reklama
Nona - ja nie walentynkuję bo mój stary własnie postanowił chyba razem z tobą pozdychac w ten piękny wieczór, ledwo chodzi, jęczy, gorączkuje. (mam okazję odwdzięczyć mu się za pewną sprawę, normalnie o 3 mam ochote go obudzić i stwierdzić że jest pieruńsko zimno, niech rozpala w piecu
) Nic,no na razie leży pod kocem z pilotami naokoło i przerzuca kanały, bosz, jak dziecko....;-)
Młoda chora nadal, ale nie jest gorzej. Szpikuje ją syropem z czosnku...
Nonka - najlepiej to herbata, pod koc, a jak nie przejdzie to do lekarza. Wbrew powszechnym opiniom,że to ,,tylko" wirus, ja jak dostałam antybiotyk, na drugi dzień byłam już jak nowonarodzona, a mnp mój tato który grypę przechodził jeszcze przed naszym przyjazdem do was, właśnie twierdził, ze grypa to wirus i do lekarza nie pójdzie. męczył sie z gorączką 40 stopni 5 dni, do tej pory kaszle. Mój lekarz powiedział,ze owszem, grypa to wirus, ale przy grypie w 80% przypadków osłabiony organizm atakuje bakteria, stąd tez biora się powikłania pogrypowe
A na przyszły sezon szczepię siebie i rodzinę, nie ma bata
nieistotna - fajne kolczyki. Ale jeszcze fajniejszy gest. Brawo dla twojego m

kasu - jak wyżej;-)
I brawa dla niesikających!!! Kurcze,ja nie miałam najmniejszych problemów i z jedną i z drugą, obie pożegnały sie na amen z pieluchami po skończeniu roku.

Młoda chora nadal, ale nie jest gorzej. Szpikuje ją syropem z czosnku...
Nonka - najlepiej to herbata, pod koc, a jak nie przejdzie to do lekarza. Wbrew powszechnym opiniom,że to ,,tylko" wirus, ja jak dostałam antybiotyk, na drugi dzień byłam już jak nowonarodzona, a mnp mój tato który grypę przechodził jeszcze przed naszym przyjazdem do was, właśnie twierdził, ze grypa to wirus i do lekarza nie pójdzie. męczył sie z gorączką 40 stopni 5 dni, do tej pory kaszle. Mój lekarz powiedział,ze owszem, grypa to wirus, ale przy grypie w 80% przypadków osłabiony organizm atakuje bakteria, stąd tez biora się powikłania pogrypowe

A na przyszły sezon szczepię siebie i rodzinę, nie ma bata

nieistotna - fajne kolczyki. Ale jeszcze fajniejszy gest. Brawo dla twojego m

kasu - jak wyżej;-)

I brawa dla niesikających!!! Kurcze,ja nie miałam najmniejszych problemów i z jedną i z drugą, obie pożegnały sie na amen z pieluchami po skończeniu roku.
aaa - i Kiciu - z okazji urodzin życze ci przede wszystkim spełnienia marzeń, zwłaszcza tych o kruszynce-dziewczynce, sto lat ślicznotko!!!

i przedwczorajsze sto lat dla małego Lucjanka vel Lucky'ego. Wszystkiego najlepszego pięciolatku!!!!

i przedwczorajsze sto lat dla małego Lucjanka vel Lucky'ego. Wszystkiego najlepszego pięciolatku!!!!
Ostatnia edycja:
atol
Fanka BB :)
ejo
wszystkim jubilatom zalegle sto lat
nonek na grype cos w typie apo naproxenu lub ibuprofenu tzn p/goraczkowe, p/bolowe i p/zapalne
do tego jakis rutinoscorbin albo rutinacea albo cerutin plus vit C
jakis czosnek, moze byc w kaps, jesli nie da rady w syropie, tran, ecomer albo cos na wzmocnienie i tyle
jesli boli gardlo to plukac albo cos do ssania, syrop na kaszel
i tyle
moja Hanka mega chora, ma wysoka tempe, co sie u niej nie zdarza
mnie tez cos bierze, bo przeciez wiecznie na mnie prycha
czuje sie bynajmniej srednio
pozdr
wszystkim jubilatom zalegle sto lat

nonek na grype cos w typie apo naproxenu lub ibuprofenu tzn p/goraczkowe, p/bolowe i p/zapalne
do tego jakis rutinoscorbin albo rutinacea albo cerutin plus vit C
jakis czosnek, moze byc w kaps, jesli nie da rady w syropie, tran, ecomer albo cos na wzmocnienie i tyle
jesli boli gardlo to plukac albo cos do ssania, syrop na kaszel
i tyle
moja Hanka mega chora, ma wysoka tempe, co sie u niej nie zdarza
mnie tez cos bierze, bo przeciez wiecznie na mnie prycha

czuje sie bynajmniej srednio

pozdr
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Bsz, zdycham.
Atol dzieki za info o lekach.
Z tymi fabrykami urody- to we wro sa chyba trzy niestety. Sama nie mam koncepcji za bardzo, albo polska nazwa albo wloska ( kocham wlochy). Choc to co kasu podala tez mi sie podoba.
Atol dzieki za info o lekach.
Z tymi fabrykami urody- to we wro sa chyba trzy niestety. Sama nie mam koncepcji za bardzo, albo polska nazwa albo wloska ( kocham wlochy). Choc to co kasu podala tez mi sie podoba.
Nona factory 
znowu mnie coś w gardle drapie. Fak, ileż można???? Na szczęście glut już lepiej.
Dziś rano sie pobiły, ku rwa mać, nie wytrzymam z nimi, mam ochote obie sprzedać na allegro albo sama gdzieś uciec na miesiąc
Nat już w ogóle coś wstąpiło, awantura z wrzaskami i biciem o wszystko, o każde gó wno, nic nie działa na nią, ani prośby ani groźby ani płacz, jasny gwint, zna ktoś jakieś gusła????

znowu mnie coś w gardle drapie. Fak, ileż można???? Na szczęście glut już lepiej.
Dziś rano sie pobiły, ku rwa mać, nie wytrzymam z nimi, mam ochote obie sprzedać na allegro albo sama gdzieś uciec na miesiąc

Nat już w ogóle coś wstąpiło, awantura z wrzaskami i biciem o wszystko, o każde gó wno, nic nie działa na nią, ani prośby ani groźby ani płacz, jasny gwint, zna ktoś jakieś gusła????

..aenye
Mama grudniowa'06
ja bym postawila na jakies modne - nowoczesne slowa, w typie system, spa, wellness, design ;-) budza skojarzenia ze sterylnoscia, byciem nowym itp ;-) np beauty system, body design, body care, a jak z wloska, to moze bella, bellissima?
wspolczuje grypska :-(
nieistotna, wow! cos ruszylo u was? jakies cieplejsze tendencje?
wszystkiego naj naj dla Luckiego i Kici!
i Ditce za tivi i cyfre!
u nas walentynki fajowe, resto, kino i seks, plus wyspanie,bo dzieci u babci ;-) dopiero jedziemy po nich!
reszta pozniej
wspolczuje grypska :-(
nieistotna, wow! cos ruszylo u was? jakies cieplejsze tendencje?
wszystkiego naj naj dla Luckiego i Kici!
i Ditce za tivi i cyfre!
u nas walentynki fajowe, resto, kino i seks, plus wyspanie,bo dzieci u babci ;-) dopiero jedziemy po nich!
reszta pozniej
reklama