reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czesc czesc ... sie melduje zanim goscie sie zjada.

Wsio gotowe do imprezki tylko kumpela mnie wkurzyla ale to pozniej na ns.
Pogoda super Pyzak znow w basenie pol dnia spedzil.

OK spadam bo juz pierwsi goscie sa.

Wszystkiego najlepszego dla Aneczek. Zyjcie nam sto lat.

reklama
melduje się spalona na cacy :dry:

Aniom wszystkiego NAJ!!!!!!!!

Pati super gratuluje przespanych nocek i imprezy
Dita no i dobre postanowienie tak trzymaj!

My dzisiaj jedziemy zaraz do Mielna na weekend do przyjaciół a co:cool2:

miłego weekendowania kobietki:tak:

Ostatnia edycja:
dziekuje za zyczenia

tez zycze wszystkiego naj

chcialam powiedziec ze moja Hanula tez ma imieniny dzis:-D

Na poczatek Anie i Hanutku sto lat!!!

Aenye zazdroszcze :) i ciesze sie z Toba bo wiem jak taki wypad poprawia samopoczucie

my dzis tez super bylismy caly dzien u ciotki na dzialce, maly sie wychasał, ja poopalalam

Aenye zazdroszczę wyjscia też bym chciała na jakąś fajną imprezkę wyjść,ja też lubię bluzki z dekoltami , za to mój mąż twierdzi,że jak takie zakladam to wszyscy faceci gapią się na moje cycki [ale ja mam to gdzieś zanim zaszłam wciązy miałam małe piersi , wiec w takich bluzkach nie chodziłam, a teraz mam duże większe to mogę pozwolić sobie na takie dekolty.
czarna - super bielizna , koleżanka będzie hepi , a już nie wspomne o jej męzu
wszystkim ANIOM i Haniom życzę:
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i
słonka, humoru dobrego,życia
kolorowego i wielkich wrażeń przy
spełnianiu marzeń

[/URL[URL=http://imageshack.us]
]

Hej dziewczyny! :)
U nas wszystko w porządku, z nowości to jedynie to że we wrześniu jedziemy w trójkę do Chorwacji! :) No i bedzie nasza 1rocznica ślubu:)

Roni
mam nadzieje że nie bedziecie sie długo meczyli z kolkami córeczki:( może czopek jej daj? pozdrawiam!
Dita głowa do góry!! ;)
aenye super że spedziłaś miło czas!
ANIOM życzę wszystkiego najlepszego!! :)) i dla Hanusi!
sara udanego weekendu:)

A ja imieniiny mialam 24go lipca:) wiec też zabalowałam;)

pozdrawiam!!!

reklama
halo pierwsza ;-)

Dita widzę, że Twój woreczek jest jak motyw w dobrym telewizyjnym tasiemcu ;-) zawsze jak wracam po dłużesz nieobecności wiem że się pojawi :-p

zrób coś z nim babo :tak:

Roniak a może kup młodej Infacol, tylko ztego co wiem mozna go stosowac po skończonym miesiacu zycia

Kulka gratulację Pani MGR !!!

ja z utesknieniem czekam na urlop, ale jak widzę podpis w moim suwaczku to mam troszku załamkę echhhh kiedy to będzie :dry:

Do góry