reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar dziś imrodzinki :-) Wszystkiego naj naj imprezowa mamo! :-):-):-)

A u nas z Piotrulem już ok, jeszcze ma problemy jedzeniowo-kupowe przez antybiotyk, ale myślę że będzie ok. O chorobie już zapomniał, tylko kaszle jeszcze trochę, ale śpi już bez problemu całe noce i super pogodny i biegający w dzień.
U mnie wczoraj jakies tajemnicze skurcze za to - 12 godzin skurcze co 6 min, nie przechodziło po nospie itd... ale w końcu przeszły. Torba nadal nie spakowana :-D
No przecież jeszcze 2 tyg. do terminu, nie? ;-) W środę idę do gina, zobaczymy co powie, pewnie że nic nie widać jakby miał się rodzić.
A dziś lazłam na badania krwi zgięta w pół, potwór się wkręca w kanał i robi mamie wielki pain. Trochę ze mnie widowisko dla osiedla :-D
Za to spadły mi estrogeny przed porodem, przez co mniej swędzi, za to do szału doprowadza mnie Piotruś. Jak słyszę jak kwęczy to mam ochotę wyrzucić przez okno, normalnie aż nie wierzę że to jest AŻ TAK hormonalne. Zwykle mnie kompletnie nie rusza jego biadolenie, a teraz jakby mnie kto przestawił. Współczuję facetom, naprawdę. :-D

reklama
hej!

Sugar najlepszego!!
Kate jakos przeoczylam twojego maila, narazie jestem w stepnie umowiona z jedna ekipa, jak sie nie dogadamy to sie usmiechne :)
Lucky sciskam, oby T szybko wracal (kiedy teraz bedzie). no i jak Dominis dzisiaj?
Roni jak Johny? Plumek tez sie dzis obudzil z katarkiem.
Pingwinku jeszcze troszeczke! trzymam kcuiki!
Kasia super ze maly juz ok. a z nastrojami ciazowymi tak to juz jest, niebawem mina :)
Maja super lozko , w anglii kupiliscie?
Aenye wklej foto z wesela!!

pozdrawiam

Sugar sto lat panienko:)

Kicia hehe no raczej takiej wielkosci rzeczy z Pl nie transportujemy bo to by sie z celem mijalo;-)

Alez sie nasyfilo u nas w domu przez weekend. Ale juz ogarnelam na szczescie.
Musze jakies buty i kilka par spodni kupic mojemu dziecku bo wszystko za male.

Sugar wszyskiego naj! :tak: spelnienia marzen, duzo szcescia i milosci:happy:
Pingwinek 3 maj sie kobietko:happy:
Lucky super ze Dominis lepiej, duzo sil na okres rozlaki. Bedzie dobrze cudna kobieto;-)
Kasiu dobrze ze Pepe wydobrzal:tak:
Kicia i jak Olafek w zlobku?

Eh jak mi smutno kiedy nieziela sie konczy:-(
obiadek za nami, lecimy na spacerek .dzis wieczorem pierwsze zajecia mam w szkole:-D

Sugar wszystkiego co tylko dla Ciebie najlepsze.... żyj sto lat nasz kochany barwny ptaku

Sara witaj

Buziaki dla wszystkich!

Kasu jest ok, nie placze, panie go chwala ze grzeczny.
a jak u was? przyzwyczail sie juz Bruncio?

hej Sara co u was??

reklama
od 2 tyg przyzwyczajony zosaje na caly dzien 9-17/18 3 dni w tyg
je b.duzo, spi z dziecmi , b.grzeczny:tak: czasem ma gorszy dzien ze poplakusia jak go zostawiamy ale generalnie ok:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry