reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mi się naprawdę nie chce. Jestem za bardzo zmęczona. Potrzebuję odpoczynku a nie zarwanej nocy.jutro cały dzień będę łazić jak zombie, no bo przeciez moe kochane dzieci nie dadza mi sie wyspać, a nie mam ich komu sprzedać, a od poniedzialku znowu codziennie o 6 pobudka do pracy....
potrzebuę urlopu, odpoczynku, wyspania się, pobycia troche w domu....
A wolnego na razie nie moge brac, bo jestem sama. Dlatego siostre ściagam do pracy.

reklama
Ja tez bym gdzies wyszła oj jak bym wyszła ale z mała nie ma co zrobic :-( cycoli i butla jest od swieta no ale czeklam maja mamy tez weselicho
A my dzisiaj same z mała w domu z nudów trzasnełysmy przemeblowanie :-p i straszne bo za szafą cała sciana w plesni :szok::-( tak to jest kupic 45 letnie mieszkanie ze słaba wentylacją
Dita miłej zabawy :tak: mi jak sie gdzies nie chce isc to zabawa wtedy najlepsza
Kasu dobrze ze Brunek juz nie zyga

elou

a my dzis mielismy wychodne, najpierw pojechalismy do vision express po okulary, ale niestety nic mi sie nie podobalo i okularo niet

potem spozywcze zakupy,a potem pojechalismy do zlotej teresy na zakupy i do kina

z zakupow to tylko dla dziewczyn (tradycyjnie), nic mi sie nie podoba dla mnie, chyba jestem juz stara, albo na modzie sie nie znam:sorry2:

a potem bylismy w kinie na Zamianie, beznadziejny film, popsul nam tylko popoludnie bleeee

Helena dzis bardzo zle sie czuje, dostala temperatury i nic nie je, mam nadzieje ze tak jak u Hanki po dwoch dniach bedzie lepiej

dita jestem dzis tak zmeczona, ze calkowicie cie rozumiem, ze wolalabys isc spac zamiast na bal

mimo to zycze udanej zabawy, moze pozytywnie cie zaskoczy ten bal:rofl2:

atol bardzo fajne oprawki sa w Sowie, wiem ze jest jeden w tym smiesznym centrum Panorama
moja znajoma kupila tam bardzo fajne oprawki
lubie tez paris optic, jest na pewno w blue city i w reducie, teraz jest promocja ze druga para gratis :tak:

dzieki sugar, podjade przy okazji do paris optic, na ich stronie widzialam fajne oprawki

tylko kiedy ja znowy sie spikne z T zebysmy razem mieli czas:baffled::crazy:

kamila dokladnie takie samo wrazenie mialam z tego vision express, pojechalam tam, bo mialam jakies znizki, ale szkoda mi kasy na byle co

tym bardziejze te okulary co mam sa jeszcze ok, tylko mi sie juz znudzily troche:-p

alez jestem wykonczona, ostatnia sobota karnawalu a ja chyba zaraz odplyne:sorry2:

kasu, to paskudny rota :baffled: u mnie juz cala rodzina hajtnieta z potworem, nawet Bogu ducha winny wujek, co byl u nas odwiedzic na chwile w czw..
Masiowi daje dzisaj nifuroksazyd, bo od wt go trzyma scierwo, najpierw rzyganie,a od wczoraj sra na potege, caly ufajdolony, nie nadazam z praniem..
mnie nadal brzuch boli i lykam endiexy.. dzieki temu chyba jeszcze sie nie rozlozylam, ale dzis juz blisko :baffled:

my wczoraj milo jak zwykle :-)

ale spiaca jestem okrutnie..

wymioty minely zaczela sie biegunka i goraczka:baffled:
widac bidulek sie zle czuje, ciagle przyklejony do mnie i gada i gada i sie zali:sorry2:
w nocy co pol godziny pobudka bo 'piciuuuu'
mam nadzieje ze mu szybko minie, chociaz nie mam sie co ludzic bedzie caly tydzien z glowy
a ja mam na wt kupe pracy umowionej, na sr tez:dry: zajebioza

reklama
Kasu zdrówka dla Brunia
Aenya wam tez zdrówka
U mnie maja cos smarka znowy :-(
Kasia z M sie pyta jak tam akwarium :)

Czy ktoras z was miała dziecko bezmleczne? Jakie były objawy? Bo cos podejrzewam u swojej małej zaczeły sie jej robic suche plamki na brzuchu, łokciach, nózkach i ulewa nawet godzine po jedzeniu :confused:
Młody chyba tez to ma wczoraj u mamy byla kolezanka co pracuje w przedszkolu dla alergików i po obejrzeniu małego stwierdziła ze to uczulenie na mleko :confused: ale dopiero po 2 latach? wczesniej nic nie było

Do góry