reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej,

ja JW:tak:
czytam i jestem na bieżąco,
nie mam czasu na nic, bo pracy dużo i szkoły dwie
ale tylko 2 weekendy jeszcze i będę "wolna"

ten weekend spędziliśmy z Nonkami
jak zwykle było wesoło i super!

Pozdrawiam Was wszystkie
:-)

Dita - pewne, pewne:tak::tak::tak:

reklama
sugar, jak to sztuczki, kiedy sie mu pusta, wygnieciona puszka lecha wyjeta ze smieci napelnia piwem i na moich oczach zamyka tym pindelkiem???? bez ciec??
dla mnie kosmik pelen. szacun :-)

wlasnie zrobilam milion zdjec masiowym ciuszkom i padam na cycki. a kto to teraz wystawi???

Witam sie
Na weselu było super :-):cool2: rzeka wina pyzne jedzonko tance do białego rana, jako ciekawostke powiem ze to było moje pierwsze wesele na ktorym nie było kamerzysty :confused: i fajną sprawą było to ze zamiast kwiatów wszystcy przyniesli wino :cool2:
Anita co u ciebie?
Aenya ja sie nawet przybrac nie moge zeby porobic zdjecia a nazbierałam juz poł piwnicy

moja Helenka kochana caly dzien dzis rzyguli i biegunka, buuu, jaki biedny ludek, spi i wymiotuje, od rana pierwszy raz troche wody sie zatrzymalo w brzuszku (odpukac)

ma temperature, co za syf????????????

mój Michałek też chory, niestety na antybiotyku przez to że gardło zawalone ma i katar ropny praktycznie od stycznia, juz nie wyrabiam bo co mu przejdzie to 2-3 dni spokój i znowu chory

Atol, współczuję. Pewnie jakiś wirus... Na szczęście te rzygowate choroby to parę dni i spokój...

Cosmo, :-( Faszeruj go jakimiś bakteriami mlekowymi, bo może wraca przez to, że antybiotyk wybija florę fizjologiczną.

U nas dziś nocka średniawa, Maciek się 3 razy budził, ja jak zombie trochę. Na szczęście Pepe ma jakiś grzeczny okres i daje się poobijać... ;-)

uch wlasnie mialam rozmowe z aster, tam gdzie mamy tel, int i tv i myslalam ze zabije gnoja przez tel,
w momencie jak poprosilam nazwisko i zapytalam czy rozmowa jest rejestrowana zamknal pysk
nie przepuszcze gnojowi i mam zamiar popisac kilka pism na temat jego sposobu dyskusji z klientem
grrrrr

kasia_z wcześniej nie mial antybiotyku tylko w styczniu jak miał zapalenie oskrzeli na pograniczu zapalenia płuc, teraz dostawał same syropy typu eurespal, sinupret, flawamed, pyrosal kropiłam mu gardło hectoseptem ale nic nie pomogło. Wraca prawdopodobnie przez to, ze mieliśmy grzyba (tak powiedział lekarz, ze na 99% to od tego). co to sa te bakterie mlekowe?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry