reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hue hue ja chcialam tylko pokazac jak mis koala spi u mnie. Mialam do wyboru jeszcze drugie zdjecie, gdzie widac caaaaly stol.
Dita rob woreczek i to juz, bo niedlugo bede Cie w Tworkach odwiedzac.

reklama
Maja no to frzeczywiscie Twoj M jest pechowy. Ja bym mu dla ostroznosci juz auta nie dawala;-).

Się witam :)
Roni wspołczuje kolek :-( u małej u nas młody nie miał i az sie boje co bedzie za drugim razem
Sara super tak sobie plazujecie :-) my moze w poniedzialek sie wybierzemy gdzies bo upały straszne
Nonek fajne zdjecie ;-)
Maja ja juz bym auta nie dała :-)
Aenya super ze maksio u siebie spał ładnie
A co do zabawy z dzicmi to moj podzielny ale o swoje tez umie zadbac :cool2:

No chyba juz mu swojego nie dam...pechowiec jeden.

Kamila swietne imie dla malutkiej:-D

Roni moze rzeczywiscie masazyk pomoglby...ale ja specjalista od kolek nie jestem bo Marika trzy dni tylko miala po tym jak sie groszku najadlam.

Dita nie warte to Twojego zdrowia. Olej robote i juz. Jak nie ta to nastepna ...a moze sklonisz sie w kierunku wlasnego biznesu bo cos juz kiedys wspominalas.

Czarna czyzby urlopik?

Lala to widze ze Twoj chyba jedyny nie 'ciolkowaty' hehe;-)

Ja sie biore za zawijanie kurzych cyckow w boczek bo jutro party.

Kolorowych snow.

masujemy sie masujemy, podkulamy nozki, robimy rowerek, kladziemy na brzuchu, dajemy herbatki, klade na kolanach
pomaga, ale na 5 min i potem znow sie przewala
poprostu musze sie pogodzic z tym ze samo minie tak naprawde z wiekiem
mam nadzieje ze hardcore bedzie mniejszy po miesiacu ;-)

Wasze dzieci tez nie chca jesc w takie dni jak dzis? :sorry2:

Dita jestem z Ciebie dumna :cool2:

Roni - ehehe:cool2: Trzym się, jeszcze troszkę i przejdzie:tak:
nonek - zapraszam, zapraszam, od przyszłego tygodnia pewnie będę na wolnym,hehe, jak wrócicie z Hajdu, zapraszam do nas:tak:
maja, kate - i wszystkie inne - dziękuję:tak::tak::tak:

I sie witam z kawką, której mi nie wolno przy kamieniach:cool2:

Mój znowu jakiś ma chyba skok, bo żre pełen posiłek co godzinę. Kompletnie nei wzruszają go upały, jadłby 5 obiadów dziennie jakby mu dać. :dry:
Pewnie dlatego że kupiliśmy mu bodziaki 98... jak kupiliśmy 92 (za duże) to z nich w tydzień wyrósł bezczelniak. :-D

Maja no to frzeczywiscie Twoj M jest pechowy. Ja bym mu dla ostroznosci juz auta nie dawala;-).

i to powiedzial nonek, ktorej przygody ze stluczkami wszyscy znamy :-D heheheheheh :-D buzia!

Dita,
na kamienie rusz!!! uwielbiam cie, ze sie wreszcie zdecydowalas :-) a stres w pracy to masakra, niewarta zadnych pieniedzy. jeszcze jakbys miala z tego satysfakcje, to co innego. buzia rowniez :-)

lala,
gratulacje przebojowego brzdaca :-) sie nie boj, moze to zle wyglada teraz, ale za jakis czas sie nauczy, ze nie wolno. a swiadczy to o tym, ze bedzie umial o siebie zadbac w przyszlosci :-D hehe. dzisiaj to dobra cecha ;-)

Roni,
no to juz nie wiem, co mogloby pomoc.. ponoc pomaga tez suszarka, pralka wlaczona, odkurzacz (moj na odkurzacz i suszare milknie i spokojnie siedzi tak dlugo, jak trwa halas)..
ale skoro karmisz sztuczniakiem, to ja sprobowalabym przejsc na inne..
ale nie boj zaby, niedlugo ciotka przyjedzie i ucaluje ja w brzuszek, to po czarodziejsku przejdzie ;-)
a co do twego pytania, moj Maks mial wczoraj straszne loty przy cycku, jakby w ogole nie byl glodny, wieczorem przed snem tez wypil 20ml :baffled: nie wiem, o co kaman, ale spal z tym pustym brzuszkiem do 4, to chyba faktycznie glod mu nie doskwieral..
ostatnio to sie coraz czesciej zdarza.. myslicie, ze przez upal? przy cycku sie wije, placze, wygina w palak i nie sposob go nakarmic.

