reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dzizas.. a dzisiaj jest 10 czy 11 ???? myslalam, ze 11, ale patrze na swoj suwaczek i zonk ;-)
a juz esemeska malemu wyslallam :-D

to jutro ;-)

a Masio dobrze, tylko rodzice padnieci, bo wstaje o 6 :cool2: hehe ;-)

reklama
Hehe Dita ...nie dalej jak wczoraj mowilam psiapsiolce ze potrzeba mi takiego wieczora bez chlopa w domu:) Tylko u nas sie na to nie zapowiada:(

Jaka cudowna niedziella Milak śpi, w domu chlew, ja popijam zimne winko no żyć nie umierać;-):tak:

szkoda, że jutro poniedziałek :dry:

Maksiu wszystkiego naj

i spoznione zyczenia roczkowe dla Motylka nszego kochanego:-)

dziekuje w imieniu mojego sloneczka!

ja cie krece.. w sumie to mam wrazenie, ze od tego koszmarnego porodu uplynely cale wieki. ale nadal pamietam wszystko, caly bol, wkurw, wszystko ;-)

i Masionek malenki, caly w syfkach, maly brzydulinek.. do tego z ptaszkiem.. :-D
a co z niego wyroslo? moj najcudniejszy chlopaczek :-) jaaaaaa, alez za nim tesknie dzisiaj..

reklama
Cosmo co sie nie odzywasz?? Juz jakis czas temu pytalam o Ciebie i cisza ;))
opowiadaj co u ciebie

właśnie nie wiem tak mi jakoś głupio... nie wiem co u Was i w ogóle :zawstydzona/y:

własnie moja mama ma operację a ja chodze w konta z kąt nie mogę się na niczym skupić... dzieci padły, Majka jest ostatnio niedobra, ma ataki szału, histerii, teraz oboje tradycyjnie chorzy i tak jest w sumie od stycznia... Michałek od miesiąca ładnie już chodzi, Majutek samodzielna na maksa, nawewt pupy nie da wytrzeć jak kupe zrobi.
Ja bronie się w czerwcu, jestesmy na etapie szukania mieszkania, 20 siue dowiemy czy nam wypali jak nie to zostaję u mamy (od soboty w nocy jestem w sosnowcu) bo nie będe się pchała na 20metrów w 4 osoby, bo mojej mamy kuchnia jest większa, no a na mieszkanie 2 pokojowe we wro nas nie stać, teraz liczymy na wiochę pod wrocławiem... W koczuje u kolegi na działce, bo matka go nie przyjęła, ogólnie nie jest źle
Maja dostała się do przedszkola i we Wrocławiu i w Sosnowcu więc zawsze to jakas alternatywa. Chcialam młodego do żłobka oddać, ale że nie pracuje to nier ma najmniejszych szans na dostanie się

Wrzucę zaraz jakies foty bo moje dzieci zmieniają się z tygodnia na tydzień, zwłaszcza malutki (juz nie taki malutki :-D)

Do góry