reklama
atol
Fanka BB :)
ejo
my tez walntynek nie obchodzimy, nie ten etap
tak jak u kasi, prezenty bez okazji, swietowanie jak akurat mamy okazje tzn dzieci nie ma i takie tam
nie no u nony to takie pierwsze skojarzenie, ale tez niezbyt mi sie podoba, a wolisz jakas polska nazwe czy np angielska?
z tym terminem na wypad do Londka, to tez mysle bllizej kwietnia, tez musze kase uzbierac
w kazdym razie chcialabym wiedziec wczesniej, bo musze w pracy zaklepac coby nikt inny nie chcial wyjezdzac no i t musi wziac urlop, zeby z dziecmi zostac
ja mialam dzis noc maskaryczna, Hanka tak dala czadu ze hej
do 23 spac nie chciala, caly czas cos
a to picie
a to plecy swedza
a to noga boli
a potem w nocy jeki, placze, echhhh
a dzis sie obudzila i jest chora

my tez walntynek nie obchodzimy, nie ten etap

tak jak u kasi, prezenty bez okazji, swietowanie jak akurat mamy okazje tzn dzieci nie ma i takie tam

nie no u nony to takie pierwsze skojarzenie, ale tez niezbyt mi sie podoba, a wolisz jakas polska nazwe czy np angielska?
z tym terminem na wypad do Londka, to tez mysle bllizej kwietnia, tez musze kase uzbierac

w kazdym razie chcialabym wiedziec wczesniej, bo musze w pracy zaklepac coby nikt inny nie chcial wyjezdzac no i t musi wziac urlop, zeby z dziecmi zostac
ja mialam dzis noc maskaryczna, Hanka tak dala czadu ze hej
do 23 spac nie chciala, caly czas cos
a to picie
a to plecy swedza
a to noga boli

a potem w nocy jeki, placze, echhhh
a dzis sie obudzila i jest chora

atol - Mój glut tez chory, w nocy wstawała, bo miała gorączkę, kaszel, robiłam jej inhalacje, wciskałam syrop z czosnku, ciekawe czy przejdzie, czy trzeba będzie antybiotyk, faaaaak:-
-
baffled:
My walentynki obchodzimy na zasadzie drobnych prezencików, może bardziej uroczystej kolacji z winem itp, ja tam lubię takie mini ,,święta". A zreszta A tez mi kupuje prezenciki bez okzaji, np ostatnio w Świdnicy u kate poszliśmy z Asią zwiedzić starówkę i przechodzac obok stoiska z kwiatami, A mi kupił różyczkę
A z tym tv tak jakoś wyszło, bo i tak mieliśmy w planach kupno więc stwierdziliśmy że jeśli już jest okazja to czemu nie

My walentynki obchodzimy na zasadzie drobnych prezencików, może bardziej uroczystej kolacji z winem itp, ja tam lubię takie mini ,,święta". A zreszta A tez mi kupuje prezenciki bez okzaji, np ostatnio w Świdnicy u kate poszliśmy z Asią zwiedzić starówkę i przechodzac obok stoiska z kwiatami, A mi kupił różyczkę

A z tym tv tak jakoś wyszło, bo i tak mieliśmy w planach kupno więc stwierdziliśmy że jeśli już jest okazja to czemu nie

