reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ejo

my tez walntynek nie obchodzimy, nie ten etap:sorry2:

tak jak u kasi, prezenty bez okazji, swietowanie jak akurat mamy okazje tzn dzieci nie ma i takie tam:-D

nie no u nony to takie pierwsze skojarzenie, ale tez niezbyt mi sie podoba, a wolisz jakas polska nazwe czy np angielska?

z tym terminem na wypad do Londka, to tez mysle bllizej kwietnia, tez musze kase uzbierac:-p

w kazdym razie chcialabym wiedziec wczesniej, bo musze w pracy zaklepac coby nikt inny nie chcial wyjezdzac no i t musi wziac urlop, zeby z dziecmi zostac

ja mialam dzis noc maskaryczna, Hanka tak dala czadu ze hej

do 23 spac nie chciala, caly czas cos

a to picie

a to plecy swedza

a to noga boli:baffled:

a potem w nocy jeki, placze, echhhh

a dzis sie obudzila i jest chora:baffled::baffled::wściekła/y:

atol - Mój glut tez chory, w nocy wstawała, bo miała gorączkę, kaszel, robiłam jej inhalacje, wciskałam syrop z czosnku, ciekawe czy przejdzie, czy trzeba będzie antybiotyk, faaaaak:-:)-:)baffled::angry:

My walentynki obchodzimy na zasadzie drobnych prezencików, może bardziej uroczystej kolacji z winem itp, ja tam lubię takie mini ,,święta". A zreszta A tez mi kupuje prezenciki bez okzaji, np ostatnio w Świdnicy u kate poszliśmy z Asią zwiedzić starówkę i przechodzac obok stoiska z kwiatami, A mi kupił różyczkę:tak:
A z tym tv tak jakoś wyszło, bo i tak mieliśmy w planach kupno więc stwierdziliśmy że jeśli już jest okazja to czemu nie:-D

witam sie z rana
u nas noc straszna, nie wiem czy sarze zeby nie ida.

Musze sie pochwalic ze Mercunia juz 5ta noc spi bez sikania, codziennie rano dostaje naklejke w prezencie gdy pielucha jest sucha, raz nawet obudzila nas w nocy ze chce siku zrobic.

Pingwinku moj od prawie miesiaca spi bez pieluchy, normalnie wola na nocnik w nocy, zwykle nawet po 2 razy, oczywiscie zdarzyly sie 3 wpadki no ale to pikus, ceratka na materacu i wio :)
Trzymam kciuki by sie udalo

Ja z okazji walentynek dostalam piekne srebrne kolczyki a moj macin serduszka Milka hehe

Witam sie i ja
Gratki dla nie sikajacych w nocy :tak: u nas uwstecznił sie filip strasznie i duje w gacie nawet w ciagu dnia :-(
Nocka nawet nawet u was poza nie wiem jaka iloscia karmien małej i odciaganiu jej glutów
:happy:Dita fajny prezent
Nieistotna pokarz kolczyki
No własnie Nonek 0nazwa bardziej po naszemu czy z obca?
Wsztystkim chorowitkom zdrówka zycze

hej kobiety
my tez niby nie obchodzimy walentynek, ale kupilam malzowi walentynkowa paczuszke z Lush; D. tez pamietal, rano przywiezli z kwiaciarni wielki bukiet czerwonych roz, bossski:-D
ale mi milo:-D

no i gratuluje dzieciaczkom nocniczkowym, my sikamy do kibelka w dzien, ale pielucha musi byc:sorry2: czekam na lato, maja cala grupe trenowac:tak:

Nonek a moze skincare albo skinworks
u nony:baffled:

milego dzionka zycze, my spadamy na spacerek;-)

111t1cj.jpg

Kasu taki bukiet to potrafi humor poprawic hehe

reklama
Nieistotna sliczne, naprawde sie postaral gosc.
Mnie pokochala grypa dzis. Rano bylam zdrowa, popoludniu strzal 39 st na liczniku, ku r f a. Dostalam niezly opier papier od siostry, ze wychodze z domu.

Kasu super, ze jest ci dobrze.

Manka kiedys nie sikala w nocy, niestety od czasow Istebnej znow zaczela i sika. Niestety dopoki ona w nocy je nie ma szans na odpieluchowanie. Wiosna sie zabiore za nia, ilez mozna ciagnac butle.

Atol ratuj, co na grype jest dobre i na goraczke? Mam gripex, apo-naproksen, ibuprom. Reszte zezarl stary.

Do góry