reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Druga sie melduje.

Imprezka baaaaaaaaardzo udana. Nawet niezle sie czuje bo nie wypilam zbyt duzo. Pyzak znow ok 7 wstal:szok: Mam nadzieje ze to chwilwe.

Tatus wlasnie zrobil niuni sniaanko :-) a ja zalegam na kanapie.

A... nasi znajomi zareczyli sie wczoraj na party. Ona niczego sie nie spodziewala . Ja spiskowalam z nim zeby wsio jak najlepiej wyszlo. Ukrylam kwiaty, garniutur, pozapalalam swieczki, muze nastrojowa puscilam. Wszyscy w ogrodzie bylismy a ja do domu wyslalam a ta,m czekal on. No i wyszlo git.

reklama
maja, ty swatko ;-) fajnie, ze sie udala imprezka :-)

Roni, to tuz obok koscierzyny! z gdanska to jakies 40min bez korkow, podejrzewam! przyyyyyyyyjedz!

nonek
;-)

dzieki, laski, za gratki imprezy, naprawde, do dzis nia zyje. :-) a wczoraj jeszcze na zakupkach bylam, obkupilam Maksa na maksa ;-) bo bidul mi wyrosl ze wszystkiego doslownie. a u nas przeceny 75% w kappahlu i najdrozsza rzecz dla niego 16zl ;-) za krotkie spodenki z bluzeczka ;-) a tak to po dychu wsio :-D
sobie tez kupilam wreszcie wymarzony rozowy dres, znaczy sie spodnie ;-) i cardiganki dwa, bo juz nie mam w czym lazic, wsio lacznie za 100zl :-)
fajno :-)

kasu,
mam chec na tatoo malenkie takie, na spojeniu lonowym :cool2: lub przy kostce, ale powiedz, moge teraz, jak karmie? jakie sa przeciwskazania, jesli sa? bo moglabym np jeden, dwa dni odciagac i dac malemu pic z butli

dobra, ide ;-)

Wszystkim Aniom i Haniom zaległe 100 lat :-):-):-)

Aenye - gratki weekendowe imprezki i zakupów - widać jak ci tego było trzeba. :tak::-)

Buziaki dla wszystkich.

Ja wstałam dziś o 10:00 (NIE o 5 rano). Męza nie ma, dziecka nie ma, chałupa posprzątana, jakiś budyń na stole dla mnie zrobiony. Szczypię się i szczypię ale iluzja trwa :-D

Wczoraj zaryzykowaliśmy mega wyjazd do Krzesznej nad jezioro, trochę się połowicznie wybawiłam, połowicznie wymęczyłam, ale chłopaki szczęśliwe, wybiegane (niedługo półmaratony zaczną biegać jak na nich patrze ;-)), ja poleżakowałam na trawie, takze gites. :happy2:

Sie witam
aenya super ze imprezka udana i ze sie rozerwałaś :-) no i te zakupki :cool2:
Aniom i hani sto latek :tak:
Maja ty spiskowcu
Kasia super masz meza :szok::tak:
A my z młodym drugi dzien u babci bo przyjechała do domku na weekend mały lata po ogrodzie wali nury w basenie bosz on sie wody nie dyga wcale no i ze szlałchem gania mnie i leje hektolitry wody lodowatej na mnie i na siebie :-D

Aenye w zadnym wypadku!!! w ciąży, w czasie karmienia piersia tattoo ZAKAZANE

wszystkim gratuluje imprez i wypadow
moj maz ma dzis urodzinki i bardzo milo spedzamy dzien:-D

kasu sto lat dla meża :-)
A my własnie sie kapiemie młody idzie spać mam nadzieje ze padnie bo dniu w basenie i wioskowym powietrzu :-D czyli braku spalin miastowych
A my w planie miły romantyczny wieczor mamy :-p
dobranocki

hejo, plażowiczki, ja dziś miałam przeogromna ochotę na jeziorko i kąpiel, ale niestety albo stety moja siostra z mężem wymyślili kurs na giełde po samochód i zabrali mi do tego mojego męża. Miało być to niewinne godzinne przejrzenie ofert a skończyło się kupnem mazdy 626 full wypas opcja no i powrotem do domu o 15...:dry:
Tak więc siostra z Ufu mają brykę, ja jeziorka nie zaliczyłam, ale za to byliśmy na przejażdżkę w Annopolu, tam właśnie Wisła przeroczyła stan alarmowy, poobserwowaliśmy, porobiliśmy parę zdjęć.;-)
Dzis juz kombinuję co z jutrem, chyba normalnie jka gdyby nigdy nic do pracy pójde, bo jeszcze musze parę spraw załatwić (np podbić książeczkę ubezpieczeniową) a po pracy zrobię kurs po szpitalach z moim skierowaniem i popytam co i jak. Jak się nigdzie nie uda to we wtorek do mojego rodzinnego po zwolnienie.
Ale wiecie jak fajnie się czuję z tą myślą ,,rzucam to wpizdu", jestem szczęsliwa. Jak debil, kurde, ze mna jest naprawde coś nie tak;-)
Dobra, do końca września niech płacą, potem się zobaczy, jakoś to będzie;-)

reklama
Do góry