witam sie z rana
u nas noc straszna, nie wiem czy sarze zeby nie ida.
Musze sie pochwalic ze Mercunia juz 5ta noc spi bez sikania, codziennie rano dostaje naklejke w prezencie gdy pielucha jest sucha, raz nawet obudzila nas w nocy ze chce siku zrobic.
u nas noc straszna, nie wiem czy sarze zeby nie ida.
Musze sie pochwalic ze Mercunia juz 5ta noc spi bez sikania, codziennie rano dostaje naklejke w prezencie gdy pielucha jest sucha, raz nawet obudzila nas w nocy ze chce siku zrobic.
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Pingwinku moj od prawie miesiaca spi bez pieluchy, normalnie wola na nocnik w nocy, zwykle nawet po 2 razy, oczywiscie zdarzyly sie 3 wpadki no ale to pikus, ceratka na materacu i wio 
Trzymam kciuki by sie udalo
Ja z okazji walentynek dostalam piekne srebrne kolczyki a moj macin serduszka Milka hehe
Trzymam kciuki by sie udalo
Ja z okazji walentynek dostalam piekne srebrne kolczyki a moj macin serduszka Milka hehe
kamila1983
Fanka BB :)
Witam sie i ja
Gratki dla nie sikajacych w nocy
u nas uwstecznił sie filip strasznie i duje w gacie nawet w ciagu dnia :-(
Nocka nawet nawet u was poza nie wiem jaka iloscia karmien małej i odciaganiu jej glutów
Dita fajny prezent
Nieistotna pokarz kolczyki
No własnie Nonek 0nazwa bardziej po naszemu czy z obca?
Wsztystkim chorowitkom zdrówka zycze
Gratki dla nie sikajacych w nocy

Nocka nawet nawet u was poza nie wiem jaka iloscia karmien małej i odciaganiu jej glutów

Nieistotna pokarz kolczyki
No własnie Nonek 0nazwa bardziej po naszemu czy z obca?
Wsztystkim chorowitkom zdrówka zycze
kasuelf
mama grudniowa'06
hej kobiety
my tez niby nie obchodzimy walentynek, ale kupilam malzowi walentynkowa paczuszke z Lush; D. tez pamietal, rano przywiezli z kwiaciarni wielki bukiet czerwonych roz, bossski
ale mi milo
no i gratuluje dzieciaczkom nocniczkowym, my sikamy do kibelka w dzien, ale pielucha musi byc
czekam na lato, maja cala grupe trenowac
Nonek a moze skincare albo skinworks
u nony
milego dzionka zycze, my spadamy na spacerek;-)
my tez niby nie obchodzimy walentynek, ale kupilam malzowi walentynkowa paczuszke z Lush; D. tez pamietal, rano przywiezli z kwiaciarni wielki bukiet czerwonych roz, bossski

ale mi milo

no i gratuluje dzieciaczkom nocniczkowym, my sikamy do kibelka w dzien, ale pielucha musi byc

Nonek a moze skincare albo skinworks
u nony

milego dzionka zycze, my spadamy na spacerek;-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator

Kasu taki bukiet to potrafi humor poprawic hehe
kasuelf
mama grudniowa'06
a no potrafi, kolczyki chyba tez, co;-)
a ja sie ostatnio czuje baaardzo kochana
a ja sie ostatnio czuje baaardzo kochana

reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Nieistotna sliczne, naprawde sie postaral gosc.
Mnie pokochala grypa dzis. Rano bylam zdrowa, popoludniu strzal 39 st na liczniku, ku r f a. Dostalam niezly opier papier od siostry, ze wychodze z domu.
Kasu super, ze jest ci dobrze.
Manka kiedys nie sikala w nocy, niestety od czasow Istebnej znow zaczela i sika. Niestety dopoki ona w nocy je nie ma szans na odpieluchowanie. Wiosna sie zabiore za nia, ilez mozna ciagnac butle.
Atol ratuj, co na grype jest dobre i na goraczke? Mam gripex, apo-naproksen, ibuprom. Reszte zezarl stary.
Mnie pokochala grypa dzis. Rano bylam zdrowa, popoludniu strzal 39 st na liczniku, ku r f a. Dostalam niezly opier papier od siostry, ze wychodze z domu.
Kasu super, ze jest ci dobrze.
Manka kiedys nie sikala w nocy, niestety od czasow Istebnej znow zaczela i sika. Niestety dopoki ona w nocy je nie ma szans na odpieluchowanie. Wiosna sie zabiore za nia, ilez mozna ciagnac butle.
Atol ratuj, co na grype jest dobre i na goraczke? Mam gripex, apo-naproksen, ibuprom. Reszte zezarl stary.