Jesu, laski, ja wam powiem, ze mialam CUDOWNY dzionek, a raczej wieczor wczoraj :-D musialam szybko na zakupy skoczyc (jupiii ;-)), bo zostalam oddelegowana do kupna prezentu dla naszych kochanych znajomych, zesmy sie w 5 osob skladali. wiec powybieralam fajne gadzety na ich nowe mieszkanko, niewazne ;-) i poszlismy na impreze. ja sie meeeegasnie odstawilam, bo myslalam, ze pojdziemy potem w miasto, wiec - dekolt mialam ogromny, plecy gole, generalnie moje supercycki na wierzchu ;-) i obcisle dzinsy, i buty na obcasach, i full mejkap.. no generalnie wreszcie poczulam sie jak rasowa kobieta, hehe!! wszyscy w szoku, ze ja po 2 dzieciach tak wygladam, co nie ukrywam, sprawilo mi duzo radochy. a cycki sie prezentowaly superfajnie i wszystkie laski mi zazdroscily ;-)
no mniejsza o to, ogolnie bawilam sie SUPER, nie wiem, kiedy zrobila sie 3 i musielismy wracac.. troszku sie nawet spilam moim ukochanym redd'sem sun (spoko, mialam sciagniete mleczko, a to wylalam) i bylam duzo latwiejsza, hehe ;-)
Bosz, tego mi bylo trzeba. troche imprezowego zycia, lajtu, odstresa, odstawienia sie, alkoholu, nowych znajomych, smiechu i beztroski, bo dzieci w dobrych rekach zostaly.. super :-)
i poznalam fantastyczna dziewczyne, normalnie moj typ ;-) hehe. caly czas przegadalysmy. pracuje w sephorze i zaprosila mnie na zakupy z 50% rabatem pracowniczym na WSZYSTKO! :-D juz sie nie moge doczekac :-D

az musialam to z siebie wyrzucic, bo mnie radosc rozpierala.
juz planuje kolejne wyjscie ;-) tylko musze sobie kupic jakies nowe ciuchy, bo autentycznie odkad zaszlam w ciaze z Fiolem kupilam raptem pare supertanich, praktycznych i zwyklakowych szmatek i chodze jak lump w tych samych ciuchach od lat.

a Maksio znowu tylko dwa razy sie budzil w nocy :-) kochany babel!

a, i jeszcze sie pochwale, ze to byla impka z okazji urodzin polaczona z zaproszeniem na ich slub z weseliskiem, next maj :-) i jeszcze z wiadomoscia, ze jednak nie przeprowadzaja sie do Wawki, ani nie emigruja do juesej, bo KUPUJA MIESZKANIE BLIZIUTKO NAS (reda)! ciesze sie okropnie, bo po kolei wszystkie moje psiapsioly rozjezdzaja sie po swiecie :-(

znowu dlugasny post.. :-D

Hej kobitki
u nas dzis kolejny piekny dzien,za raz zabiore sie za szybkie ogarniecie mieszkanka i lecimy do parku:tak:
moje poprawione tatoo jeszcze czerwone ale juz sie slicznie goją:cool2:
tylko jeszcze gdybym miala ludznie nogi a nie takie biale kielbasy celulitowe:dry:

Aenye super ze wieczor udany
Roni przejdzie zobaczysz, u nas bylo strasznie do 3 mies. a masowanko i odpierdzanko robione regularnie przykazdej zmianie pieluszki baardzo pomagalo:tak:
Maja udanej imprezki
Kasia a jazazdroszcze takiego zarloczka:tak:

reklama
Do góry