reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nadrabiam zaległości....

Cosmo ten Twój ślubny...to jakiś psychol...( i tu bardzo Cię przepraszam za określenie tego ktosia, ale dla mnie to on leczyć się powinien) nie trać życia z tym człowiekiem, bo kiedyś może z tego wyniknąć jakieś nieszczęście...a im szybciej dasz sobie z nim spokój tym szybciej dojdziesz do siebie i ułożysz sobie życie...za fajna i za młoda z Ciebie kobitka żebyś się dawała tak upokarzać, a za nim powiesz mu o rozwodzie / jeżeli oczywiście się na niego zdecydujesz/ to nazbieraj kilka dowodów przeciw niemu....nawet nagraj go na dyktafonie.... szkoda że tych jego rozmów na gg z tym babsztylem nie skopiowałaś .. tzn ja bym Print Screena zrobiła, zapisała i coś by było....to troszkę okrutne, ale Ty teraz musisz myśleć o sobie i o dzieciach....a niech płaci słone alimenty......skoro nie potrafi docenić tego co ma...:confused:
Cosmo a jak będę z mężem jechała na kontrolę oczu do Katowic to wpraszam się do Ciebie na kawę i chwilkę odpoczynku:sorry2:

Sugar to pisz jak by co to będziemy oglądać:tak:

Kasia a może go zawiało, jeżeli ma klimę w pracy to ja to obstawiam:baffled:, Piotrulinek :-(życzę uśmiechu przez sen a nie płaczu:confused:

Aenye jak ty na tych wczasach wytrzymałaś bez marketów i zakupów:sorry2:, musisz częściej wyjeżdżać od razu budżet domowy wzrośnie:laugh2:

Kamila :-D uśmiałam sie z tego rodzą na potęgę

Dita dasz radę, jeszcze nie dowierzam że się zdecydowałaś;-), 3mam kciuki:tak:

Nieistotna buziaki dla Was, a próbowałaś ten tran co kiedyś dziewczyny pisały, może on by go wzmocnił:confused:

Kasu co do tatu... fakt na pewno było Ci troszkę dziwnie jak gapie dawali głupie komentarze.....ale czy to zmieniło Twoje podejście do Twojego wyglądu......myślę że nie i ważne abyś Ty się dobrze czuła a inni ludzie..... to kwestia przyzwyczajenia , widzą Cię pierwszy raz to przyglądają się dziwnie ....widzą drugi raz to Cię poznają na ulicy....widzą trzeci raz zastanawiają się nie nad Twoimi tatu tylko nad tym kim jesteś....a jak Cię widzą kolejny raz to zapominają że wyglądasz inaczej i widzą w Tobie żonę , matkę i kobietę..........a jak by widywali Cię codziennie i na dodatek poznali by Cię osobiście to daję sobie rękę uciąć że zastanawiali by się nad własnym tatu:tak:, więc luzik ..........a mi się podoba Twoje tatu, choć wiem że sama bym się nie zdecydowała ... bo ja taka jakaś szara myszka jestem:sorry2:

...a i jeszcze co do tolerancji tak jak pisałam na innym wątku mamy wesele w rodzinie 17 latka w ciąży:yes:, mieszkają na wsi, moja ciocia to chyba z domu nie wychodzi ze wstydu :baffled:, .... a co będzie za parę miesięcy...śmiganie z wózkiem po wsi a wszystkie babki będą mówiły jakie to śliczne bobo i wszysko co złe pójdzie w zapomnienie:tak:.... takie życie

Lucky jak tam chorowitki

i co jeszcze.....odpieluchowanym GRATKI:tak:

reklama
Agutka super już się doczekac nie mogę :tak:

Nonek ja do Wro się wybieram w niedługim czasie, ale tylko na 1 dzień, może umówimy się na lody gdzieś (lody moja słabość :zawstydzona/y:)

Ja wlasnie od kumpeli wrocilam.Podrinkowalysmy troche, posmialysmy sie jak za starych dobrych czasow. Pyza na dzialce z moja mama na noc.
Alez mi sie nie chce do tesciow jechac...szok:szok:

Sugar a jak dlugo w Londku bedziesz? Koniecznie jakies spotkanko trza zorganizowac.:tak:

Kamila Ty masz poczucie humoru hehe:-D

Pati to bylo zupelnie bez urazy;-)Kazdy lubi co innego:laugh2:

Ja to jakas inna jestem.
Jak dziecko w domu to mi sie spac chce a jak moge sie wyspac to wcale mi sie nie chce.
Lece zaraz na dzialeczke bo upal znow dzis i stesknilam sie za pyzaczkiem moim.

elou, ja dzis wstalam z Bruniem o 6:dry:
na 9 lecimy do przedszkola,ciekawe jak bedzie po przerwie wakacyjnej:confused::baffled:

Agutka masz racje nie zmienilo o podejscia do mojego wygladu, na pewno nie przestane sie tatuowac i nie bede ukrywac tatuazy:sorry2: uswiadomilo mi o jednak jak wiele jest nietolerancyjnych ludzi na swiecie:-(

maja zazdroszcze udanego wieczorku:tak:

Sugar kiedy i na ile przyjezdzasz?

Ostatnia edycja:
Wlasnie sie zorientowalam ze moj M ma lot nie jutro tylko w piatek ... dobrze ze nie pojechal jutro rano na lotnisko bo by sie niezle wkurzyl hehe. Gapy z nas.

Alez mi smutno stad wyjezdzac...:frown::frown::-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
bede in london od 6 listopada jakos ok 4-5 dni, stary ma tam jakies nagrania i jedzie sluzbowo a ja z nim ;-)

nonek bo ja na maku prawie wcale nie odpalam gg bo tu ma inny program do gadu i korzystam caly czas ze skajpa

jutro ide do agencji na jakas rozmowe www.photo-shop.pl :-)
i jeszcze jedno wyslalam na asystentke producenta hehe ale to juz filmowo

wczoraj bylam z mlodym w jego zlobku zobaczyc, jest super, teraz tylko trzeba jakos ogarnac zeby dostosowac godz etc

Do góry