reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej
U nas był ciężki dzień,całą sobotę i niedzielę chodziłam i szukałąm sukienki ślubnej i niestety nic,owszem były ale takie ceny że szkoda gadać nie na moją kieszeń.W najgorszym przypadku wypożyczę w Polsce w moim mieście ale będę miała na to tylko 2 dni więc pewnie nie uda mi się znalezść czegoś konkretnego,jestem załamana.Alanek właśnie siedz u mnie na kolankach i czyta forum hehe:-) Nawet nie mam czasu na wklejenie fotek ale postaram się zrobić to jak najszybciej.
A teraz mykamy spać.
Życzymy wszystkim kolorowych snów
Dobranoc:-)

reklama
Hej:-)

i ja się witam z poimprezowego /łojjj/ placu boju:-D

u nas był fałszywy alarm, jeśli chodzi o chorobę, chyba, że zwalczyła wirusa w kilka godzin
bo wredna matka nie podała nic na gorączkę:laugh2:
tzn. nie było nawet 38 stopni, więc nie podawałam i przetrzymałam cholerę /czyt. wirusa czy inny badziew/
Nata spała ze mną, na wszelki wypadek
ale nic nie było i rano wstała jak gdyby nigdy nic

Wszystkie WAs ściskam i całuję gorrrąco
zdrówka dzieciom wsiem życzę
Lucky kochana ty bidulko... mocno przytulam:tak:

jeju, a my dziś cały dzien nad jeziorem, było bosko. Wstawiłam zdjęcia na ,,nasze buźki"

Ja chce jeszcze lata!!! i wakacji!!!! hehe;-)

Chorowitki - zdrrrówka!!!!! ... chociaz nie wiem, czy przypadkiem Natka sobie pęcherza nad tym jeziorem nie przeziębiła, bo coś często sika... ale nie sposób było ją wyciągnąć z wody mimoże usta aż sine miała ;-)

Hej

Pojechał.
Buuuuuuuuuuu
No nic trza sie do roboty brać.
Jakoś przetrwałam pierwszy wieczór. Łosie śpią.

Agaton T "za chlebem" wyjechal.
Aenye, Sugar, Nonek, Maju Fajnie ze wam sie imprezy udaly.
Kiedyś też odrobie imprezy. Jak łośki podrosną.
Agnieszka no serio mało czasu na suknie slubną.
Kate :* i dziękuję. Dam rade ;)
Dita termoforek do wyrka, herbatę z sokiem żurawinowym i dużo wit C, ciepłe galoty i będzie git.
Roni dzięki za odp o lekach. Mail poszedł na gg.

aaa - lucky - nie doczytałam. U nas to mucosolvan w kroplach do inhalacji był zawsze przepisywany - wykrztuśny, nie wiem czy przypadkiem nie na receptę...
A i tak inhalacje samą solą fizjologiczną są bardzo skuteczne. Dobrze ze juz lepiej.

A jak Pitulek kasi_z?

Maja, aenye
- fajnie wam, sama potańczyłabym ech..;-)

sugar, nonek - super i wcale się nie dziwię zachwytem nad noną;-)

wpadam się przywitac i powiedziec, że u nas OK
i złożyc zaległe i bieżące życzenia dla solenizantów
wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
buziaki dla chorowitków

Sugar bejbe wszystkiego naj!!!!!!
z okazji urodzin i imienin jednocześnie!!

buziam Was wszystkie i jak tylko troche czasu mi skapnie to się odezwę!

witam sie z rana i wszystkie pozdrawiam

Dzisiaj do lekarza,ciekawe co mi powie, trzymajcie kciuki zeby stweirdzil chociaz minimalne rozwarcie,bo juz chce mi sie rodzic :-D:-D:-D

Sugar wszystkiego najpiekniejszego dla Ciebie kochana kobitko

reklama
Sie Witam:-)
Sugar Slonce Ty moje, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego Swieta! Bo naprawde to dzis sa Twoje urodziny:-):-):-).
Nie sciemniaj tutaj;-). Byl tylko jeden niezrownowazony psychicznie, ktory byl w pijanym widzie:-p.
Ja powiem jedno, naprawde super hiper sie bawilam. Chyba do nastepnego razu zostane abstynentka.

Widze, ze nie tylko u nas byl bardzo goracy weekend.

Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
Pingwinku juz za chwileczke, juz za momencik.....:-):-):-)

Ja zabieram sie za sprzatanie, bo syf na maksa w chalupie.

Do góry