reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej babeczki
czytam was ale nie ma czasu na pisanie:-(
wlasnie koncze pakowanie, jutro po pracy jedziemy na wakacje
szkoda tylko ze Bruniasty ma lekkie zapalenie gardla, ale juz coraz lepiej

aenye super z wyjazdowymi rodzicami!
co do rowerkow my od roku mamyi mlody uwielbia:tak: ostatnio kupilismy mu hulajnoge, super sprawa:tak:
moje dziecko wazy prawie 14 kg
pingwinek, atol gratki przedszkolowe
maju 3 maj sie, moze przemeczenie? albo ciaza bardzowczesna?

pozdrawiam

Ja juz po badaniach...za ok tydzien wyniki.

Zajelysmy sie porzadkowaniem zabawek...zasapalam sie:)

Kasu ... mam nadzieje ze to nie ciaza tzn nie dlatego ze nie chcialabym tylko ze wzgledu na spirale bo przy wyjmowaniu spore ryzyko poronienia. Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie.

Agaton wlasnie chcialam pisac ze myslalam ze Pyza wysoka a tu Agatka wyzsza. Calkiem zapomnialam ze ona prawie rok starsza:-)

Nasz Pyzak poki co przez ostatni miesiac nie urosla ani centymetra.

Milak ma z 95 cm (sama mierzyłam przy ścianie )

Myślę, że przez Wakację ją troszkę podciągnie a waga nie pójdzie w górę :dry:

ja też czekam na wieści z dwóch przedszkoli czy Milaka przyjeli bo jak nie to będzie kiepsko

Maja życzę powrotu do zdrowia

kurcze ale u nas pizga 9 stopni :szok:

u nas tez masakreis, leje i pizga, fuj. na szczescie mrozu nie ma, ale pogoda gorsza od tej co niby pod psem :wściekła/y:

maja, trzymam kciuki, zeby bylo po twojej mysli.

poza tym fajno ;-) z malzem ostatnio miesiac miodowy, zyc sie chce ;-)
mam nadzieje, ze nie na 5 minut zmadrzalo mi dziecko, hehe ;-) :-D

bosz, ciesze sie, ze Maks wyjezdza, taki sie z niego zrobil maminy cycus, ciagle na mnie wisi, jojczy, marudzi, placze, ciagle czegos chce (nikt nie wie czego) i do nikogo nie chce na rece, tylko do mnie :shocked2: u wszystkich innych histeria (chyba, ze mnie nie ma w poblizu - wtedy cisza!??? i pogodne dziecko. teskni chyba..ale jak Fiola nie bylo to bylo to samo, chociaz byl wtedy w centrum uwagi??)
zeby mu ida, ale cala reszta chyba tez nawala ;-) :-D
zrobi se mlody restart w Tunezji, sie odzwyczai od mamy ;-) szkoda mi go, ale to juz trwa ze dwa miechy, rece mi juz wisza, a z dnia na dzien coraz gorzej jest :shocked2:

aenye - gratuluję miodowego i kolejnego urlopu od młodego;-):tak::-D
kasu - bawcie się dobrze!!! Uch, zwłaszcza że u nas dziś jesień:baffled:

A dziś u nas (w Lublinie) zaczęły się dni kultury studenckiej, przez całe miasto szły/jechały studenckie korowody, Jezu, jak w Rio, cudnie, a że pracuję w centrum to wszystko widać:-D:-D:tak: Koncerty, festyny, zabawa, browar :cool2: Aaach, przypomniały mi się moje studenckie czasy:sorry2::-D

Czesc laski

Jezu brzydka pogoda aż się z domu nie chce wychodzić, ale za to znalazła sie chwila na net gdy w piaskownicy się nie siedzi hehe

U nas git... nie ma o czym opowiadać, moja wojna z rossmannem prawie zakonczona (plyn do mycia wazny do 2011r sfermentowal i to bylo przyczyna tajemniczej wysypki sprzed miesiaca) dostane zestaw kosmetykow jako rekompesate

Aenye ciesz sie z chwili oddechu od dzieci, ja odkad mam tesciowa na miejscu, to raz w tygodniu prowadze do niej malego na caly dzien i sie napawam lenistwem
i gratuluje dobrego "pozycia malzenskiego" :-D

Maja a Tobie zdrowia
i hej Milka bom sie nie witała

a tak wogole to tonik depigmentacyjny przebarwil mi ramiona i wygladam jak ufo :-D

nieistotna, a cos z przedszkolem kombinujesz?
mi wyszla jakas masakryczna zmiana w lokciu, nie dosc, ze dluugi liszaj/szrama czerwona, wygladajacy jak oparzenie, to wokol trzy ciemne, brazowe plamy (jakbym sie bardzo mocno opalila na braz w tych trzech miejscach). wygladam, jakby mnie ktos pobil, targal za reke z calej sily. a za dwa tyg wesele!!! grrr. mam nadzieje ze zejdzie. dzis bylam u dermatologa WRESZCIE, ponoc uczulenie na slonce + na jakies rosliny (ki szajs???). a co do problemow z cera, dostalam poki co cutibaze do smarowania i jakis samorobny krem z apteki. plus absolutnie ponoc konieczny krem z filtrem wysokim na twarz, bo mam cieniutenka i naczynkowa skore ponoc. no prosze!

a, i mlody wlasnie wylatuje do Monastyru.. moje malenstwo!.. ale poki co wlasnie sie ciesze, bo juz mam ambitne plany allegrowo-naukowe ;-)

Dita
, fajne juwenalia. u nas tez niedlugo. mnie jakos nie rusza w ogole ta impreza. ;-) za to heineken jaki sie szykuje... uomatko!!

zmyakm, malz mnie wygania od kompa. kissses

reklama
Do góry