reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejosy

widze ze tu ruch jak na marszalkowskiej ;-)

ja dzis z psiapsiolami kupowalam gadzety na panienski wieczorek naszej bejbe :-D i rajd po chyba wszystkich gdynskich sexshopach (z Masa w wozku :rofl2: :-D ) jesu ale fajosko bylo :-D przymierzalysmy rozne przebrania, smakowalysmy zele itp ;-) mam pare pomyslow, ktore wprowadze w czyn we wlasnym domu, a raczej lozku :-D

sugar
, mow konkretnie :tak: no i gratki fajnych pracowych planow, ja na razie marze o karierze tylko ;-) ale jak juz zaczne, to... ;-) hehehehe, marzenia scietej glowy poki co... 3 lata studiow minimum jeszcze przede mna..

a, i wlasnie powiesilismy W KONCU jakies firanki w salonie, kuchni i w sypialni - znaczy sie w kuchni i salonie panele, firanki tylko w spaniowym.
fajno tak upiekszac domek :-) a z racji imprezy robimy generalne porzadki, upiekszanie wlasnie. i jutro bede wybierac fotki z sesji, co ja mialam w ciazy, no i z takich normalnych zdjec. mam do wypelnienia i zawieszenia 20 roznych ramek :-D
to tak zeby dom przypominal dom.. ;-)

buziaki!

reklama
Ilona u mnie jest Mama i chce jechać na tropikalne wyspy pod berlin
i właśnie nie wiem kiedy sobie zarzyczy ten wyjazd:dry:
wstępnie możemy się na piątek zgadać - gdyby jednak coś się zmieniło dam znać

idę coś wszamać

Sugar piątka:-(

ja mam jakies totalne ilosci zdjec do powieszenia, nie wspomne o jakichs grafikach, bochomazach i innych rzeczach jakie wisza mi moi artystyczni znajomi
szewc bez butow chodzi

cześć kochane...

Alicja ma mega uczulenie na niewiadomo co, wędlina ,świeże owoce, m.krowie, pomidory, czekolada....i co jeszcze sama nie wiem, jest zsypana krostami podajemy Zyrtex i wapno, smarujemy maścią i żadnych efektów:no:.... jutro dzwonię do lekarza co dalej robić bo to trwa już drugi tydzień....ile trzeba walczyć z taką uczuleniową wysypką:confused:?

a ja nie mam co wieszać na ścianach:dry:... chyba nie mam utalentowanych znajomych:-(

aenye no to może być ostro z takimi gadżetami....:-p

sugar jak dzisiaj....???

elou
Bruniasy dzis w przedszkolu do 15, odwalilam juz pranie i pozadki teraz zakupy bo wszystko sie konczy:happy:

cosmo nie wiedzialam ze chodzenie do prusa moze swiadczyc o madrosci:dry:
kiedys to byla bardzo dobra szkola, teraz juz nie:no: z tego co wiem to teraz poloczyli je z gimnazjum i podstawowka w zespol szkol, stara kadra odeszla na emerytury/poumierala:-( i po prusie... a tak szczerze to mnie a szkola wykonczyla psychicznie

sugar nie lam sie, glowa do gory!

agutka powodzenia w walce z wysypka!!

Helow babki :-)
U mnie gołe sciane :-D:-D do pwieszenia masa rzeczy zdjecia do wywołania puste ramki brak wiartarki ale sie moze niedługo zabierzemy za to :-D
Patrycja pokaz zdjecia z ciazy z sesji :tak: bom ciekawa strasznia
Suger głowa do pionu :tak:
Agutka współczuje wysypki u małej

Zrobiłam wczorak 10 słoików ogórkow korniszonych :-) to tak na wstep moich szalenstw przetworowych w tym roku :-) jutro bede robic ogorasy z tabasco szkoda ze nie pojem bo pewnie bede cycolic

Agutek, nawet do 3 tygodni, a nawet do 2 m-cy czasem może się utrzymywać. Ale po leczeniu w kilka dni powinno znikać. My używaliśmy fenistilu w kropelkach (3x po 5 kropelek dziennie) i zeszło w dwa dni. Może wcale nie byc od jedzenia, a od np. kosmetyków albo pieluch/chusteczek (czasem coś zmienią znienacka w składzie), albo wirusowe też. :happy:

Kasiu...a jak by to miało być wirusowe to jak myślisz można podać ten engystrol homeopatyczny, bo tą maścią Chlorochinaldin/ nie wiem jak się pisze ale tak się nazywa jak tabletki do ssania na gardło/ smaruję ją już 4 dzień i nie za bardzo działa:dry:, a ZYrtex już drugi tydzień i wapno też.......czy jakaś różnica w wyglądzie jest pomiędzy wysypką alergiczną a wirusową?.... bo np ona na brzuszku nie ma krostek głównie to rączki do łokcia+ dłonie i nóżki uda+ stopki a poniżej kolanek to mało co?... kurcze pierwszy raz cos takiego nam się zdarzyło:baffled:

reklama
O ja jaki tu ruch dzisiaj :-)
Mały własnie sie pluska z tatą :happy: a ja sie zabieram za kolacyjke bo mamy ochote na pełen romantyzmu wieczór świeczki i inne takie ;-) szkoda tylko ze bez winka , czas ucieka niedługo bedzie nas tłum dwójka dzieci do opanowania
buziam i spadam

Do góry