reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nona - ja nie walentynkuję bo mój stary własnie postanowił chyba razem z tobą pozdychac w ten piękny wieczór, ledwo chodzi, jęczy, gorączkuje. (mam okazję odwdzięczyć mu się za pewną sprawę, normalnie o 3 mam ochote go obudzić i stwierdzić że jest pieruńsko zimno, niech rozpala w piecu:cool2:) Nic,no na razie leży pod kocem z pilotami naokoło i przerzuca kanały, bosz, jak dziecko....;-)
Młoda chora nadal, ale nie jest gorzej. Szpikuje ją syropem z czosnku...
Nonka - najlepiej to herbata, pod koc, a jak nie przejdzie to do lekarza. Wbrew powszechnym opiniom,że to ,,tylko" wirus, ja jak dostałam antybiotyk, na drugi dzień byłam już jak nowonarodzona, a mnp mój tato który grypę przechodził jeszcze przed naszym przyjazdem do was, właśnie twierdził, ze grypa to wirus i do lekarza nie pójdzie. męczył sie z gorączką 40 stopni 5 dni, do tej pory kaszle. Mój lekarz powiedział,ze owszem, grypa to wirus, ale przy grypie w 80% przypadków osłabiony organizm atakuje bakteria, stąd tez biora się powikłania pogrypowe:dry:
A na przyszły sezon szczepię siebie i rodzinę, nie ma bata:dry:

nieistotna - fajne kolczyki. Ale jeszcze fajniejszy gest. Brawo dla twojego m:tak::tak:
kasu - jak wyżej;-):-D

I brawa dla niesikających!!! Kurcze,ja nie miałam najmniejszych problemów i z jedną i z drugą, obie pożegnały sie na amen z pieluchami po skończeniu roku.

aaa - i Kiciu - z okazji urodzin życze ci przede wszystkim spełnienia marzeń, zwłaszcza tych o kruszynce-dziewczynce, sto lat ślicznotko!!!:tak::tak::tak:

i przedwczorajsze sto lat dla małego Lucjanka vel Lucky'ego. Wszystkiego najlepszego pięciolatku!!!!

Ostatnia edycja:
ejo

wszystkim jubilatom zalegle sto lat:-D

nonek na grype cos w typie apo naproxenu lub ibuprofenu tzn p/goraczkowe, p/bolowe i p/zapalne

do tego jakis rutinoscorbin albo rutinacea albo cerutin plus vit C

jakis czosnek, moze byc w kaps, jesli nie da rady w syropie, tran, ecomer albo cos na wzmocnienie i tyle

jesli boli gardlo to plukac albo cos do ssania, syrop na kaszel

i tyle

moja Hanka mega chora, ma wysoka tempe, co sie u niej nie zdarza

mnie tez cos bierze, bo przeciez wiecznie na mnie prycha:baffled:

czuje sie bynajmniej srednio:dry:

pozdr

aaaa i myslalam nad ta nazwa i wymyslilam fabryka urody, ale sprawdzalam na necie i jest taki salon w wawie, nie wiem czy to znaczy ze nazwa zastrzezona?

w takim razie moze beauty factory?

teraz to modne te fabryki sa:-D

Bsz, zdycham.

Atol dzieki za info o lekach.
Z tymi fabrykami urody- to we wro sa chyba trzy niestety. Sama nie mam koncepcji za bardzo, albo polska nazwa albo wloska ( kocham wlochy). Choc to co kasu podala tez mi sie podoba.

Nona factory :cool2:

znowu mnie coś w gardle drapie. Fak, ileż można???? Na szczęście glut już lepiej.
Dziś rano sie pobiły, ku rwa mać, nie wytrzymam z nimi, mam ochote obie sprzedać na allegro albo sama gdzieś uciec na miesiąc:crazy:
Nat już w ogóle coś wstąpiło, awantura z wrzaskami i biciem o wszystko, o każde gó wno, nic nie działa na nią, ani prośby ani groźby ani płacz, jasny gwint, zna ktoś jakieś gusła????:crazy:

ja bym postawila na jakies modne - nowoczesne slowa, w typie system, spa, wellness, design ;-) budza skojarzenia ze sterylnoscia, byciem nowym itp ;-) np beauty system, body design, body care, a jak z wloska, to moze bella, bellissima?
wspolczuje grypska :-(

nieistotna
, wow! cos ruszylo u was? jakies cieplejsze tendencje?

wszystkiego naj naj dla Luckiego i Kici!

i Ditce za tivi i cyfre!

u nas walentynki fajowe, resto, kino i seks, plus wyspanie,bo dzieci u babci ;-) dopiero jedziemy po nich!

reszta pozniej

a nas zasypuje.
Jest już z pół metra śniegu wszędzie, szok:-D
Kurde, a tu narty stoją w kącie i czekaja bo wszyscy chorzy:confused2:

reklama
Do góry