moja mama obiecala ostatnio mu samochód ona wchodzi a on "gdzie mochód"

Sie pochwaliłam dzieckiem i ide jesc babke ziemniaczaną :-)
Sto lat dla Ali :-)
Maja no i jak z dwójką

Aenye wspólczuje spotkanie z taką sucza nie znosze takich ludzi brrr
A co do dyskusji z takimi wrzaszczuchami, wrednymi ludzmi mój sposób jest taki jak Kate

Atol wspólczuje remontów na warszawskich drogach
co u Kici??? halo
Kasia u mnie tez młody cos chlipie ostatnio pzrez sen a nawet sie posikał

I gada jak najety teraz ostatnio wchodzi do pokoju pijemy z M kawe on patrzy na stól dwa kubki tylko stoja a on "gdzie filipa kawka?" no padaka
A dzisiaj przyjechała moja mama obiecala ostatnio mu samochód ona wchodzi a on "gdzie mochód"

Sie pochwaliłam dzieckiem i ide jesc babke ziemniaczaną :-)